Się odezwał
Mów mi :przystojny digi

Napisany 31 maja 2015 - 11:25
W kanale to raczej ciężkow tym roku jeszcze grilla nawet nie rozdziewiczylem
Napisany 31 maja 2015 - 21:23
Napisany 31 maja 2015 - 21:25
Napisany 31 maja 2015 - 21:30
wyjazd na XX zlot zależał od daty wesela jakie mamy we wrześniu
ale już wiemy że wesela mamy 12 września
i na zlocie nas nie zabraknie a mało tego jak wszystko dobrze pójdzie zaprezentuje wszystkim jeszcze mocniejszego disla
Napisany 31 maja 2015 - 21:35
VPower diesel z Shell-a Powiedzmy sobie ze tomskiego parch polata z taka moca może ze 60.000 km i kaput Nie ma takiej opcji zeby to jeździło na długa mete a nikt nie bedzie wymieniać silnika po takim czasie
parcha to ty masz pod szybąparch
Napisany 31 maja 2015 - 21:43
ja myślalem ze już na tym Tomskiego Omega będzieto się przekonamy co szybciej padnie ..............
Napisany 31 maja 2015 - 21:50
to się przekonamy co szybciej padnie ..............
parcha to ty masz pod szybą
Napisany 31 maja 2015 - 21:55
Spokojna twoja roczochrana-ty masz ''Serwis'' Ja robię auto i płacę. Takiś madry??Zamknij drzwi na szczęśliwej i rob tu i ówdzie,zobaczymy jaki bedziesz madry.
Madry jesteś bo klekota masz po remoncie blach a silnika non-stop
Ale cukier w swoim poscie gruby walisz ''w kostkach'' . Ja pisze porażki i sukcesy więc mierzyć sie ze mna nie możesz, bo lubisz tylko 1stronę medalu,Ja zawsze 2 .
Zrobię i to bo to tylko kwestia czasu![]()
Wiem jedno ze jeżeli ''jak wczoraj i dzisiaj'' ( z ulicy) Ludzie mówią mi że auto jest ''super'' to znaczy ze ide dobra drogą, ale bez podniety.
Dam rade, ale dzieki za Twoją troske i uwagi co jest Bardo cenne dla mnie :ok:
Napisany 31 maja 2015 - 21:58
jak byś doceniał drugą stronę medalu to byś wziął klucze w łapę i sam byś dużo godzin spędził przy pracach ale zapomniałem ty przecież nawet kluczy nie masz bo kiedyś jak grzebałeś na parkingu to prosiłeś żeby ci podrzucić kluczę bo masz same rowerowe...bo lubisz tylko 1stronę medalu,Ja zawsze 2 .
Napisany 31 maja 2015 - 22:09
jak byś doceniał drugą stronę medalu to byś wziął klucze w łapę i sam byś dużo godzin spędził przy pracach ale zapomniałem ty przecież nawet kluczy nie masz bo kiedyś jak grzebałeś na parkingu to prosiłeś żeby ci podrzucić kluczę bo masz same rowerowe...
tak więc lepiej od ciebie znam drugą stronę i ile trzeba pracy aby zobaczyć pierwszą stronę medalu...
Napisany 31 maja 2015 - 22:10
i na zlocie nas nie zabraknie a mało tego jak wszystko dobrze pójdzie zaprezentuje wszystkim jeszcze mocniejszego disla
Napisany 31 maja 2015 - 22:13
Bez spin proszę
tu spamujemy pozlotowo
Napisany 31 maja 2015 - 22:21
Napisany 31 maja 2015 - 22:37
:smiech2:
Napisany 01 czerwca 2015 - 10:04
Ale mam kaaaaaaaaaaca :monster:
5 butelkowich Łomża szczochrało mnie jak małego Kazia z 4c
"Jestem lordem, jeżdżę Fordem :)"
Napisany 01 czerwca 2015 - 10:16
A paragon masz ?? To leżaka możesz od dzisiaj wygrać