Jak chcesz coś dobrego to bierz od robkom'a zanim się sprzeda. Żadna z tych co pokazywałeś nie miała takiego wyposażenia i podejrzewam że stanu.

Prośba do osób z Wrześni i Staszowa
Rozpoczęte przez
Krisco
, 24 sty 2015, 09:16
106 odpowiedzi na ten temat
Napisany 10 lutego 2015 - 17:57
Napisany 10 lutego 2015 - 22:46
Wiem marcin wiem. Póki co muszę sprzedać drugie auto, za które dostałem od Adama 10 ostrzeżenie. Uważam niesłusznie, bo przecież chcę kupić omegę i wstąpić w szeregi klubowiczów.
Napisany 10 lutego 2015 - 23:52
A co ma piernik do wiatraka ??przecież chcę kupić omegę i wstąpić w szeregi klubowiczów
Napisany 11 lutego 2015 - 19:15
Koleżanki i Koledzy opel ma takiego virussa w sobie, że z biegiem czasu wkręca się w niego cała rodzina i moja Lepsza Połowa Małżonka znalazła takiego wynalazka w internecie:
http://otomoto.pl/op...-C35896145.html
Pan powiedział, że jutro jedzie zmienić rozrząd i uszczelnić pokrywę zaworów. powiedział też że silnika mył nie będzie.
Co wiecej auto jest z Polskiego salonu, jeździł nim dyrektor opla, a następnie burmistrz Bochni.
Może ktoś zna to auto i może coś o nim powiedzieć. Mojej małżonce się bardzo podoba. Mnie fl mniej, ale może mnie użeknie.
I na koniec Pan zaoferował, że za zaliczkę nie jakąś wielką jest w stanie to auto mojej Małżonce dostarczyć.
Po ostatni usunąłem wpis nie na temat
,;kocyk
http://otomoto.pl/op...-C35896145.html
Pan powiedział, że jutro jedzie zmienić rozrząd i uszczelnić pokrywę zaworów. powiedział też że silnika mył nie będzie.
Co wiecej auto jest z Polskiego salonu, jeździł nim dyrektor opla, a następnie burmistrz Bochni.
Może ktoś zna to auto i może coś o nim powiedzieć. Mojej małżonce się bardzo podoba. Mnie fl mniej, ale może mnie użeknie.
I na koniec Pan zaoferował, że za zaliczkę nie jakąś wielką jest w stanie to auto mojej Małżonce dostarczyć.
Po ostatni usunąłem wpis nie na temat

Napisany 11 lutego 2015 - 21:27
Jaki pseudo mechanik założył ramiona wycieraczek odwrotnie i nie dało mu do myślenia ze kiepsko pasuje ....
Wiem ze to żaden wyznacznik ale zdarta skóra na gałce, jeżdżę B z przebiegiem 277k i nie jest wydarta a na 100% nie była zmieniana

Wiem ze to żaden wyznacznik ale zdarta skóra na gałce, jeżdżę B z przebiegiem 277k i nie jest wydarta a na 100% nie była zmieniana
Napisany 14 lutego 2015 - 09:42
Koleżanki i Koledzy. Trzymajcie kciuki bo w poniedziałek, albo we wtorek przychodzą klienci na SX4. I wówczas możemy finalizować zakup omegi
Napisany 21 lutego 2015 - 09:21
Temat można zamknąć. Samochód kupiony. Może dziś uda mi się wrzucić fotki i pokazać ją. 3.0 W Wwersji sport. Rzecz jasna z manualną skrzynią biegów