spoko polecam sie
, sterowanie przelozy

Autko Spawka
Napisany 21 stycznia 2016 - 19:17
No i widziałem tą kiere. Przyznali się że nie chciała zejść i próbowali na siłę i zeszła. Ważne że będzie od nich rekompensata za to.
Jest opcja, że po niedzieli odbiorę auto.
Załączone pliki
Edytowany przez spawek, 21 stycznia 2016 - 19:17.
Najczystsza omega od XIX zlotu
Napisany 27 stycznia 2016 - 17:18
Dzisiaj autko odebrane od lakiernika. Było już szarawo i nie do końca mogłem się przyjrzeć. Założona dokładka przód, lotka tył i blenda na szybę. Teraz niedługo kolejne mody.
P.S.
Szybkie foty kalkulatorem
Załączone pliki
Napisany 27 stycznia 2016 - 20:20
@spawek mam nadzieję, że ostatni raz wrzucasz fotki robione kanapką z kiełbasą i serem Weź no aparat, podjedź na stację benzynową pod ledy lub MH i zrób foty
Jestem ciekawy jak na Rialach będzie wyglądać.
- korekta lakieru (polerowanie mechaniczne, usuwanie rys)
- woskowanie
- czyszczenie wnętrza
- polerowanie lamp
- przygotowanie auta na specjalną okazję (sprzedaż, wesele)
Zapraszam! Info na PW
Odpicuj swoją omegę xd
Napisany 27 stycznia 2016 - 21:18
te zdjęcia to nie kalkulatorem tylko obróconą panewką chyba robiłeś
ale gratki, że auto odebrane
Napisany 29 stycznia 2016 - 20:38
Napisany 29 stycznia 2016 - 21:31
Napisany 30 stycznia 2016 - 08:41

Napisany 30 stycznia 2016 - 08:50
Napisany 30 stycznia 2016 - 10:08
Bo jak sie robi np. dla kumpla to sie zazwyczaj nudzi i nie chce sie zrobić na tip top tanio a tak dla łobcego rozrabia sie gruszke szpachlóweczki, łopatą piaskówką wybiera sie z niej i z zamachem jeep w miejsca wgniotów, no jak są duże dziury to szkoda migomatu gazu blachy i szliferki z tarczami, wówczas daje się siatke najlepiej taka do elewacji bo jest duża i tania no i żywica epoxydowa, wracając do kolejnych czynności po użyciu szpachli, nadmiar ściągając packą w trudno dostępniejszych używamy kielni a gdy już zaschnie pomijam używanie promienników, suszarek, nagrzewnic bo wiadomo ma być tanio i kijnie, gdy już zaschnie ścieramy tzw. żyrafą do gładzi(tynku gipsowego) jak wyjdzie końcowo to wyjdzie nie patrząc i malujemy profesjonalnym sprzętem:
ENJOY
Napisany 30 stycznia 2016 - 10:09
Omega to nie honda..carbon na omedze nie przystoi
prawda ,chociaż Paseratti widziałem tez w karbonie ,maskę i drzwi żeby mniej gniło ,albo zgniło i dlatego okleił bo widać było na masce z przodu firankę bo karbon nie miał się czego trzymać .Poza tym to folia wygladajaca jak carbon bo powiedzmy sobie szczerze ,ze hondziarzy i VW maniaków nie stać nawet na PB95 ,nawet ta od ruskich po 3 zł a co dopiero o profesjonalnym wykonaniu i tuningu .
Napisany 30 stycznia 2016 - 11:13
Napisany 30 stycznia 2016 - 11:44
No Omegi to do siebie maja
tylko nie rób zdjęć latarnia uliczna ,tak na przyszłość
Napisany 30 stycznia 2016 - 12:06
hondziarzy i VW maniaków nie stać nawet na PB95
Za to Omegami, to sami bogacze jeżdżą
Napisany 30 stycznia 2016 - 12:17
no jak Ty miałes Omege na ST2 to ja jedynie ogladałem na przystanku tramwajowym ,wiec popatrz na to z innego punktu .Fakt ,czasy sie zmieniły bo dzisiaj Omegi sa te tanie i te nie tanie ,bo dłubane .
Jedynie co mnie cieszy ze czesci sa za psi grosz w porównaniu do innych marek .
No tyle co Ja i inni wepchali siana to jedynie wysłąc do Lekarza lub na SOR w celu utylizacji ,nie leczenia .
jak w 2008 lub 2009 roku napisałem do ciebie pw , ze odkupie felgi ,nie majac bladego pojecia ile kosztują ,to mi odpisałeś ''masz magiczny numer 27 albo 24'' jakos tak to było
i co teraz ?
Napisany 30 stycznia 2016 - 14:43
i co teraz ?
No dalej masz numer 24, ale za Tobą w kolejce przez te pare lat przybyło jeszcze paru chętnych na te felgi