Chyba też będę musiał taki zabieg wykonac
Jakieś dodatki do szpery lałeś??
żadnego dodatku nie lałem, zamówiłem przez aledrogo bo u mnie w mieście niedostępny był ten olej a on już ma sam w sobie ten dodatek także śmiało możesz go lać

Napisany 30 maja 2014 - 10:35
Chyba też będę musiał taki zabieg wykonac
Jakieś dodatki do szpery lałeś??
Napisany 30 maja 2014 - 16:26
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 30 maja 2014 - 17:16
Marek bo to so pozlotowo-techniczno-wydziwaczone pogaduchy :-P Wszystko sie działo na zlocie :-PPany to ma być spam pozlotowy a nie jakieś techniczne pogaduchy
Wczasy nad morzem? Zapraszam http://kaczor.afr2.pl/
Facebook: https://www.facebook.com/domkikaczor
Napisany 30 maja 2014 - 17:54
Marek bo to so pozlotowo-techniczno-wydziwaczone pogaduchy :-P Wszystko sie działo na zlocie :-P
"Jestem lordem, jeżdżę Fordem :)"
Napisany 30 maja 2014 - 18:33
Napisany 30 maja 2014 - 20:21
Pytasz o starą czy nową szybę ??A jak się trzymie szyba w szkodzie?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 30 maja 2014 - 20:55
spokojna twa rozczochrana temat już ogarnięty i dałem po metr zapasunie zapomnij o płynie i wężykach, bo następnym razem może nie być z czego skracać
Napisany 30 maja 2014 - 21:03
spokojna twa rozczochrana temat już ogarnięty i dałem po metr zapasu
Napisany 30 maja 2014 - 22:02
Ja przez cały zlot zrobiłem tylko jedno zdjęcie kalkulatorem, i to jeszcze na szybko.
Ale za to jakie![]()
Napisany 30 maja 2014 - 22:38
to w układ wchodzi teraz ze dwa razy więcej płynuspokojna twa rozczochrana temat już ogarnięty i dałem po metr zapasu
Napisany 31 maja 2014 - 07:21
Napisany 31 maja 2014 - 08:07
ludzie chcialbym wykorzystać jak cuś Wasze foty i filmy do ulepienia filmu.
nie bedziecie mieli przeciwwskazań ?
Napisany 31 maja 2014 - 08:15
Rafał, ja też mam filmy tylko jeszcze myślę jak je wstawić żeby nie wydoić całego transferu
Napisany 31 maja 2014 - 08:37
Napisany 31 maja 2014 - 09:31
Odpicuj swoją omegę xd
Napisany 31 maja 2014 - 16:16
Twoja stara robi u Domina wrrrrr pssss
![]()
![]()
"Jestem lordem, jeżdżę Fordem :)"
Napisany 31 maja 2014 - 16:21