Ty przyjedz bo masz inny powód aby być u mnie
windykatorze
![]()
Naliczam odsetki

Napisany 14 marca 2014 - 20:44
Ty przyjedz bo masz inny powód aby być u mnie
windykatorze
![]()
Napisany 14 marca 2014 - 23:15
Ta tendencja ma nawet naukową nazwę: BIODEGRADACJA to się nazywa
Napisany 15 marca 2014 - 12:23
:nu_nu: z tym się mój Przyjacielu nie zgodzę :nie:cichym przyzwoleniu na negowanie i szydzenie z Opla Omegi przy jednoczesnym wynoszeniu na piedestał innych marek.
to druciarstwo, i to w każdej marce, niezależnie od nazwydrugie dno
Napisany 15 marca 2014 - 13:34
Omegami przejeździłem 13 lat i zawsze bronił jej będę jak lef:
z tym się mój Przyjacielu nie zgodzę
Napisany 15 marca 2014 - 13:54
Powiedz to tym, co Omegi obwieszajo LED-ami i je ukluskowiajo w każdy możliwy sposób :tak:Do naśmiewania upokarzania i szydzenia z Omegi jest wielu!
Napisany 15 marca 2014 - 23:25
miło mi bardzo czytać takież oto słowa od Fascynata Omegi, a tym bardziej iż już 1.5 roku Omegi nie posiadam:D (a i propozycje padają, myśle, a raczej jestem pewien, że obliguje do zawnioskowania Twojej osoby jako w pełni odpowiedniej i kompetentnej do awansu Klubowo-Forumowego poprzez rzetelną i rozsądną misje na stanowisku moderacyjno-administracyjnym..
bo już nie raz podkreśliłem!! iż nasze forum jest The Best:W zastraszającym tempie przybywa tu innych marek.
nie jeździmy wszyscy :nie: ale forum uwielbiamy, bo pasja i ludzie nas łączą:zgoda:Naprawdę aż z takiego musu jeżdzicie tymi Omegami ?
są ludzie TU na TYM forum :ok:Czy nie ma dla was wartości nadrzędnych ?
to są słabostki co poniektórych użyszkodników i "młodzieży" forumowej:DNie karze się ich kartkami czy upomnieniami za obrazę dobrego imienia Klubu i innych użytkowników, miłośników marki i modelu, w przeciwieństwie do tych którzy złego słowa nie powiedzą.
Jak rzesz "wspaniała" jest interpretacja regulaminu forumowego w połączeniu z klasyfikacją czynu u co po niektórych..
skoczymy na Facebooka, gdzież to jesteśmy już :hura: i se radzimy w społeczności:ok:Nie będzie Omeg to nie będzie was i tego całego regulaminu!
Adaśa ja nie przyjadę do Żuromina bo nie lubię BMW
Omegi obwieszajo LED-ami i je ukluskowiajo w każdy możliwy sposób
Napisany 15 marca 2014 - 23:50
jeśli się zgodzi:? jestem w stanie zajechac po niego nawet BMW :tak: o ile wsiądzie do tak znienawidzonej marki:DFascynata weź ze sobą
Napisany 16 marca 2014 - 12:19
Powiedz to tym, co Omegi obwieszajo LED-ami i je ukluskowiajo w każdy możliwy sposób
już 1.5 roku Omegi nie posiadam
propozycje padają
forum uwielbiamy, bo pasja i ludzie nas łączą
są ludzie TU na TYM forum
to są słabostki co poniektórych użyszkodników
Ta akurat jest najmniej winna.. (też kiedyś byłeś młody)"młodzieży" forumowej
uwierz, na innych forach jest zdecydowanie "trudniej"
skoczymy na Facebooka,
jeśli się zgodzi jestem w stanie zajechac po niego nawet BMW o ile wsiądzie do tak znienawidzonej marki
Napisany 16 marca 2014 - 14:26
Napisany 18 marca 2014 - 21:22
Napisany 19 marca 2014 - 10:33
Trzeba się wybrać do tego Działowa w końcu po ten akt urodzenia i zrobić tam porzundek :hihi:
Napisany 19 marca 2014 - 18:22
Zapodawaj wezniesz dwa akty:szpital::hihi::hihi::hihi:Trzeba się wybrać do tego Działowa w końcu po ten akt urodzenia i zrobić tam porzundek :hihi: