Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Podsłuchy w tel. komórkowych

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
23 odpowiedzi na ten temat

#21 OFFLINE   Hitokiri

Hitokiri
  • 15 postów

Napisany 08 listopada 2007 - 16:12

Benq tylko zeby ABW Ci bombki pod omcie nie wpakowalo :grin:

#22 OFFLINE   hampster

hampster
  • 430 postów
  • Województwo: wielkopolskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 3.0 V6 X30XE

Napisany 08 listopada 2007 - 16:16

Szkoda by było omkę uszkodzić :p

#23 OFFLINE   piotrekbb

piotrekbb
  • 274 postów

Napisany 11 listopada 2007 - 22:52

mnie również podsłuchują :mrgreen: jak każdego posiadacza sony ericsson :razz:
no cóż takie czasy w końcu jestem szefem CBA :drink:
Moją kluską jeździ teraz balwanekbuli - nowy forumowicz.Ja bujam się mondeo , komfort nie ten sam co w klusce ale średnia spalania non stop na 6,2l :))

#24 OFFLINE   chomiczek

chomiczek

Administrator

• 15 postów
  • Województwo: małopolskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 11 listopada 2007 - 23:02

a ja trochę z innej beczki.. ale temat ten sam.. ponad rok temu instalowałem znajomemu w telefonie z symbianem aplikacje o tajemniczej nazwie Flexispy..
Zainstalowałem mu programik, skonfigurowałem, a on dał żonie nowy super extra telefonik w prezencie..

Program działa tak, że po każdym połączeniu (zależnie od konfiguracji) pojawia się ikona GPRS na ułamek sekundy.. wysyłany jest numer, data, godzina, czas trwania.. przy smsach tak samo.. dodatkowo jest dostęp do książki telefonicznej.. całość jest dostępna na stonach flexispy.com po zalogowaniu (widzimy historię rozmów, etc)..

w wersji pro, można zadzwonić na dany numer telefonu i posłuchać co się dzieje dookoła (tzn. dzwonimi, ale telefon nie wydaję dźwięku, ale włącza mikrofon ;D).. oczywiście po zainstalowaniu aplikacji nie ma po niej śladu w menu, etc.

Przy sporej ilości rozmów i smsów koszt za GPRSa jest znikomy :D