Benq tylko zeby ABW Ci bombki pod omcie nie wpakowalo :grin:

Podsłuchy w tel. komórkowych
Rozpoczęte przez
Alutka
, 08 lis 2007, 14:15
23 odpowiedzi na ten temat
Napisany 08 listopada 2007 - 16:12
Napisany 11 listopada 2007 - 22:52
mnie również podsłuchują :mrgreen: jak każdego posiadacza sony ericsson :razz:
no cóż takie czasy w końcu jestem szefem CBA :drink:
no cóż takie czasy w końcu jestem szefem CBA :drink:
Moją kluską jeździ teraz balwanekbuli - nowy forumowicz.Ja bujam się mondeo , komfort nie ten sam co w klusce ale średnia spalania non stop na 6,2l
)

Napisany 11 listopada 2007 - 23:02
a ja trochę z innej beczki.. ale temat ten sam.. ponad rok temu instalowałem znajomemu w telefonie z symbianem aplikacje o tajemniczej nazwie Flexispy..
Zainstalowałem mu programik, skonfigurowałem, a on dał żonie nowy super extra telefonik w prezencie..
Program działa tak, że po każdym połączeniu (zależnie od konfiguracji) pojawia się ikona GPRS na ułamek sekundy.. wysyłany jest numer, data, godzina, czas trwania.. przy smsach tak samo.. dodatkowo jest dostęp do książki telefonicznej.. całość jest dostępna na stonach flexispy.com po zalogowaniu (widzimy historię rozmów, etc)..
w wersji pro, można zadzwonić na dany numer telefonu i posłuchać co się dzieje dookoła (tzn. dzwonimi, ale telefon nie wydaję dźwięku, ale włącza mikrofon ;D).. oczywiście po zainstalowaniu aplikacji nie ma po niej śladu w menu, etc.
Przy sporej ilości rozmów i smsów koszt za GPRSa jest znikomy
Zainstalowałem mu programik, skonfigurowałem, a on dał żonie nowy super extra telefonik w prezencie..
Program działa tak, że po każdym połączeniu (zależnie od konfiguracji) pojawia się ikona GPRS na ułamek sekundy.. wysyłany jest numer, data, godzina, czas trwania.. przy smsach tak samo.. dodatkowo jest dostęp do książki telefonicznej.. całość jest dostępna na stonach flexispy.com po zalogowaniu (widzimy historię rozmów, etc)..
w wersji pro, można zadzwonić na dany numer telefonu i posłuchać co się dzieje dookoła (tzn. dzwonimi, ale telefon nie wydaję dźwięku, ale włącza mikrofon ;D).. oczywiście po zainstalowaniu aplikacji nie ma po niej śladu w menu, etc.
Przy sporej ilości rozmów i smsów koszt za GPRSa jest znikomy