Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Noga z gazu !!! - uwaga drastyczne

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
20 odpowiedzi na ten temat

#21 OFFLINE   lukaszzak

lukaszzak
  • 190 postów

Napisany 07 listopada 2007 - 19:21

Nie obraź się prosze ale czy to nie Ty jesteś autorem tematu "Broń dla każdego"? Ofaiara strzelaniny też wygląda nie ciekawie,

Jakbym chciał patrzeć na takie obrazki jak w tym poście, to bym był za "lwem" dla każdego, granatami dla każdego, C4 dla każdego i za jazdą 400kmph maluchem z silnikiem odrzutowym z efektownym zawinięciem na drzewie...

zabiłbyś i patrzył jak umiera człowiek

Przepraszam, ale zastanowiłeś się, co w ogóle piszesz? Wiem, że papier przyjmie wszystko, ale bez przesady przyjacielu...
To, że jestem za wprowadzeniem broni "dla każdego", to nie znaczy, że wyszedłbym i wyładował cały magazynek w bezbronnych ludzi, litości...
A jeśli weszliśmy już na tak grząski grunt, to masz rację - wolałbym patrzeć jak umiera gnój, który chciał zabić moją Matkę, niż jak umiera moja Matka. Myślę, że tu akurat będziemy mieć podobne zdanie.

a na te zdięcia nie możesz patrzeć?

Tak, podejrzewam, że wynika to z mojego człowieczeństwa. A Ty tak bez problemu na nie patrzysz?

Nie popadajmy w skrajności. Wątek "broń dla każdego?" miał służyć inteligentnym wypowiedziom, co forumowicze i klubowicze sądzą na ten temat. Nie musisz się zgadzać z moją opinią, ale nie wyciągaj też daleko idących wniosków.
VoIP - tanie rozmowy telefoniczne - PL 9gr, GSM 49gr. Przy doładowaniu do 480 minut gratis!
cotel