Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Luzy w kole ???

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
21 odpowiedzi na ten temat

#21 OFFLINE   krzychu45321

krzychu45321
  • 74 postów
  • Województwo: świętokrzyskie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 2.0 16v X20XEV

Napisany 11 grudnia 2010 - 09:35

Sworznie i tuleje wahaczy są też nowe:( żadnych stuków na dołkach nie ma , jest idealna cisza w zawieszeniu.
krzychuomeszka

#22 OFFLINE   jarqo1981

jarqo1981
  • 163 postów
  • Województwo: pomorskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.6 V6 Y26SE

Napisany 24 kwietnia 2011 - 12:20

Rozmowa zamkneła sie kilka miesiecy temu, ale ja podepne sie pod temat, a mianowicie wczoraj jak jechalem 140 km/h to trzeslo mi cala bryka, nie to ze kierownica(kola wywazane byly), cale auto telepało, ale wracajac do domu juz tego nie czulem, zaparkowalem, nie podnosilem auta, lapie za kolo, na 12 i ruszam...czuje *****....luz i mocny metaliczny stuk! bardzo glosny...cofnalem kawalek, znowu to robie, zero luzu. ? zauwazylem ze zalezy jak sobie zaparkuje...raz go wyczuwam raz nie. Na dolach, dziurach, zadnych odglosow o dziwo, ani łozysko nie wyje...czasem mi sie wydaje ze w miescie na zakretach jakby auto nie bylo stabilne, na boki nosilo, i dzis na autostradzie na zakrecie czułem jakby mi caly tył auta na boki tanczył itp. Wahacze?we wtorek jade na jakis warsztat. pozdr