Plusy / minusy XVI zlotu
Napisany 22 września 2013 - 07:27
W tym temacie można opisać ( z kulturą ) co się komu podobało oraz co nie podobało na zlocie
Będzie to dla nas oraz innych kolejne wskazówki co należało by zmienić podczas organizacji zlotu .
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 22 września 2013 - 07:53
Jak?? => Tak!!
Napisany 22 września 2013 - 08:27
Napisany 22 września 2013 - 11:33
MI sie tylko nie podobało to , ze jakis ciul wysmarował nam auta mydłem , musztardą itp, jednak niektórzy mają cos nie pokolei ,,,,
Ciesz się, że nie miałeś serka, pasty do zębów i kilku innych smaczków jak ja na XIV - sądząc po specyfikach mogła to być ta sama osoba

Jeżdżę:
- Skoda Fabia II
- Audi S6 Avant
Napisany 22 września 2013 - 11:59
pasty do zębów
UU to mogłoby troszki porysowac lakier ;]
Napisany 22 września 2013 - 12:23
Napisany 22 września 2013 - 13:43
MI sie tylko nie podobało to , ze jakis ciul wysmarował nam auta mydłem , musztardą itp, jednak niektórzy mają cos nie pokolei ,,,,
podpisuję się pod tym w całości, niestety temat jaki był prowadzony zlocie w Skwierzynie nie dotarł do wszystkich widać były chyba za skomplikowane wyrazy użyte
tak jak pisałem w tamtym temacie, na żaden zlot już nie przyjadę nie mam ochoty rano wycierać jedzenia z samochodu
kolejnym minusem było zachowanie kilku osób podczas wieczornych zabaw a w szczególności podczas ogłaszania wyników i rozdawania nagród totalny brak szacunku dla innych za wykonaną pracę
totalna żenada
Byłem na:
III Zlot - Lidzbark Warmiński 2007, IV Zlot Kobyla-Góra 2007, V Zlot - Ślesin 2008, VII Zlot - Bocheniec 2009, VIII Zlot - Wawrzkowizna 2009, IX Zlot - Czaplinek 2010, X Zlot Ślesin 2010, XI Zlot - Żagań 2011, XII Zlot - Toruń 2011, XIII Zlot - Ślesin 2012, XIV Zlot Skwierzyna 2012, XV Zlot - Zakrzewo 2013, XVI Zlot - Częstochowa 2013
II Miejsce Car-Audio V Zlot Ślesin, I Miejsce Car-Audio VII Zlot Bocheniec, I Miejsce Car-Audio VIII Zlot Wawrzkowizna, II Miejsce Car-Audio X Zlot Ślesin, I Miejsce Car-Audio XI Zlot Żagań, II Miejsce Car-Audio XII Zlot Toruń, I Miejsce Car-Audio XIII Zlot Ślesin
Napisany 22 września 2013 - 14:12
no i przy rozdaniu coniektorzy mogliby sie powstrzymac od komentarzy i zajac sie tym tutaj na forum
Cala reszta byla genialna ;p Czekam na kolejne zloty/spoty
Napisany 22 września 2013 - 14:28

782-214-578
884-777-999

Napisany 22 września 2013 - 16:59
p.s.
podejrzewam, że dowcipniś smarujący samochody nie będzie miał jaj i się nie ujawni.
Napisany 22 września 2013 - 17:36
Ponieważ podczas rozmowy z dyrektorem aeroklubu w sprawie toy toya, dostałem informację że nie jest potrzebny gdyż uczestnicy zlotu mogą skorzystać z toalety na terenie aeroklubu.
Dopiero w piątek w południe gdy pojechałem oglądnąć miejsce naszego zlotu zobaczyłem że odległość do toalet jest dość spora.
Miałem dobre chęci, raz jeszcze przepraszam.
Napisany 22 września 2013 - 18:04
Liczę również na to, że na kolejnych zlotach dla każdego będzie czymś naturalnym posprzątanie po sobie. Ja widać po wczorajszym ognisku, nie jest to takie trudne

Pokładam również nadzieję w przyszłym Zarządzie, że będzie w pełni świadomy spoczywającej na nim odpowiedzialności za bezpieczeństwo na zlocie i nie zdecyduje się na wydzielenie na lotnisku/torze miejsca do "piwkowania".
Napisany 22 września 2013 - 18:56
nie podobało mi się również, że mimo wcześniejszych próśb po poprzednich zlotach w dalszym ciągu jacyś żartownisie nie potrafią uszanować czyjejś własności

Ps, musztardę wolę na kiełbasie

Plusy.
Dziękuję wszystkim za wzięcie mojej prośby w bardzo poważny sposób - wyjeżdżałem z campingu jako jeden z ostatnich, po przejściu po terenie, który używaliśmy, kopara mi opadła

Dziękuje wszystkim za pozostawienie terenu w stanie takim, jakim go zastaliśmy.

Napisany 22 września 2013 - 19:10
Albo czekolady pod klamkąCiesz się, że nie miałeś serka, pasty do zębów i kilku innych smaczków jak ja na XIV - sądząc po specyfikach mogła to być ta sama osoba

Napisany 22 września 2013 - 19:23
szkoda, szkoda chopy że robita takie numery naszym furką...
a co za akcje przy rozdawaniu wyszły ?

Napisany 22 września 2013 - 19:42
Na razie mi się nie nasuwają

Plusy
W końcu grajek na zamówienie ,
po drzewo nie trzeba był do lasu

PS co do kibelka na lotnisku to mało w koło było krzaczków???? . Każdy z pewnością znalazł coś ustronnego dla siebie :mrgreen:
Jak mi się coś nasunie to jeszcze dopiszę . Odnośnie rozdania nagród to sam jestem ciekaw byłem nieopodal ( zbierałem się do wyjazdu ) i słyszałem owację ale myślałem że jest wesoło a nie niesmacznie

Moje ople , byłe i obecny .
Napisany 22 września 2013 - 19:52
Swoją drogą naprawdę trzeba mieć coś nie tak z bańką żeby smarować auta jedzeniem.
Napisany 22 września 2013 - 20:04
Nie obrazaj 5-cio latków, bo chyba maja większe IQ niz te osoby, którym przyszło do głowy niszczyc czyjąś własność.Jak ktoś ma IQ 5-cio latka to niech nie jeździ na zloty
Napisany 22 września 2013 - 20:04

Dziękuję organizatorom za włożoną pracę, zaangażowanie i poświęcony czas, bym ja mógł się dobrze bawić.
Z minusów to słabe nagłośnienie, nie było po prostu słychać co się w danej chwili dzieje oraz tak jak pisali poprzednicy: brak na lotnisku kilku koszy na śmieci, chodź ja po sobie posprzątałem widziałem, że inni mieli z tym problem i śmieci, puszki po piwie lądowały w trawie. ( to też świadczy o niskiej kulturze)
Mam taki pomysł, by w ramach bezpieczeństwa, przed wzięciem udziału w konkurencjach zlotowych, każdy uczestnik był sprawdzany pod kontem trzeźwości.
Zauważyłem też, że wielu osobom nie podobały się zasady, głośno manifestowali i nie szczędzili słowa krytyki, wulgarnych odzywek pod adresem organizatorów- takie osoby powinny zadać sobie pytanie- po co przyjechali na zlot?
Dzięki i do zobaczenia na kolejnym zlocie:)