Omega Irmscher by cinioo
Napisany 19 września 2013 - 15:14
To dobrze, bo u mnie nuda... Można powiedzieć, że jestem ku końcowi "dłubania". I co dalej?zatem nuda Ci nie grozi

PS. Jakby co... mam grilla Irmschera...

Napisany 19 września 2013 - 15:30
:hmm::ok:PS. Jakby co... mam grilla Irmschera... Z samochodzikiem
Napisany 19 września 2013 - 15:37
To podaj dane do wysyłki:hmm::ok:

A poważnie to ja stąd znikam, bo tym tempem zaraz temat Rafke pobijesz

Napisany 19 września 2013 - 15:42
a to też jakieś zawody:o:masakra:A poważnie to ja stąd znikam, bo tym tempem zaraz temat Rafke pobijesz
Napisany 19 września 2013 - 16:48
Kolejny parch kupisz z gratami irmiego i do lekkiej "odnowy", chyba że wolisz emeryturę w postaci jakiegoś złomrexa spod znaku VAGTo dobrze, bo u mnie nuda... Można powiedzieć, że jestem ku końcowi "dłubania". I co dalej?

PS. Jakby co... mam grilla Irmschera...
Z samochodzikiem
![]()
![]()
Haha tego z połamanymi uchwytami u góry?

Napisany 19 września 2013 - 16:55
dobrze że danych do wysyłki nie dałemHaha tego z połamanymi uchwytami u góry?

Napisany 19 września 2013 - 17:52
Tak, dokładnie. Ten sam co jezdzi na aucie od 2 latHaha tego z połamanymi uchwytami u góry?

Cena adekwatna do stanu

Napisany 19 września 2013 - 19:24
He he. I tak jeszcze nikt nie napisał, że kupił gotowca i niewiele zrobił
mnie taka opinia już nigdy nie opuści

to nic, że auto doprowadziłem do stanu idealnego, to nic że zmodziłem w niej pełno rzeczy za niemałą kase.... ale zderzaki już były na aucie (czyli to co rzuca się w oczy) znaczy się, że gotowiec

Także cinioo, wytrwałości

Napisany 19 września 2013 - 19:39
mnie taka opinia już nigdy nie opuści
to nic, że auto doprowadziłem do stanu idealnego, to nic że zmodziłem w niej pełno rzeczy za niemałą kase.... ale zderzaki już były na aucie (czyli to co rzuca się w oczy) znaczy się, że gotowiecto że auto jest bardzo mocno doposażone się nie liczy
Także cinioo, wytrwałości
dla mnie doprowadzenie do stanu idealnego i utrzymywanie w tym stanie cały czas to większy wkład pracy niż się niektórym wydaje,a to że się kupiło ze zderzakami to nie wszystko

Napisany 19 września 2013 - 19:43
ale życzę Ci cinioo wytrwałości i tak trzymaj :up:
Napisany 06 października 2013 - 17:46
Gratki Cinio ładnie utrzymanego wozidełka, naprawdę robi wrażenie, fajny kolorek.
Mam nadzieję, że długo Ci posłuży i zdołasz ją utrzymać w co najmniej takim stanie jak jest teraz.
Napisany 06 października 2013 - 18:01
Tak w sumie to dostaw grilla Irmschera, lotkę z tyłu, przyciemnij szyby. Postaw w środku choinkę, bo święta niebawem i powieś płytę CD na lusterko. To oczywiście był sarkazm. Obejrzałem tą Omkę z bliska i taki wyżej wymieniony agro tuning raczej jej by nie przysłużył.
Gratki Cinio ładnie utrzymanego wozidełka, naprawdę robi wrażenie, fajny kolorek.
Mam nadzieję, że długo Ci posłuży i zdołasz ją utrzymać w co najmniej takim stanie jak jest teraz.
dzięki Grzesiu

starego, poczciwego pogromcy Opli (omegi)
:kumple:
moja omega w dziale "KLUBOWY GARAŻ"
Guest_andre1099_*
Napisany 09 października 2013 - 21:14
Napisany 10 października 2013 - 19:13
postaram się częściej Ci ją pokazywaćPrawie codziennie jak widzę na parkingu to oko zawieszam

postaram się gdzie indziej parkować to będziesz miał najładniejsze autoOgólnie jak stoi obok mojej to twoja jest

(też masz lalunie nie ma co

Ty mnie zaraziłeś "omegomanią" więc pewnie i w tej kwestii posłuchammoje zdanie co do modów znasz

Dzięki wielkie Ziom :kumple::zgoda:
Guest_andre1099_*
Napisany 10 października 2013 - 20:41

I poprowadzić też by się przydało częściej:p
Napisany 11 października 2013 - 12:12
Spać nie możesz? Ciągle patrzysz czy ktoś dalej chwali Twoją lalunię?Dzisiaj, 05:07

Dość już tego! Brzydka jest...
... przez ten grill

Napisany 11 października 2013 - 14:17
Dość już tego! Brzydka jest...
... przez ten grill

Napisany 11 października 2013 - 17:45
oczywiście :yes: taka mania :bredzisz:Spać nie możesz? Ciągle patrzysz czy ktoś dalej chwali Twoją lalunię?
(codziennie przed pracą przy kawie zaglądam na forum, taka mania :bredzisz:
i nie byle kto to pisze :bigok:stwierdzam że nie masz gustu, właśnie grill pasuje najlepiej