Wiem że do zlotu jest mało czasu ale nie jest powiedziane że nie damy rady wprowadzić choć kilku pomysłów.
Napisany 17 września 2013 - 12:25
Byłem na:
III Zlot - Lidzbark Warmiński 2007, IV Zlot Kobyla-Góra 2007, V Zlot - Ślesin 2008, VII Zlot - Bocheniec 2009, VIII Zlot - Wawrzkowizna 2009, IX Zlot - Czaplinek 2010, X Zlot Ślesin 2010, XI Zlot - Żagań 2011, XII Zlot - Toruń 2011, XIII Zlot - Ślesin 2012, XIV Zlot Skwierzyna 2012, XV Zlot - Zakrzewo 2013, XVI Zlot - Częstochowa 2013
II Miejsce Car-Audio V Zlot Ślesin, I Miejsce Car-Audio VII Zlot Bocheniec, I Miejsce Car-Audio VIII Zlot Wawrzkowizna, II Miejsce Car-Audio X Zlot Ślesin, I Miejsce Car-Audio XI Zlot Żagań, II Miejsce Car-Audio XII Zlot Toruń, I Miejsce Car-Audio XIII Zlot Ślesin
Napisany 17 września 2013 - 14:17
Napisany 17 września 2013 - 14:20
ja mam propozycje:
1. zmniejszmy wymagania co do sprzętu o połowę,potraktujmy to jako zabawe a nie ped ku karierze
2.każdy uczestnik zaprezentuje się sam po kolei całej gawiedzi-jak gdzie i po co zrobił,niech zaprezentuje jakis kawałek sam przez siebie wybrany, udostepni każdemu kto będzie chciał obejrzeć sprzęt ( jak na pokazach)
3. zwycięzcę wyłonić poprzez glosowanie tak jak głosujemy na najładniejszą omegę -wówczas wystarczą osoby do zbierania głosów i mała skrzyneczka a wyniki glosowania liczyć przed wszystkimi zebranymi oficjalnie (co by nie było że jakieś kolesiostwo zaszło )
generalnie chodzi o to aby zaangażować całą zebraną gawiedź na zlocie do wspólnej zabawy
to tyle z mojej strony
Napisany 17 września 2013 - 16:28
1. zmniejszmy wymagania co do sprzętu o połowę,potraktujmy to jako zabawe a nie ped ku karierze
2.każdy uczestnik zaprezentuje się sam po kolei całej gawiedzi-jak gdzie i po co zrobił,niech zaprezentuje jakis kawałek sam przez siebie wybrany, udostepni każdemu kto będzie chciał obejrzeć sprzęt ( jak na pokazach)
3. zwycięzcę wyłonić poprzez glosowanie tak jak głosujemy na najładniejszą omegę -wówczas wystarczą osoby do zbierania głosów i mała skrzyneczka a wyniki glosowania liczyć przed wszystkimi zebranymi oficjalnie (co by nie było że jakieś kolesiostwo zaszło )
Napisany 17 września 2013 - 16:34
Napisany 17 września 2013 - 18:40
Napisany 17 września 2013 - 18:45
- najwieksza ilość głosników w omedze
- najciekawsza zabudowa CA
Napisany 17 września 2013 - 19:11
a jakie to ma znaczenie
proszę o podsunięcie pomysłów jak można by urozmaicić konkurs tak aby nie odbywał się on w ciekawszej formie
Napisany 17 września 2013 - 19:21
Adam ma byc fun a nie bicie o złote kalesony
Napisany 17 września 2013 - 19:33
proszę o podsunięcie pomysłów jak można by urozmaicić konkurs tak aby nie odbywał się on w ciekawszej formie
Napisany 17 września 2013 - 20:30
ale tutaj już się nie zgodzę.... chyba, że pod pewnymi warunkami. Jednak odsłuch w aucie to bardzo ważna rzecz, widzowie nie wychwycą pewnych rzeczy z zewnątrz. Poza tym gdyby głosowanie w 100% decydowało to szybko zrobiłoby się to samo co z najładniejszą omegą zlotu.
Mogę się zgodzić, że po odsłuchaniu wszystkich aut wystawiana jest skrzynka na głosy i ludzie głosują, ale ich głosy nie będą miały 100%wpływu na to kto wygra. Decydują sędziowie, ale za głosy widzów są dodatkowe punkty.
Napisany 17 września 2013 - 21:11
żeby mieli jakiś wpływ na wynik
dodatkowe pkt przy ocenie a nie puchar za ilość
Napisany 17 września 2013 - 21:49
Poza tym jeszcze jakby każdy chciał posłuchać w aucie to ten konkurs by trwał 3 dni
Napisany 18 września 2013 - 20:16
Dokładnie, liczy się jakość nie ilośćale te dodatkowe punkty mają się zupełnie, ale to zupełnie nijak do możliwości i efektywności CA. Duża ilość głośników nie śwadczy o niczym.... drzwi mają też swoją kubaturę i jak tam napchasz nie wiadomo ile głośników to można tym robić jedynie szał pod wiejską dyskoteką.... ale cały czar pryśnie jak ktoś to posłucha
Napisany 19 września 2013 - 07:41
ja mam propozycje:
generalnie chodzi o to aby zaangażować całą zebraną gawiedź na zlocie do wspólnej zabawy
to tyle z mojej strony
Napisany 19 września 2013 - 10:01
Poza tym jeszcze jakby każdy chciał posłuchać w aucie to ten konkurs by trwał 3 dni
Napisany 19 września 2013 - 10:45
ja mam propozycje:
to tyle z mojej strony
Napisany 19 września 2013 - 11:15
Napisany 19 września 2013 - 14:26
A po co myśleć jak wyjęłaś nam słowa z ust to teraz już nie mamy nic do powiedzenia heheej ludziska ja sie wysiliłam coś wymyśliłam innych pomysłów nie ma