Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Opel Omega B FL 3.0V6 Automat

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
65 odpowiedzi na ten temat

#61 OFFLINE   pawswi30

pawswi30
  • 84 postów
  • Województwo: lubelskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 3.2 V6 Y32SE

Napisany 29 sierpnia 2013 - 22:23

niedaleko miasta Biała Podlaska(północ lubelskiego), miejscowość Wisznice :)

#62 OFFLINE   preses1

preses1
  • 193 postów

Napisany 31 sierpnia 2013 - 07:50

jedyne co we wnętrzu zobaczyłem to to że mieszki były wymienione, co do felg, świateł i grilla to jest rzecz wymienna, ale mi się akurat to podoba :). Znacie może kogoś kto mieszka w Radomiu i mógłby ją dla mnie obejrzeć?

Znalazłem kolejną Omegę, http://tablica.pl/of...html#43299a0635, nie chciałbym jechać na darmo tyle kilometrów, mógłby ktoś podjechać obejrzeć tą co teraz znalazłem, i tą z Radomia? Mogę oddać pieniądze za paliwo :)

Sprawdż dokładnie tył tego auta. Na zdjęciu widać że tylny zdeżak jest żle spasowany.Może się tylko skrzywił;) a może jest po dobrym gongu:masakra:

#63 OFFLINE   Piotrek

Piotrek
  • 1 395 postów
  • Województwo: mazowieckie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 31 sierpnia 2013 - 08:12

no Pany kupiłem tą z Bełchatowa , chamska zaprawka, i lekko nadgryzione przez rdzę tylne lewe drzwi( takie małe bąbelki) zostaną zrobione myślę że jeszcze przed zimą, z wad jak na razie wypatrzonych to manetka świateł nie odbija lewego kierunku, prawy odbija ładnie.

Gratuluje zakupu, bardzo ładna Omega. Zrób te wszystkie pierdoły dobrze i jak najszybciej bo auto warte tego.

#64 OFFLINE   Alley

Alley

wolny folwark

• 3 241 postów
  • Województwo: nie mieszkam w Polsce
  • Silnik: silnik od innego auta

Napisany 31 sierpnia 2013 - 08:19

E tam na pewno po dzwonie z przodu z tylu z lewej prawej, panewki podstawione na sprzedaz a nie odbijajacy kierunek to tylko odwrocenie Twojej uwagi i ta chamska zaprawka tez ;) i pisze to czlowiek ktory zazdrosci zakupu takze.. ;) niech sie sprawuje jak najlepiej. Chetnie sam bym przygarnal takiego be ef ela :)

Wysyłane z mojego HTC Dream za pomocą Tapatalk 2

#65 OFFLINE   pawswi30

pawswi30
  • 84 postów
  • Województwo: lubelskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 3.2 V6 Y32SE

Napisany 31 sierpnia 2013 - 10:00

Sprawdż dokładnie tył tego auta. Na zdjęciu widać że tylny zdeżak jest żle spasowany.Może się tylko skrzywił;) a może jest po dobrym gongu:masakra:

Preses1 nie wiem czy ja mam krzywe oczy:) czy coś jest ze mną nie tak, ale patrzyłem się teraz przez 10 minut na ten zderzak i nic krzywego nie widzę :D btw. trochę za późno bo mam ją już drugi dzień:).

Pietrek i Alleyek, Dzięki, we wrześniu zajmę się tym wszystkim, muszę jeszcze sprawdzić pracę lambd bo czeka mi wywala :D

BTW2 mocno potaniały te Omegi, bo w US jak płaciłem 2% to najbidniejsza z tego roku 11k(urzędnik taką wynalazł, na szczęście trafił się swój chłop i wziął tą najbidniejszą :D)

#66 OFFLINE   machony79

machony79

przygoda z Omegą trwała 8.5 roku

• 4 668 postów
  • Województwo: śląskie
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 31 sierpnia 2013 - 10:12

Omega kupiona więc temat do zamknięcia.
Niech służy Ci (po wymianie katalizatorów) nowy zakup.