Opel Omega B FL 3.0V6 Automat
Napisany 29 sierpnia 2013 - 22:23

Napisany 31 sierpnia 2013 - 07:50
jedyne co we wnętrzu zobaczyłem to to że mieszki były wymienione, co do felg, świateł i grilla to jest rzecz wymienna, ale mi się akurat to podoba
. Znacie może kogoś kto mieszka w Radomiu i mógłby ją dla mnie obejrzeć?
Znalazłem kolejną Omegę, http://tablica.pl/of...html#43299a0635, nie chciałbym jechać na darmo tyle kilometrów, mógłby ktoś podjechać obejrzeć tą co teraz znalazłem, i tą z Radomia? Mogę oddać pieniądze za paliwo
Sprawdż dokładnie tył tego auta. Na zdjęciu widać że tylny zdeżak jest żle spasowany.Może się tylko skrzywił

Napisany 31 sierpnia 2013 - 08:12
Gratuluje zakupu, bardzo ładna Omega. Zrób te wszystkie pierdoły dobrze i jak najszybciej bo auto warte tego.no Pany kupiłem tą z Bełchatowa , chamska zaprawka, i lekko nadgryzione przez rdzę tylne lewe drzwi( takie małe bąbelki) zostaną zrobione myślę że jeszcze przed zimą, z wad jak na razie wypatrzonych to manetka świateł nie odbija lewego kierunku, prawy odbija ładnie.
Napisany 31 sierpnia 2013 - 08:19

Wysyłane z mojego HTC Dream za pomocą Tapatalk 2
Napisany 31 sierpnia 2013 - 10:00
Sprawdż dokładnie tył tego auta. Na zdjęciu widać że tylny zdeżak jest żle spasowany.Może się tylko skrzywił
a może jest po dobrym gongu:masakra:
Preses1 nie wiem czy ja mam krzywe oczy:) czy coś jest ze mną nie tak, ale patrzyłem się teraz przez 10 minut na ten zderzak i nic krzywego nie widzę

Pietrek i Alleyek, Dzięki, we wrześniu zajmę się tym wszystkim, muszę jeszcze sprawdzić pracę lambd bo czeka mi wywala

BTW2 mocno potaniały te Omegi, bo w US jak płaciłem 2% to najbidniejsza z tego roku 11k(urzędnik taką wynalazł, na szczęście trafił się swój chłop i wziął tą najbidniejszą

Napisany 31 sierpnia 2013 - 10:12
Niech służy Ci (po wymianie katalizatorów) nowy zakup.