Wibracje silnika 2.5TD przy niskich obrotach
Napisany 25 października 2007 - 11:58
Napisany 25 października 2007 - 16:39
a sa takie oznaczenia MV6 w dieslach?
sa. to najbogatsza wersja wyposazenia
a mnie się uważa, że MV6 dotyczy tylko silników beznynowych i wcale nie oznacza wyposażenia auta. O wyposażeniu auta marki OPEL świadczą symbole np.: CD , milenium edition itp.
znajomy ma 2,5TD w automacie + klimatronic + komputer pokładowy i ma właśnie oznaczenie CD.
... no ale jaka prawda tak do końca z tymi oznaczeniami to nie jestem pewien, ponieważ różne oznaczenia widziałem, lecz niestety nie zauważyłem żadnych prawidłowości,
pozdroo all....
Napisany 25 października 2007 - 16:40
a sa takie oznaczenia MV6 w dieslach?
sa. to najbogatsza wersja wyposazenia
a mnie się uważa, że MV6 dotyczy tylko silników beznynowych i wcale nie oznacza wyposażenia auta. O wyposażeniu auta marki OPEL świadczą symbole np.: CD , milenium edition itp.
znajomy ma 2,5TD w automacie + klimatronic + komputer pokładowy i ma właśnie oznaczenie CD.
... no ale jaka prawda tak do końca z tymi oznaczeniami to nie jestem pewien, ponieważ różne oznaczenia widziałem, lecz niestety nie zauważyłem żadnych prawidłowości,
pozdroo all....
ja tez tak uwazalem ale u nas na forum sa nawet klekoty z oznaczeniem MV6 i maja takie oznaczenie w papiery wbite.
Napisany 25 października 2007 - 16:42
mnie się uważa, że MV6 dotyczy tylko silników beznynowych
proponuje zajrzec do ksiazki obslugi i bedziesz wtedy wiedzial jakie motory maja oznaczenie mv6

Napisany 25 października 2007 - 18:31
http://img523.images...image=jjsy2.jpg
mv6 to wersja wyposazenia wystepująca w silnikach 3.0 v6 i 2.5td

Napisany 25 października 2007 - 19:51
Napisany 26 października 2007 - 11:32