A "to nie są tanie rzeczy"
o totototo
A wg mnie wszystkie OMY ktore bral i nie braly udzialu sa piekne bo to przeciez OMEGA
to teraz Pan Filip nam wszystko za***iście wytłumaczył

Konkurs odwołany, wszystkie wygrywają

Napisany 05 czerwca 2013 - 17:58
A "to nie są tanie rzeczy"
A wg mnie wszystkie OMY ktore bral i nie braly udzialu sa piekne bo to przeciez OMEGA
Napisany 05 czerwca 2013 - 18:00
teraz się płaci
Napisany 05 czerwca 2013 - 18:15
kcesz z liscia
czy wolisz z laczka
??
:laugh:
Napisany 05 czerwca 2013 - 18:16
oj byś się zdziwił ........ są osoby co mnie zawstydzają lub jak kto woli czuje się czasami oniesmielona w ich towarzystwie
![]()
Napisany 05 czerwca 2013 - 18:17
Jeżeli mogę wybierać to poproszę z laczka....
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 05 czerwca 2013 - 18:20
A ............ wogóle to nie Omega, nie ma na co paczeć, a jak nie daj Boże wygram to i tak stracę tych paru kolegów (może i jedną koleżankę
) więc nie bede startował co by siebie i innych nie denerwować
Napisany 05 czerwca 2013 - 18:24
Napisany 05 czerwca 2013 - 18:26
(może i jedną koleżankę )
Napisany 05 czerwca 2013 - 18:31
No widzisz ciotka (czyt. weteran...ka), już mi jedna przed chwilą dała do zrozumieniaa ja myślałam że masz wiecej tych koleżanek
Napisany 05 czerwca 2013 - 18:36
Ja zawstydzam?Ja wiem,ja wiem tą osobą jest..........Pan Soseq, albo Pan Filip:hihi:
Napisany 05 czerwca 2013 - 18:36
No widzisz ciotka (czyt. weteran...ka), już mi jedna przed chwilą dała do zrozumienia
Napisany 05 czerwca 2013 - 18:37
o totototo
to teraz Pan Filip nam wszystko za***iście wytłumaczył![]()
Konkurs odwołany, wszystkie wygrywają
Napisany 05 czerwca 2013 - 18:38
Ja bym tam nie ryzykował , łon nie wiąże butów i jest ryzyko ze but pozostanie w
Napisany 05 czerwca 2013 - 18:40
a tak serio dzis sroda wiec moze :piwo2: ??
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 05 czerwca 2013 - 18:46
Bo to CATERA
W TAKIM RAZIE
Napisany 05 czerwca 2013 - 18:47
zapraszasz ??
mam sie juz zbierać ??
Napisany 05 czerwca 2013 - 18:56
Zaj....:laugh::laugh::laugh: aż monitor oplułam:D
Napisany 05 czerwca 2013 - 18:56
dawaj
jak kupisz cole to łyski tez sie znajdzie
daleko nie masz