nie sądzisz że przydałoby Ci sie urozmaicenie bo tak to w rutyne wadnieszna najbliższym spocie możemy poćwiczyć pasowanie :razz:spoko narazie forma jest
:jezor:
Ty możesz sobie ćwiczyć i tak jesteś sam zawsze....
a ja mam ze sobą Boomirka

Napisany 04 października 2007 - 13:09
nie sądzisz że przydałoby Ci sie urozmaicenie bo tak to w rutyne wadnieszna najbliższym spocie możemy poćwiczyć pasowanie :razz:spoko narazie forma jest
Napisany 04 października 2007 - 13:13
Napisany 04 października 2007 - 13:33
Napisany 04 października 2007 - 13:41
niechce być złośliwy, ale jak dobrze kojarzę to na placu na zlocie widać było, że masz wprawę w zaciąganiu ręcznego...spoko narazie forma jest
Napisany 04 października 2007 - 13:48
niechce być złośliwy, ale jak dobrze kojarzę to na placu na zlocie widać było, że masz wprawę w zaciąganiu ręcznego...spoko narazie forma jest
![]()
żart taki
Napisany 04 października 2007 - 13:51
z Tobą zawsze.Hmmm..to może Ty też byś chciał poćwiczyc jazdę na recznym...
piterek to wogóle.. już nawet do Katowic pociągiem pojechał.. i to nie pośpiesznym a osobowym :zaklopotanie: :zaklopotanie: :zaklopotanie:bo Piterek chyba już zaczął
Napisany 04 października 2007 - 14:01
z Tobą zawsze.Hmmm..to może Ty też byś chciał poćwiczyc jazdę na recznym...
piterek to wogóle.. już nawet do Katowic pociągiem pojechał.. i to nie pośpiesznym a osobowym :zaklopotanie: :zaklopotanie: :zaklopotanie:bo Piterek chyba już zaczął
Napisany 04 października 2007 - 14:01
O matko Gabii ale trafiłaś.niechce być złośliwy, ale jak dobrze kojarzę to na placu na zlocie widać było, że masz wprawę w zaciąganiu ręcznego...spoko narazie forma jest
![]()
żart taki
Hmmm..to może Ty też byś chciał poćwiczyc jazdę na recznym...bo Piterek chyba już zaczął..bedziecie sobie tak razem jeżdzić rozmawiajac przez telefon.. :hehe: :hmmm:
Napisany 04 października 2007 - 14:05
Napisany 04 października 2007 - 14:14
spoko Chomiczek na placu była jazda bez ręcznego :mrgreen:niechce być złośliwy, ale jak dobrze kojarzę to na placu na zlocie widać było, że masz wprawę w zaciąganiu ręcznego...spoko narazie forma jest
![]()
żart taki
Hmmm..to może Ty też byś chciał poćwiczyc jazdę na recznym...bo Piterek chyba już zaczął..bedziecie sobie tak razem jeżdzić rozmawiajac przez telefon.. :hehe: :hmmm:
Napisany 04 października 2007 - 14:14
Piterek juz wraca do domu i pewnie całą droge gadał z Chomiczkiem nie miał czasu na kasowanie bilecika. :mrgreen:
Napisany 04 października 2007 - 14:15
nie wierzę, żeby piterek miał takie 'chody', żeby brać pociągiem autostopowiczki.. chyba pociągowiczki ;Dpasowanie autostopowiczkami
Napisany 04 października 2007 - 14:22
No niestety.Piotrek gada z PiotrkiemPiterek juz wraca do domu i pewnie całą droge gadał z Chomiczkiem nie miał czasu na kasowanie bilecika. :mrgreen:
oni pewno nawet w kiblu do siebie dzwonią..
Napisany 04 października 2007 - 14:23
nie wierzę, żeby piterek miał takie 'chody', żeby brać pociągiem autostopowiczki.. chyba pociągowiczki ;Dpasowanie autostopowiczkami
Napisany 04 października 2007 - 14:24
Ja munie wierzę, żeby piterek miał takie 'chody', żeby brać pociągiem autostopowiczki.. chyba pociągowiczki ;Dpasowanie autostopowiczkami
Napisany 04 października 2007 - 14:27
Napisany 04 października 2007 - 17:13
Naklej sobie na plecy naklejkę opel omega to będziesz na 1 miejscuChodzi o to że prezes tak kocha to forum i klubowiczy oraz klubowiczki że nie ma czasu na rodzine . jak tak delej będzie to nie mam co marzyc o pasowaniu. :mrgreen:
Napisany 04 października 2007 - 17:16
na plecach... na stringach.. tylko nie wiadomo czy chciałby je zedrzeć.. bo czasem mógłby się pojawić temat.. co wczoraj znalazłem i załączone zdjęcieNaklej sobie na plecy naklejkę opel omega to będziesz na 1 miejscu
Napisany 04 października 2007 - 17:53