Szopen , a co Ci tak wesoło?gorzej będzie jak się klubowiczki dogadają i tez tu zacznie pisć

Rozmowy po 22:00
Napisany 16 października 2007 - 06:08
Napisany 16 października 2007 - 07:36
Ze swojej strony mogę Cię zapewnić, że conajmniej jedna jest tym zesmaczona co się tu wypisuje.gorzej będzie jak się klubowiczki dogadają i tez tu zacznie pisć
Napisany 16 października 2007 - 07:46
Ze swojej strony mogę Cię zapewnić, że conajmniej jedna jest tym zesmaczona co się tu wypisuje.gorzej będzie jak się klubowiczki dogadają i tez tu zacznie pisć
Nie jest to przymus czytać ten temat .Jak komuś nie odpowiada to niech nie czyta.Proste .
Napisany 16 października 2007 - 08:03
I dlatego już tego nie robi. Proste.Nie jest to przymus czytać ten temat .Jak komuś nie odpowiada to niech nie czyta.Proste .
Lord oczywiście nie żartuje.Lord oczywiście żartuje
Napisany 16 października 2007 - 08:10
I dlatego już tego nie robi. Proste.Nie jest to przymus czytać ten temat .Jak komuś nie odpowiada to niech nie czyta.Proste .
Lord oczywiście nie żartuje.Lord oczywiście żartuje
może jednak

ale przecież jeżeli ten wątek nie odpowiada komuś to może założyć nowy
i w czym problem?
Napisany 16 października 2007 - 08:16
Jednak nie.może jednak
Przecież te posty zostały wydzielone do nowego tematu. I tak jak Inka pisała, nie ma przymusu ich czytania (zieloni jedynie muszą).ale przecież jeżeli ten wątek nie odpowiada komuś to może założyć nowy
Napisany 16 października 2007 - 08:19
Przecież te posty zostały wydzielone do nowego tematu. I tak jak Inka pisała, nie ma przymusu ich czytania (zieloni jedynie muszą).
Przykro mi bardzo że musisz je czytać

Napisany 16 października 2007 - 08:29
Zawsze mogę pójść w Twoje śladyPrzykro mi bardzo że musisz je czytać

Napisany 16 października 2007 - 08:33
heZawsze mogę pójść w Twoje śladyPrzykro mi bardzo że musisz je czytać

Napisany 16 października 2007 - 08:38
Ja zacze. Jeśłi to forum rodzionne to piszmy o rodzine . Chciałam sie pochwalić że moje dziecko w przedszkolu namalowałao śliczną gruszke i to farbami.Taka jestem z niej dumna że sobie radzi a ma niespełna trzy latka.
Napisany 16 października 2007 - 08:41
Najszybciej można założyć w Irlandii :grin: a swoją drogą łamiecie zasady tego tematu,ale przecież jeżeli ten wątek nie odpowiada komuś to może założyć nowy
i w czym problem?
tu można gaworzyć po 22:00 :looz:
poprawiłem cytat
Napisany 16 października 2007 - 08:41
Inka nie przystoi w temacie po 22,00 pisać o dzieciachMoże w taki razie jak to taki problem zakończmy ten temat.Na tym forum poprawnie politycznie :grin: jest pisać o samochodzie ,naprawach ,poradach itp.
Ja zacze. Jeśłi to forum rodzionne to piszmy o rodzine . Chciałam sie pochwalić że moje dziecko w przedszkolu namalowałao śliczną gruszke i to farbami.Taka jestem z niej dumna że sobie radzi a ma niespełna trzy latka.

Napisany 16 października 2007 - 08:42
to znaczy, że jej smakuje :razz:zesmaczona
"Krytykować może każdy głupiec i wielu z nich to robi"
Winston Churchill
Napisany 16 października 2007 - 08:44
to znaczy, że jej smakuje :razz:zesmaczona

Napisany 16 października 2007 - 08:49
Inka nie przystoi w temacie po 22,00 pisać o dzieciachMoże w taki razie jak to taki problem zakończmy ten temat.Na tym forum poprawnie politycznie :grin: jest pisać o samochodzie ,naprawach ,poradach itp.
O przepraszam ale gafe strzeliłam

Napisany 16 października 2007 - 08:50
założymy nowy temat poprawny politycznieInka nie przystoi w temacie po 22,00 pisać o dzieciachMoże w taki razie jak to taki problem zakończmy ten temat.Na tym forum poprawnie politycznie :grin: jest pisać o samochodzie ,naprawach ,poradach itp.
O przepraszam ale gafe strzeliłam

Stachu nie mądrzyj się tylko wpisuj się na liste bo mam chęć na guszkówke :looz:ale przecież jeżeli ten wątek nie odpowiada komuś to może założyć nowy
i w czym problem?
Najszybciej można założyć w Irlandii :grin: a swoją drogą łamiecie zasady tego tematu,
tu można gaworzyć po 22:00 :looz:

poprawiłem cytat
Napisany 16 października 2007 - 08:52
"Krytykować może każdy głupiec i wielu z nich to robi"
Winston Churchill
Napisany 16 października 2007 - 08:54
ciiiiiiiicho Piterek muszę troche Stacha podenerwowć :mrgreen: :diable:gruszkówka jest beee, ja wole śliwowicę
Napisany 16 października 2007 - 09:00
gruszkówka jest beee, ja wole śliwowicę
Na forum rodzinnym o pijaństwie.Wstydz sie prezesie