dział "sprzedam"
A no tak zapomniałem o tym dziale

A płacąc cos masz ??No tak tak. Po co płacić jak można mieć za darmo.
Napisany 25 marca 2013 - 17:12
dział "sprzedam"
A płacąc cos masz ??No tak tak. Po co płacić jak można mieć za darmo.
Napisany 25 marca 2013 - 17:13
Napisany 25 marca 2013 - 17:23
A płacąc cos masz
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
Napisany 25 marca 2013 - 17:24
Chociaż małą satysfakcję, że z tych marnych 35 pln na rok coś dokładam za utrzymanie forum, na którym człowiek siedzi popołudniami czy wieczorami a nawet za tyle to miasta dookoła nie objadę. Za moderowanie też nic nie mam. Ale chcę coś od siebie do tego dołożyć, a nie tylko brać, brać i brać, wszystko za darmo.A płacąc cos masz ??
Napisany 25 marca 2013 - 17:42
Moderatorzy tez potrafia stanac okoniem do klubowiczy... wyrzadzajac szkode tez calemu forumstając okoniem do klubu tak naprawdę robicie szkodę całemu forum
Napisany 25 marca 2013 - 17:49
Chociaż małą satysfakcję, że z tych marnych 35 pln na rok coś dokładam za utrzymanie forum, na którym człowiek siedzi popołudniami czy wieczorami a nawet za tyle to miasta dookoła nie objadę. Za moderowanie też nic nie mam. Ale chcę coś od siebie do tego dołożyć, a nie tylko brać, brać i brać, wszystko za darmo.
Tyle ode mnie w temacie.
Sorry za OT w OT...
Napisany 25 marca 2013 - 17:54
Po co się wcinasz w sprawy regionu, z którym nie masz powiązań ?
Moje posty z łódzkiego usunąłeś to usuń też swoje z świetokrzyskiego
Napisany 25 marca 2013 - 17:59
Tu dowaliłeśAle chcę coś od siebie do tego dołożyć, a nie tylko brać, brać i brać, wszystko za darmo.
Napisany 25 marca 2013 - 18:01
a to są jakieś ograniczenia co do pisania na forum??
Napisany 25 marca 2013 - 18:03
Jak forumowicz odbiegnie od tematu np. w temacie irmschera albo steinmetza to zaraz upominanie sie zaczyna
Napisany 25 marca 2013 - 18:14
Właśnie od pewnego czasu zauwazyłem, że te "ograniczenia" się pojawiają, "niewygodne" posty usuwane... Jak forumowicz odbiegnie od tematu np. w temacie irmschera albo steinmetza to zaraz upominanie sie zaczyna, a jak moderator prowadzi dywagacje to jest jak najbardziej ok ?
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
Napisany 25 marca 2013 - 18:35
Właśnie od pewnego czasu zauwazyłem, że te "ograniczenia" się pojawiają, "niewygodne" posty usuwane... Jak forumowicz odbiegnie od tematu np. w temacie irmschera albo steinmetza to zaraz upominanie sie zaczyna, a jak moderator prowadzi dywagacje to jest jak najbardziej ok ?
jak Ci się nie podoba to co robi dany moderator zgłoś to do admina..
posty usuwane, tematy tak samo
A ja mam pytanie po co mam płacic za klubowicza i tak nie mam zadnych korzysci z nich,
Napisany 25 marca 2013 - 19:39
Boshe,
Jak mnie takie gadanie kuźwa boli....
Dobra będę zostawiał posty np. w temacie "jaki zawias-jaka gleba" typu "jak chcesz mieć dobrą glebę to wsadź cement do bagażnika"Jeśli tak jak jest i Wam się nie podoba to chyba jednak zacznę używać kartek, bo po dobroci się podoba... spoko, skończę upominać grzecznie w temacie lub na PW :yes:
Coś się we mnie gotuje jak widzę takie podejście... Mam wrażenie, że większość wymaga, żeby w zamian za 35zł/rok (zł miesięcznie) co dziennie dowozić im do domu dobry alkohol i nowe panienki, a jak wychodzą do pracy to rozwijać czerowny dywan. Dla mnie sytuacja wygląda tak: albo płacisz te 35zł bo chcesz pomóc w utrzymaniu serwera i czujesz się częścią tej społeczności/sprawia Ci frajdę, że tworzysz tą społeczność, albo nie płacisz... ale kuźwa nie narzekaj, że coś powinieneś za 35zł dostawać
Napisany 25 marca 2013 - 19:50
Z tym to akurat ile osób tyle opinii. A zamknięcie marketu dla forumowiczy bynajmniej nie miało na celu "zmuszanie" do płacenia składek.No to niech Kazdy powie ze te 35zł płacimy za utrzymanie servera, wtedy ok wiemy na co kasa idzie. A teraz to wychodzi zeby płacic 35 zł zeby miec klubowicza i miec dostep do działu Sprzedam
i to juz mnie drażni
A wiec tak.
w tej chwili jest pomysl na rozwiazanie problemu z działem market. wymaga to jednak dyskusji administracji z zarzadem. temat zamykam - do czasu ustalen na jakich zasadach dział market byc moze wroci. jakakolwiek dalsza dyskusja i placze wydaja sie bezcelowe. pieniacze napisali co chcieli napisac my to przedyskutujemy i damy odpowiedz.
jesli ktos zacznie nastepny temat o tym dostanie czerwona kartke. swoja droga to kilka powinno sie posypac za ujawnianie spraw klubowych na forum.
Napisany 25 marca 2013 - 19:54
No to niech Kazdy powie ze te 35zł płacimy za utrzymanie servera
Napisany 25 marca 2013 - 19:55
Napisany 25 marca 2013 - 19:57
A to nie ksiądz proboszcz odpala działkę z tacy co niedziela po sumie??myślisz, że serwer się utrzymuje sam z siebie?? :confused:
Napisany 25 marca 2013 - 20:01
Jesli bedzie dalej tak zle w Klubie to nie bedzie potrzebny server bo kto tu wchodzi i czyta co tu sie dzieje to az ich to odstrasza i kazdy ucieka, Zobacz sobie ile było wczesniej klubowiczów a ilu teraz, ciekawe czym to jest spowodowane ?? Tylko nie mów ze my sami sobie jestesmy winni tego.myślisz, że serwer się utrzymuje sam z siebie?? :confused:
Napisany 25 marca 2013 - 20:05
OK. W takim razie musisz dopytać dokładnie te osoby ze swojego regionu, które już w klubie nie są. Postawiłeś pytanie nam, czyli osobom, które w klubie pozostały.
Napisany 25 marca 2013 - 20:07
Jesli bedzie dalej tak zle w Klubie to nie bedzie potrzebny server bo kto tu wchodzi i czyta co tu sie dzieje to az ich to odstrasza i kazdy ucieka, Zobacz sobie ile było wczesniej klubowiczów a ilu teraz, ciekawe czym to jest spowodowane ?? Tylko nie mów ze my sami sobie jestesmy winni tego.