Ważne pytania na temat zlotu.
Napisany 25 kwietnia 2013 - 09:55
Napisany 25 kwietnia 2013 - 12:52
A jak wyglądają oplaty za domki.jak.by się chcialo.z.dzieckiem przyjechać.?
Nie mogę w tej chwili skontaktować się z właścicielem ośrodka, więc odpowiedzi udzielę jak tylko odbiorą telefonCześć, pytanko mam czy można z psami przjechac czy raczej jest to nie wskazane

Napisany 25 kwietnia 2013 - 23:28
Nie mogę w tej chwili skontaktować się z właścicielem ośrodka, więc odpowiedzi udzielę jak tylko odbiorą telefon
Ja wczoraj dzwoniłam , jeśli chodzi o ośrodek z pieskiem nie ma żadnego problemu .

Napisany 26 kwietnia 2013 - 06:59
Ja wczoraj dzwoniłam , jeśli chodzi o ośrodek z pieskiem nie ma żadnego problemu .
Dobra informacja, my ponieką musimy Czarka zabrać ze sobą - jeśli się zmieści na tylnych fotelach

Jeżdżę:
- Skoda Fabia II
- Audi S6 Avant
Napisany 26 kwietnia 2013 - 09:07
Dzieci do lat 3, pobyt bezpłatny. Powyżej lat 3 opłata normalna za osobę.A jak wyglądają oplaty za domki.jak.by się chcialo.z.dzieckiem przyjechać.?
Napisany 28 kwietnia 2013 - 18:48
jade jedna Omega . chce zabrac 8 osob ( tylko ja jestem zarejstrowany na forum ) i bedziemy jechac druga Omega ... domek biore na siebie . i pytanie : czy ta druga omega wjedzie normanie na plac ?
Car Audio Killer ...
Air Ride system ...
Turbo boost in 1,5 bar FUN ...

Napisany 28 kwietnia 2013 - 19:03
pytanie
jade jedna Omega . chce zabrac 8 osob ( tylko ja jestem zarejstrowany na forum ) i bedziemy jechac druga Omega ... domek biore na siebie . i pytanie : czy ta druga omega wjedzie normanie na plac ?
Pod warunkiem że opłaci OZ .
Każda pełnoletnia osoba przyjeżdżająca na cały zlot , jest zobowiązana do opłacenia OZ.
Napisany 28 kwietnia 2013 - 19:15
Sprecyzuj - o jaki plac chodzi .i pytanie : czy ta druga omega wjedzie normanie na plac ?
BTW - każdy uczestnik zlotu płaci OZ
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 28 kwietnia 2013 - 21:38
Car Audio Killer ...
Air Ride system ...
Turbo boost in 1,5 bar FUN ...

Napisany 28 kwietnia 2013 - 21:46
http://forum.omegakl...ead.php?t=84568
Opłata zlotowa:
50zł Klubowicze
95zł Forumowicze i niezarejestrowani na forum.
Opłaty od osoby.
Dzieci i Młodzież do lat 18 nie uiszczają tej opłaty
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 08 maja 2013 - 12:38
Wczasy nad morzem? Zapraszam http://kaczor.afr2.pl/
Facebook: https://www.facebook.com/domkikaczor
Napisany 08 maja 2013 - 15:20
Napisany 10 maja 2013 - 17:16

Napisany 10 maja 2013 - 19:30
Moje ople , byłe i obecny .
Napisany 10 maja 2013 - 21:41
Proszę abyście przed wysłaniem kasy zerknęli czy dany domek nie jest już zajęty , jeśli tak to uzgodnijcie to z osobą która tam już jest wpisana czy możecie się dopisać
Docierają do nas sygnały iż robicie przelewy wskazując domek nie konsultując tego z osobą która jest już tam wpisana
Napisany 10 maja 2013 - 21:56
Na lotnisku mamy do dyspozycji duży grill gazowy, więc kiełbachy trzeba tylko zabraćco z posiłkiem na lotnisku-rozumiem że we własnym zakresie ale czy organizator udostępni nam jakiegoś grilla czy sami się mamy zaopatrzyć w sprzęt (coś trzeba zjeść w ciagu tych prawie 7 godzin )

Napisany 11 maja 2013 - 13:24
mowa o piątku. O której można się rozlokować w domku?
Pytam, żeby uniknąć sytuacji typu przyjeżdżam i na ośrodku jestem np o 8.00 rano i czekam, aż się domek zwolni/klucz dostanę itp
dogadamy ten szczegół z właścicielką ośrodka, ale sądzę że klucze do domków już będą w naszym posiadaniu.
Bo dobrze wiedzieć zanim się przejedzie prawie 300 km

Rozumiem, że 7.00-8.00 rano w piątek można się rozlokować w domku.
Napisany 11 maja 2013 - 14:17
Nie sądzę by ktoś z nas był wstanie w piątek o tej godzinie się obudzićRozumiem, że 7.00-8.00 rano w piątek można się rozlokować w domku.

Klucze do domków będą w posiadaniu Zarządu.
Moja prośba przyjedź chociaż na 10-11