to juz bylo poruszane wczesniej na forum - byly propowane zmiany w regulaminie. Nie przeszlo.niedorzeczne dla mnie jest chociaż to jak osoba po 3 miesiącach na forum jest klubowiczem. to też jest błąd, jak już pisałem

Traktowanie forumowiczy
Napisany 13 marca 2013 - 00:35
Napisany 13 marca 2013 - 00:35
Napisany 13 marca 2013 - 00:37
to samo napisałem o innych forach, ba nawet nie klubowiczem, piszcie jak piszecie to zobaczymy jak długo forumowicza nawet utrzymacie:DSpróbuj zostać klubowiczem w LOB-ie, tego chcecie
Nie zapominajcie, że są też inne fora na których nikt Cie nie pogłaszcze, żebyś dał 2 dychy, i wszyscy są równo traktowani.
Z tego co mi wiadomo jestem pełnoprawnym członkiem tego forum i liczyłem na równe traktowanie na tym forum.
A nie jesteś ?? Za serwer płacą klubowicze i mogą mieć większe co do niego wymagania, "oni" mają go za darmo więc jakiekolwiek pretensje są nie na miejscu.
"Jestem lordem, jeżdżę Fordem :)"
Napisany 13 marca 2013 - 00:40
chodzi o to, że osoby które są kandydatami powinny mieć nieco większy staż na forum. chociażby to. klubowicz to jest ta niby 'wyższa ranga znająca się na wszystkim' jak sądzi tomspeed. jak człowiek który ma 40 postów ledwo może poznać dokładnie cale forum. kiedy ja, dłuższy już czasz przebywający forumowicz nadal je odkrywam. ale to forumowicz jest zły i się na nim wiesza psy że dodał temat.
a gdzie ja napisalem, ze znamy sie na wszystkim??
mamy wieksze przywileje w stosunku do forumowiczy i tyle,
i informacje o serwerze potraktuj jako przywilej, bo chyba sie od tego zaczelo??
ps. w d*pie mam wszelakie awansy, nawet gdyby jakies rozdawali

forumowicz jest zły i się na nim wiesza psy że dodał temat
Podam Ci przykład: Wczoraj jeden z forumowiczy odgrzebał kotleta z przed 5 lat, a mi z telefonu znalezienie odpowiedzi na jego pytanie zajęło 5 sekund. Jak mamy się nie wkur....

Napisany 13 marca 2013 - 00:41
No przecie pisałem, że PZPRpiszcie jak piszecie to zobaczymy jak długo forumowicza nawet utrzymacie

Napisany 13 marca 2013 - 00:42
Podam Ci przykład: Wczoraj jeden z forumowiczy odgrzebał kotleta z przed 5 lat, a mi z telefonu znalezienie odpowiedzi na jego pytanie zajęło 5 sekund. Jak mamy się nie wkur....
hahahha, widzialem, zlota łopate trzeba mu dac

ps. szkoda, ze nie mamy takich odznaczen jak np. zlota lopata
Napisany 13 marca 2013 - 00:43
a gdzie ja napisalem, ze znamy sie na wszystkim??
mamy wieksze przywileje w stosunku do forumowiczy i tyle,
i informacje o serwerze potraktuj jako przywilej, bo chyba sie od tego zaczelo??
ps. w d*pie mam wszelakie awansy, nawet gdyby jakies rozdawali
stwierdziłeś że tylko zaśmiecamy forum i nie pomagamy. już kij z tym ładowaniem strony ect. chce tylko żeby mod traktował tak samo i klubowiczów i forumowiczów. niezależnie od jego humoru i innych brudnych myśli
Napisany 13 marca 2013 - 00:44
Napisany 13 marca 2013 - 00:45
nie bedzie pasjico będzie jak klubowicze zaczną pomagać tylko sobie lub co gotrsza przeniosa porady na klubowy

Napisany 13 marca 2013 - 00:45
stwierdziłeś że tylko zaśmiecamy forum i nie pomagamy. już kij z tym ładowaniem strony ect. chce tylko żeby mod traktował tak samo i klubowiczów i forumowiczów. niezależnie od jego humoru i innych brudnych myśli
Na moda zawsze możesz się pożalić. Ja też dzisiaj jestem na niego

Napisany 13 marca 2013 - 00:46
Napisany 13 marca 2013 - 00:48
to jakaś groźba? przecież nie tylko klubowicze tworzyli porady, nie? to już lepiej zamknąć całe forum bo jest tu za dużo wskazówek od klubowicza
Nie groźba tylko temat do zastanowienia. Zachowujecie się jak 5 latki w piaskownicy. Nie pomogę mu bo ma belkę ?? To są argumenty ??
Napisany 13 marca 2013 - 00:50
Ale to w grupie forumowiczy trafiaja sie takie tematy, ktore sie ciagle powtarzaja. Czyz nie?
Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk
Napisany 13 marca 2013 - 00:52
Ale to w grupie forumowiczy trafiaja sie takie tematy, ktore sie ciagle powtarzaja. Czyz nie?
dlatego uważam że prób by zostać klubowiczem jest za niski.
Napisany 13 marca 2013 - 00:52
bo moze szuka tylko tego czego nie wie "jak sądzi tomspeed"jak człowiek który ma 40 postów ledwo może poznać dokładnie cale forum.
bo może umie szukać i korzystać z forum "jak sądzi tomspeed"
bo może pomaga i udziela tylko sensownych porad "jak sądzi tomspeed"
bo może nie ma przyciska WYLOGUJ SIĘ "jak sądzi tomspeed;)
Autor tematu poza napisaniem nie wykazuje żadnej inicjatywy i wychodzi nato że "belkowicze" przeprowadzili zmasowany atak za wiedzą i z polecenia kreta z Zarządu na spacyfikowanie tematu w offie:D
nie wyolbtzymiasz troszkę?? Rozumiem Twoją frustrację ale nic nie szkodzi na ptzeszkodzie abyś został klubowiczem chyba że tak.........ale to forumowicz jest zły i się na nim wiesza psy że dodał temat.
Sypus, Prezesie czy wytłumaczysz się z tego i uderzysz się w piersi??napotkałem pewnego razu sypusa
Napisany 13 marca 2013 - 00:54
dlatego uważam że prób by zostać klubowiczem jest za niski.
Ale to temat na inna dyskusje. I w innym gronie. Chyba ze sami bedziecie postulowac do zarzadu o podniesienie progu do zostania klubowiczem.