Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

SPOT zimowy- propozycja

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
274 odpowiedzi na ten temat

#241 OFFLINE   prezesss

prezesss
  • 1 576 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 16 stycznia 2008 - 18:25

To całe 4 zeta czyli 3 Harnasie od prezesssa.

ile chcesz? 10? 20? 30?
:hehe:

prezesss, ja będę sobotę i tylko w sobotę

:ok:

#242 OFFLINE   Muraś

Muraś
  • 175 postów

Napisany 16 stycznia 2008 - 18:37

mmpg, z Warszawy kieruj się na Katowice, a napewno trafisz.

Toć jak mi Lord_craven linka z mapa podesłał to ja juz nie zabłądze i kolejnych 4 złotych na mape nie wydam :diable: . A trafię bez problemu bo mnie sie nagle trasa przypomniała, że to przez Raszyn A w Raszynie to ja nie pamiętam ile tam już win wypiłem swego czasu jak sie tam pracowało. :drink: :drink: :drink:
A Prezesss nie szalej tak z tymi Harnasiami bo drivera nie mam i co najwyzej tylko z 8 moge wypić, tak żeby znaki rozpoznawać jak bede wracał. :bmw: :driver: :bmw:

#243 OFFLINE   prezesss

prezesss
  • 1 576 postów

Napisany 16 stycznia 2008 - 18:50

A Prezesss nie szalej tak z tymi Harnasiami bo drivera nie mam i co najwyzej tylko z 8 moge wypić, tak żeby znaki rozpoznawać jak bede wracał.

ja sie nie pytam ile chcesz wypic tylko ile chcesz wziac ;) wezmiesz na wynos :smiech:

#244 OFFLINE   Muraś

Muraś
  • 175 postów

Napisany 16 stycznia 2008 - 18:55

A Prezesss nie szalej tak z tymi Harnasiami bo drivera nie mam i co najwyzej tylko z 8 moge wypić, tak żeby znaki rozpoznawać jak bede wracał.

ja sie nie pytam ile chcesz wypic tylko ile chcesz wziac ;) wezmiesz na wynos :smiech:

Ja nie moge alkoholu w samochodzie przewozić bo zaraz go nie bedzie. Bo mnie za kółkiem zawsze suszy i wtedy o wypadek nie trudno jak mój wzrok jest skierowany żeby dobrze piwko otworzyć a nie na droge

#245 OFFLINE   Norbertp83

Norbertp83
  • 40 postów

Napisany 17 stycznia 2008 - 11:32

Mnie niestety nie będzie :cry: . Wczoraj sprzedałem kluskę i wątpie abym dokonał zakupu następnej do soboty. Życzę wszystkim zebranym w Rawie miłej zabawy i ddduuuuuuuużego kaca :twisted: .
Fotki Kluski i Tolka http://polskajazda.p...at,Toledo/15636 [you:79d3b52e9d] Zapraszam

#246 OFFLINE   zaraza13

zaraza13
  • 216 postów

Napisany 17 stycznia 2008 - 14:51

Ja będę w piątek, jeszcze ktoś i o której godzinie ponieważ mam kawałek do Rawy żebym nie musiał sam :piwo:
Bateria R6 24V

Dodany obrazek

#247 OFFLINE   cita

I'm back :P

• 4 748 postów
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 17 stycznia 2008 - 16:47

ja pojade w Piątek lub w sobote w zależności jak mi w pracy wyjdzie.
Tak czy inaczej wiem, że przynajmniej kilku będzie już w Piątek..

#248 OFFLINE   GISKARD

GISKARD
  • 3 534 postów
  • Województwo: mazowieckie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 2.5 V6 X25XE

Napisany 17 stycznia 2008 - 18:28

mnie niestety niebedzie................ :cry: :cry: :cry:

#249 OFFLINE   marcin.mmz

marcin.mmz
  • 245 postów

Napisany 18 stycznia 2008 - 12:40

Ja będe w sobote na jeden dzień, w Rawie mam zamiar byc ok 8:00-9:00. będe jechał od grójca przez Białą Rawską i małe pytanie : czy do tego hotelu jest łatwy dojazd a może ktoś kto był wytłumaczy tak mniej więcej jak tam trafic...no i jak już znajde to miejsce to czy będzie tam otwarte i gdzie was znajde...z tego co widziałem to jest tam duży parking.na tym parkingu będą stały omegi?

#250 OFFLINE   cita

I'm back :P

• 4 748 postów

Napisany 18 stycznia 2008 - 12:58

Ja będe w sobote na jeden dzień, w Rawie mam zamiar byc ok 8:00-9:00. będe jechał od grójca przez Białą Rawską i małe pytanie : czy do tego hotelu jest łatwy dojazd a może ktoś kto był wytłumaczy tak mniej więcej jak tam trafic...no i jak już znajde to miejsce to czy będzie tam otwarte i gdzie was znajde...z tego co widziałem to jest tam duży parking.na tym parkingu będą stały omegi?

nie pamietam drogi tak, zeby Ci wytłumaczyć, ale trzeba bylo tylko dwa razy skręcić, a sam hotel jest b. blisko przelotówki jakiejs.
Hotel jest otwarty, jak znam zycie tro ludziska będą na dole w "stołówce", a jak nie to trąb po hotelem - zobaczą Cie przez okno ;)

Ja też bede w sobote ale troche później niż o 9.00

#251 OFFLINE   prezesss

prezesss
  • 1 576 postów

Napisany 18 stycznia 2008 - 13:10

z Katowickiej od Warszawy 3 wjazdem do Rawy i zaraz po lewej stronie za orlenem jest ten hotel

#252 OFFLINE   G.A.D.T.I.

G.A.D.T.I.
  • 936 postów

Napisany 18 stycznia 2008 - 13:36

jak by ktoś ze szczecina jechał to możliwe,żebym się podłączył,
ale chyba nikt się nie wybiera

#253 OFFLINE   marcin.mmz

marcin.mmz
  • 245 postów

Napisany 18 stycznia 2008 - 20:15

nie pamietam drogi tak, zeby Ci wytłumaczyć, ale trzeba bylo tylko dwa razy skręcić, a sam hotel jest b. blisko przelotówki jakiejs.
Hotel jest otwarty, jak znam zycie tro ludziska będą na dole w "stołówce", a jak nie to trąb po hotelem - zobaczą Cie przez okno

podziękował :wink:

z Katowickiej od Warszawy 3 wjazdem do Rawy i zaraz po lewej stronie za orlenem jest ten hotel

podziękował :wink:

mam adres : katowicka 1 to napewno znajde a jak nie to pewnie są tam taksówki to koledze z branży pomogą, pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia panowie :czesc: :piwo2:

#254 OFFLINE   Mariocik

Mariocik
  • 9 postów

Napisany 19 stycznia 2008 - 03:45

Hejka, dzisiaj spot, kluska padnięta, komp nie działa, a ja zakładam alumy letnie, krata tyskiego, nalewka własna, i jade do Rawy zobaczyć sie z bracią od kluseczek i zaimprezować. Wczoraj byłem trzy letnim Citroenem C5 w trasie i sie rozkraczył. Powrót lawetą i z serwis, powrót nówka cytryna z salonu. Nie ma jak Omesia, jest najlepsza i pewna, nigdy nie zawiodła. Dobrze ze ją mam i zawsze jej ufam!!! Pozdro dla wszystkich.

Gościu wisi mi kase i nie będzie takiej zabawy jaką sobie zakładałem ale i tak zapowiada sie bajka. Mmpg możemy wpaść na traske i zaszaleć!!! Co ty na to? Moja kluska najwyzej padnie, ale wcześniej troszke z siebie wydusi. Ja jeszcze teraz imprezuje i przyjade na dopalaczu!!!
mariocik-wariocik i jazda na maxa;-)))

#255 OFFLINE   Muraś

Muraś
  • 175 postów

Napisany 19 stycznia 2008 - 06:31

No ja wytrzeźwiałem. Wróciłem nad ranem z wyszkowa i klucha mi sie sypie jak talala. Poprostu nie mam czasu się nia zając jej poprawą. Ale za parę godzinek w Rawie pomyślimy o wszystkim. Tylko muszę se wcześniej jakieś legalne wagary od szkoły zorganizować :wink:
Była kiedyś Omega 2.0 16V Sport, jest teraz to samo, ale CD

Sprzedam części ze swojej 2.0 16V 509611620 lub 886630520

#256 OFFLINE   Piterek

Piterek

ASB killer

• 3 826 postów
  • Województwo: śląskie

Napisany 19 stycznia 2008 - 11:27

na ja też niedawno wstałem, wróciłem z gór dopiero po północy
jakieś jedzonko i jadę do Rawy

"Krytykować może każdy głupiec i wielu z nich to robi"
Winston Churchill

#257 OFFLINE   marcin.mmz

marcin.mmz
  • 245 postów

Napisany 19 stycznia 2008 - 18:51

Ja z żonką już po spocie, niestety krótko ale jutro rano do pracy na cały dzien więc troszkę musze wypocząc, mało osób było ale towarzystwo jak zwykle super, dziekuję za mile spędzony dzionek...po pizzy jeszcze jestem pełny, chyba teraz dopiero jutro na wieczór coś będe jadł...żona tak samo nie może patrzec na jedzenie.
W omesi rekord spalania, równiutkie 10 LPG. 261km za 64zł :-) spodziewałem się wiekszych kosztów.
Prośba do City o wstawienie foty z pizzerii bo ja miałem aparat ale zapomniałem o nim,hehe

pozdrowienia dla wszystkich, mam nadzieję że jeszcze kiedyś do was zawitam, ale już jako gosc bo z klubu rezygnuje (zmiana auta).Jeśli będzie można oczywiście to na letni zlot napewno wpadne.

#258 OFFLINE   GISKARD

GISKARD
  • 3 534 postów
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 2.5 V6 X25XE

Napisany 19 stycznia 2008 - 22:09

panowie prosze o wsatwienie fotek... czy pizzeria to ta sama co w zeszłym roku??
i czy znowu jeździli kolesie i lukali na omegi??
pozdro
:)

#259 OFFLINE   Muraś

Muraś
  • 175 postów

Napisany 20 stycznia 2008 - 07:35

i czy znowu jeździli kolesie i lukali na omegi??

Tzreba było przyjechać i sie przekonać

#260 OFFLINE   sebajary

sebajary

#60 WETERAN !!!

• 1 251 postów

Napisany 20 stycznia 2008 - 09:12

Giskard pizzeria się przeniosła w inne miejsce ale ta sama tylko fajniejsza ( obsługa ta sama ) :obiad: wszyscy sie znowu obżarli jak ......... :mrgreen:
Kolesie na omki nie lukali bo ich za mało było :nie_wiem:
Ogólnie spot już nie taki sam :cry: ale towarzystwo było doborowe :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Pozdrawiam wszystkich obecnych :czesc: :czesc: :czesc: :czesc: :czesc: :czesc: :czesc: :czesc:
Nieobecnych też :czesc: