O głupotach i nie tylko :) - Mazowiecki Spam
Napisany 26 marca 2013 - 20:29
Mam pytanko.
Mianowicie przymierzam sie do kupienia Beemki i stoi ona w Radomiu. Kawalek drogi ze Szczecina . Bede przwdopodobnie po nia jechac we wtorek po Swietach,tak,zeby byc na miejscu we wtorek rano.
Czy moze znacie kogos ,kto sie w miare zna na BMW,zeby ze mna podjechal i ja dokladnie obejrzal.
Ja ze swojej strony chce pojechac do jakiegos ASO i ja tam sprawdzic. Czy macie moze jakies namiary na taka stacje,ktora nie skroi mnie zbytnio,a rzetelnie sprawdzi przyszly nabytek.
Napisany 26 marca 2013 - 20:41
Andrzej, kontaktuj się z michałem987654321 lub exec'iem raz że się obracają w bmw to są obaj z RadomiaWitam.
Mam pytanko.
Mianowicie przymierzam sie do kupienia Beemki i stoi ona w Radomiu. Kawalek drogi ze Szczecina . Bede przwdopodobnie po nia jechac we wtorek po Swietach,tak,zeby byc na miejscu we wtorek rano.
Czy moze znacie kogos ,kto sie w miare zna na BMW,zeby ze mna podjechal i ja dokladnie obejrzal.
Ja ze swojej strony chce pojechac do jakiegos ASO i ja tam sprawdzic. Czy macie moze jakies namiary na taka stacje,ktora nie skroi mnie zbytnio,a rzetelnie sprawdzi przyszly nabytek.

Napisany 26 marca 2013 - 23:10
Andrzej, kontaktuj się z michałem987654321 lub exec'iem raz że się obracają w bmw to są obaj z Radomia
A no faktycznie,Exec jest z Radomia. Juz do niego napisalem na Facebooku. Nie mam tylko do niego nr .tel ,ale jak odpisze to juz sie jakos z nim dogadam
Napisany 30 marca 2013 - 15:08
Napisany 02 kwietnia 2013 - 13:32
W mazowieckim... wiosna zaskoczyła drogowców ...
Jak zwykle:P ale pewnie nie tylko w mazowieckim:D
Napisany 02 kwietnia 2013 - 18:21
Gdyby Bóg lubił napęd na przód to ludzie chodziliby na rękach...
Kiedy znajdziemy się na zakręcie... REDUKCJA BUT I ODCIĘCIE!!
Napisany 03 kwietnia 2013 - 21:42
Na razie bede pisal tylko tutaj bo tu jestem w miare bezpieczny...
A tak swoja droga to drobny blad z mojej strony i (zbyt) szybkie wylapanie ostrzezenia ogranicza mi mozliwosc pomagania ludziom na forum... To znaczy pomagac moge ale sie boje zebym cos zle nie zrobil i zebym z forum na zbita morde nie polecial... Czy to na pewno o to chodzi w tego typu spolecznosciach??
Napisany 03 kwietnia 2013 - 23:10
To znaczy pomagac moge ale sie boje zebym cos zle nie zrobil i zebym z forum na zbita morde nie polecial... Czy to na pewno o to chodzi w tego typu spolecznosciach??
tak, na pewno o to chodzi;)
Napisany 03 kwietnia 2013 - 23:41
:pokoj:Maniek wygrywam z Toba 2:1 w warnach... Nawet nie zauwazylem ze wyliczylem za umieszczenie adresu stronki w sygnaturze bez pozwolenia... Na szczescie zgode zarzadu juz mam...
Na razie bede pisal tylko tutaj bo tu jestem w miare bezpieczny...
A tak swoja droga to drobny blad z mojej strony i (zbyt) szybkie wylapanie ostrzezenia ogranicza mi mozliwosc pomagania ludziom na forum... To znaczy pomagac moge ale sie boje zebym cos zle nie zrobil i zebym z forum na zbita morde nie polecial... Czy to na pewno o to chodzi w tego typu spolecznosciach??
musisz założyć koszulkę LIDERA

Napisany 03 kwietnia 2013 - 23:49
Do Liderów to mu jeszcze duuuuuuuuuuuuuuuużo brakujemusisz założyć koszulkę LIDERA

Napisany 04 kwietnia 2013 - 08:30
...i przypadkiem nie rzadaj zwrotu oplaconej skladkiTo znaczy pomagac moge ale sie boje zebym cos zle nie zrobil i zebym z forum na zbita morde nie polecial...

Napisany 04 kwietnia 2013 - 09:18
Maniek wygrywam z Toba 2:1 w warnach...
Czekamy na 3:1

Napisany 04 kwietnia 2013 - 12:02
Czekamy na 3:1
Nie brykaj bo jest szansa na powrot do stanu remisowego... :jump::jump::jump:
Napisany 04 kwietnia 2013 - 12:07

nawet na więcej

ZWYKŁY KLUBOWICZ
Napisany 04 kwietnia 2013 - 12:22
szansa jest zawsze...
nawet na więcej
Proponujesz mi awans??

Napisany 04 kwietnia 2013 - 12:50

pierw to trzeba się wykazać

ZWYKŁY KLUBOWICZ