Ostatni spot 2012
Napisany 31 grudnia 2012 - 16:27
No i gdzie byli ci wszyscy co tak chcieli przyjechac!? Widocznie nie dalo sie na tarczach albo szyby popekaly! Szkoda slow, najpierw pieprzycie ze nic sie nie dzieje a pozniej nikt nie przyjezdza! Ogarnijcie sie wreszcie albo dajcie sobie siana i olejcie temat!
Sent from my GT-I5800 using Tapatalk
tak ,juz tu jest

Napisany 31 grudnia 2012 - 18:46
Napisany 31 grudnia 2012 - 20:35
szczerze to sie niczego innego niespodziewalem a z drugiej strony to prawie calą niedziele przespalem po nocce i zapomnialem to tyle na moje usprawiedliwienie . jak bylo cieplo proponowalem kilka razy spota bo w kazdą niedziele mi pasowalo to nikt niechcial bo cieplo to teraz sie wsumie niedziwie ze niektórzy niechcą stac na mrozie i tupac . Jednym zdaniem ogarnijcie sie panowie bo przy takim podejsciu to te spoty niesą warte spotkan 3 osób . A tak przy okazji moze ktos chetny jechac na spota do wawy ???
w bialym blizej i lipa
Napisany 31 grudnia 2012 - 21:23

Napisany 01 stycznia 2013 - 11:11
No i gdzie byli ci wszyscy co tak chcieli przyjechac!? Widocznie nie dalo sie na tarczach albo szyby popekaly! Szkoda slow, najpierw pieprzycie ze nic sie nie dzieje a pozniej nikt nie przyjezdza! Ogarnijcie sie wreszcie albo dajcie sobie siana i olejcie temat!
Sent from my GT-I5800 using Tapatalk
Raptem raz na rok postanowiłeś sie pojawić i straszny zawód Ci omegowicze sprawili bo tylko 3 auta były
Napisany 01 stycznia 2013 - 11:53
Napisany 01 stycznia 2013 - 23:03
Tym razem choćbym miał jechać na samej tarczy hamulcowej to będe
no niewiem czy 29 bede mial wolne dla mnie 30 pasowałby
Widać dałbyś rade przyjechać na tarczy, ale przeziębienie wygrało, poza tym spot był w terminie który Tobie pasował, w przeciwieństwie do Adaśka który jako jedyny poinformował o tym że mu nie pasuje i nie będzie.
no panowie to co robimy tego spocika???
szczerze to sie niczego innego niespodziewalem a z drugiej strony to prawie calą niedziele przespalem po nocce i zapomnialem to tyle na moje usprawiedliwienie . jak bylo cieplo proponowalem kilka razy spota bo w kazdą niedziele mi pasowalo to nikt niechcial bo cieplo to teraz sie wsumie niedziwie ze niektórzy niechcą stac na mrozie i tupac . Jednym zdaniem ogarnijcie sie panowie bo przy takim podejsciu to te spoty niesą warte spotkan 3 osób . A tak przy okazji moze ktos chetny jechac na spota do wawy ???
no cuz tu przyjezdają 3 a w wawie ze 33 takze ja tam jade na najblizszy spocik do sąsiadów
zobacze jak to u nich wygląda
:jump:
Najpierw pytasz czy robimy a później zapominasz. Rozumiem że nastawiałeś się na to, że będą tylko trzy osoby więc nie chciałeś być czwarty?! Jak już Mirek pisał ciężko Ci sie ogarnąc w białymstoku a do wawy jedzisz? szkoda słów:pokoj:
Boopp jakoś wcześniej jak byłem praktycznie co spot a mam 70km w jedną.
Rozumiem że masz kawałek żeby dojechać. Jednak jesteś osobą która chyba najbardziej chciała aby ten spot się odbył. Piter jest z Czarnej i pomimo problemów z omegą przyjechał, z resztą jak zawsze gdy jest w PL:D
Raptem raz na rok postanowiłeś sie pojawić i straszny zawód Ci omegowicze sprawili bo tylko 3 auta były
Tak przyjechałem pierwszy raz od dłuższego czasu jednak upewniłem się, że nie należy zbyt wiele oczekiwać po naszym regionie i jak już pisałem odpuszczam sobie ponownie.
Możecie pisać co chcecie ale prawda jest taka, że jak ktoś już skrzeczy że bedzie to powinien być, a przynajmniej dać znać że nie da rady wtedy ta garstka osób nie oczekiwała by wiele i być może także by sobie odpuściła i przyjechała w innym terminie. Jednak wszyscy mają na wszystkich wyje bane i wolą pierdzieć w krzesło niż naskrobać parę słów nawet 5 minut przed spotem.
Napisany 02 stycznia 2013 - 00:16
wracając do spota to zobaczymy może sie pojawie chociaż nie omegą (oczywiście sprawną) ale postaram się być lecz nie na 100%
cytuje swoją wypowiedź nie celem wyjaśnienia się tylko zaznaczenia że nie miałem być na 100% a czemu nie byłem to moja sprawa
Bartek ja już to zauważyłem że trzeba dać spokój lepiej robić kawowego spota nie sądzisz jak tylko się da i jest chęć
Mirek mam już coś dla ciebie przyszło w sylwestra
Napisany 02 stycznia 2013 - 17:12
wiem i zawsze są chętni a i nie tylko kawowy tak jak ostatnio bywałokawowy spot jest ok ,zawsze wypala:jump:
Napisany 02 stycznia 2013 - 17:52
wiem i zawsze są chętni a i nie tylko kawowy tak jak ostatnio bywało
to garazowy:)
Napisany 02 stycznia 2013 - 20:49
Napisany 12 stycznia 2013 - 12:08