Panowie macie ponizej co i jak.Lista nie robiona bo sporo osob spoza klubu omegi....Ciekawe ile przyjedzie jak taka pogoda:(

A może spot w Holandii.
Rozpoczęte przez
welders
, 22 wrz 2007, 18:20
45 odpowiedzi na ten temat
Napisany 11 października 2009 - 11:05
Napisany 27 października 2009 - 11:42
udał sie spot czy nie ? tak pozno to wszystyko wyszlo ze pojechalem do Polski. I jak zaczalem naprawiac to troche mnie zabolało he. Ale autko przygotowane do zimy. Wszystko sprawne.
Napisany 13 sierpnia 2011 - 17:31
a w tym roku jakos odbedzie sie jeszcze spot omegi w holandi????mieszkam tu na stale i fajnie byloby organizowac takie akcje badz w nich uczestniczyc
Napisany 14 sierpnia 2011 - 11:46
Zapomnij. Nic z tego nie wyjdzie jak ostatnim razem. Kazdy pracuje albo akurat rozlicza z podatku. Jak juz w koncu zbieze sie kilka osob to w ostatniej chwili odwolaja bo kace i inne pierdy. Spasuj z tematem. Szkoda twojej energi.
Napisany 20 listopada 2011 - 14:22
Witam koledzy i mam takie krótkie pytanko-czy ktoś kojarzy forumowicza o nick'u Colinh z Woubrugge Holandia?
Napisał do mnie w sprawie części,ale nie jestem pewien co do jego wiarygodności, gdyż ma 0 postów, poza tym na różnych forach pojawiają się oszuści z prośbą o wysyłkę paczek bez kasy albo za pobraniem i sami rozumiecie.
Nie wiedziałem jak napisać do działu holenderskiego i znalazłem ten temat-mam nadzieję, że moderatorzy nie wywalą mojego posta stąd.
Napisał do mnie w sprawie części,ale nie jestem pewien co do jego wiarygodności, gdyż ma 0 postów, poza tym na różnych forach pojawiają się oszuści z prośbą o wysyłkę paczek bez kasy albo za pobraniem i sami rozumiecie.
Nie wiedziałem jak napisać do działu holenderskiego i znalazłem ten temat-mam nadzieję, że moderatorzy nie wywalą mojego posta stąd.