EPC-o co tu chodzi
Napisany 27 września 2007 - 07:29
Omega B 2.5V6 kombi ASB - sprzedana
Omega BFL 3.2V6 sedan ASB
Chevrolet Suburban 2012 5.3V8 ASB
Mariusz Domżalski (trumna)
indiańskie imię: "błękitne plecy"
Napisany 27 września 2007 - 15:57

czy ktos z was ma epc na plytce czy jest mozliwosc zeby mi to wyslac oczywiscie pokrywam koszta.jak tak to please na priva- dzieki jeszcze raz
Napisany 09 listopada 2007 - 23:47
dzieki Wam wszystkim za pomoc
ja jednak sie poddaje nie wiem jak to ugryzc
![]()
czy ktos z was ma epc na plytce czy jest mozliwosc zeby mi to wyslac oczywiscie pokrywam koszta.jak tak to please na priva- dzieki jeszcze raz
Kolego jeżeli chcesz to na płytce to moge wypalić i wysłać a koszta... postawisz kiedyś :piwo: i bedzie spox

pozdrawiam
Kovciu

EDIT: zaktualizowałem FireFoxa, zainstalowałem IEtab'a z strony https://addons.mozil...efox/addon/1419 niestety jak włączę EPC to wyskakuje okienko :

pomoże ktoś?
Napisany 10 listopada 2007 - 00:15
Niestety Kovciu ale EPC chodzi na IE.a ja mam problem z tym programem ale ze względu nie na instalacje a na uruchomienie gdyż chciałem zainstalować IEtab ale ... lipa cos znalazłem na gg ale nie trybi z mym FireFoxem
a nie mam ochoty wracać do... IE... uhh
prosze o pomoc!!
PS. Siemaa

Napisany 10 listopada 2007 - 06:27
EDIT: sory źle przeczytałem wiadomość od Kolegi że to tylko na IE chodzi

EDIT 2: nooo Panowie i tak jest że tak powiem.. gnój... uruchamia się w IE... ale i tak nie może połączyć... tylko.. DLACZEGO!

proszę o pomoc...
Napisany 10 listopada 2007 - 22:31
Niestety Kovciu ale EPC chodzi na IE.a ja mam problem z tym programem ale ze względu nie na instalacje a na uruchomienie gdyż chciałem zainstalować IEtab ale ... lipa cos znalazłem na gg ale nie trybi z mym FireFoxem
a nie mam ochoty wracać do... IE... uhh
prosze o pomoc!!
PS. Siemaa
na FF tez chodzi bez problemu :tere-fere: mam u siebie + IEtab i wszystko smiga jak ta lala
Napisany 11 listopada 2007 - 11:31
Mam pytanie do kolegi beast w sprawie:
To może kolega powie mi jakiego ma FireFox'a i skąd sciągoł IEtab"a bo ja mam FF 2.0.0.9 i IEtaba z stronki https://addons.mozil...efox/addon/1419 .na FF tez chodzi bez problemu :tere-fere: mam u siebie + IEtab i wszystko smiga jak ta lala
Próbowałem też na IE odpalić ale wyskakuje że serwera nie widzi... może ktoś pomoże?

-Jawa 350TS <narazie muszę złożyć jeszcze silnik>
-Maluch 126p - przerobiłem na el i zostało podłączyć lampy i przykleić podsufitke
-Opel Omega b 95' 2,5 TDS
-Ford Sierra 1,8 TD
Napisany 11 listopada 2007 - 11:36
Witam
Mam pytanie do kolegi beast w sprawie:To może kolega powie mi jakiego ma FireFox'a i skąd sciągoł IEtab"a bo ja mam FF 2.0.0.9 i IEtaba z stronki https://addons.mozil...efox/addon/1419 .na FF tez chodzi bez problemu :tere-fere: mam u siebie + IEtab i wszystko smiga jak ta lala
Próbowałem też na IE odpalić ale wyskakuje że serwera nie widzi... może ktoś pomoże?:
2.0.0.9 + ie tab z tej samej strony u mnie chodzi bez zarzutu.
Jak uruchomisz EPC w IE to skopiuj link i wklej go do FF. tylko pamietaj zeby pozwolic na otwieranie witrynie localhost wyskakujacych okienek bo moze masz jakis plugin ktory je killuje.
Napisany 11 listopada 2007 - 12:38

skopiowałem adres: http://localhost:218...3/launcher.html oraz pozwoliłem FF na uruchamianie okienek dla wszystkich stron oraz w Narzędzia-> Opcje IEtab dodałem http://localhost:218...3/launcher.html ale jak uruchamiam to wyskakuje:
"'Akcja anulowana
Program Internet Explorer nie może utworzyć łącza do żądanej strony sieci Web. Strona może być tymczasowo niedostępna.
--------------------------------------------------------------------------------
Spróbuj wykonać następujące zadania:
Kliknij przycisk Odśwież lub spróbuj ponownie później.
Jeśli ta strona była już odwiedzana i chcesz zobaczyć, co jest przechowywane na tym komputerze, kliknij menu Plik, a następnie kliknij polecenie Praca w trybie offline.
Aby uzyskać informacje o przeglądaniu w trybie offline za pomocą programu Internet Explorer, kliknij menu Pomoc, a następnie kliknij polecenie Spis treści i indeks.
Internet Explorer ""
-Maluch 126p - przerobiłem na el i zostało podłączyć lampy i przykleić podsufitke
-Ford Sierra 1,8 TD
Napisany 13 listopada 2007 - 13:03
JEZELI sciagnie ktos plik EPC i wychodzi blad CRC przy rozpakowywaniu to mozna dac w winrarze narzedzia>napraw archiwum
jesli sa dane naprawcze to bedzie dzialac jesli nie ma to pozostaje jeszcze raz sciagnac plik
Napisany 15 listopada 2007 - 21:14
to jak znajdzie sie jakiś smiałek co mi pomorze? czytaj wyżej co mi dolega ;]
EDIT: ok udało sie jakoś uruchomić tylko szkoda że program taki słaby

-Ford Sierra 1,8 TD
Napisany 16 listopada 2007 - 00:00
Witam
to jak znajdzie sie jakiś smiałek co mi pomorze? czytaj wyżej co mi dolega ;]
EDIT: ok udało sie jakoś uruchomić tylko szkoda że program taki słabymyslałem że będzie więcej szczegółów a tu lipa
( A może znają koledzy jakieś programy jak ustawić rozrząd itd... ?
epc to skarbnica czesci, z ustawieniem rozrzadu itp to TIS, albo autodata albo infotech
Napisany 17 listopada 2007 - 19:59
Program Internet Explorer nie może wyświetlić witryny sieci Web
Najbardziej prawdopodobne przyczyny:
Nie masz połączenia z Internetem.
Witryna sieci Web napotyka problemy.
W adresie może być błąd w pisowni.
Możesz spróbować wykonać następujące czynności:
Diagnozuj problemy z połączeniami
łapki opadają
Napisany 17 listopada 2007 - 20:28
Jak chcesz to możemy pogadać na skype jeśli masz zainstalowany to może cos ci w tym pomogę.
Napisany 17 listopada 2007 - 21:20
Napisany 17 listopada 2007 - 21:29
Bo czy do FF czy IE musisz też doinstalowac plugin.Waldemarz, uruchomiłem je i działa - miałem IE 7 i nie chciało ruszyc, teraz działa juz i pod IE 6, Ie 7 i ff tyle że obrazki jeszcze nawalają
W przypadku IE plugin obrazka 2.13.0 i IE powinien sie zapytać własnie o niego.
Napisany 24 września 2009 - 15:27
Najbardziej prawdopodobne przyczyny:
Nie masz połączenia z Internetem.
Witryna sieci Web napotyka problemy.
W adresie może być błąd w pisowni.
Możesz spróbować wykonać następujące czynności:
Diagnozuj problemy z połączeniami