Witam
Czy ktoś montował ten zderzak http://moto.allegro....2727616482.html ?
Jak jest wykonany jak się naprawdę prezentuje na samochodzie? Czy ten samochód kiedyś użytkownika "Jarqz"
Ma właśnie ten zderzak ?
ale jaja

Napisany 23 października 2012 - 21:35
Witam
Czy ktoś montował ten zderzak http://moto.allegro....2727616482.html ?
Jak jest wykonany jak się naprawdę prezentuje na samochodzie? Czy ten samochód kiedyś użytkownika "Jarqz"
Ma właśnie ten zderzak ?
Napisany 23 października 2012 - 21:40
Zostawisz to beż echa ? Czy masz zamiar coś z tym zrobić ?koles wykorzystal sfotoszopowane zdjecie mojej omegi
Napisany 23 października 2012 - 21:43
Zostawisz to beż echa ? Czy masz zamiar coś z tym zrobić ?
Napisany 23 października 2012 - 21:55
To jak coś wymyślisz to daj znać.
Tutaj paździoch wykorzystał z kolei moje stare zdjęcie, a mnie się nie chciało drążyć tematu
Napisany 23 października 2012 - 21:58
Jakiś czas temu wysłałem mu takiego maila, na którego nawet nie odpisał.widac laminat tak pasuje ze musial wykorzystac zdjecia oryginalu.
Napisze mu maila wysylajac zdjecia-
Witam. W aukcji numer xxxx wykorzystal Pan bez mojej wiedzy i zgody zdjecie mojego samochodu w celach zarobkowych przy sprzedazy swoich produktow. czekam na propozycje rozwiązania tego problemu.
Napisany 23 października 2012 - 22:03
Jakiś czas temu wysłałem mu takiego maila, na którego nawet nie odpisał.
Nie konsultowałem się z prawnikiem w tej sprawie, ale widzę że gość zrobił sobie z kradzieży zdjęć regularną praktykę, może razem coś wskóramy.
Napisany 23 października 2012 - 22:07
Napisany 24 października 2012 - 06:39
Napisany 24 października 2012 - 07:40
no i ten wydech po prawej stronie
Napisany 24 października 2012 - 08:15
lustrzane odbicie zrobil. antenka CB jest tez po innej stronie.
dostalem odpowiedz:
Witam
Zdięcie które jest na allegro zostało zakupione przez nas w takiej postaci jak jest na w aukcji.
Skontaktuje się z sprzedawcą i zobacze co da sie zrobić, dla mnie podobny jest kolor, choc na temat odcieniu moznaby podyskutować, kazda omega po założeniu pakietu irmschera wygląda tak samo.
pozdrawiam
Marek Zięba
Napisany 24 października 2012 - 08:27
Zapytaj od kogo zakupił, jeśli nie udzieli Ci takiej informacji wyślij mu pismo z podpisem radcy prawnego, bo gość będzie Cie spuszczał głupimi wymówkami.
Napisz jeszcze do allegro o usunięcie wszystkich aukcji wykorzystujących to zdjęcie, przesyłając swoje, ponieważ narusza prawa autorskie.
Jak tak zrobiłem z wydechem STZ, bo gość wykorzystał zdjęcia z mojej aukcji-na drugi dzień aukcji nie było.
Napisany 24 października 2012 - 08:46
zapytalem - odpowiedzial ze ma fakture itp. aukcje sam zakonczyl . ma sie niby skontaktowac ze sprzedajacym o wyjasnienie - kopi faktury nie chce przeslac - ochrona danych osobowych.
Napisany 24 października 2012 - 12:08
Napisany 24 października 2012 - 13:41
Pewnie z tajemnicą handlową mu się pomyliło..ochrona danych osobowych tyczy się osób fizycznych, a nie firm,
Napisany 24 października 2012 - 14:04
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
Napisany 24 października 2012 - 14:26
Napisany 24 października 2012 - 14:31
Allegro już powiadomiłem, na wypadek gdyby sprawą zajmowała sie osoba o słabym wzroku, zrobiłem porównanie obu zdjęć
Jestem też w kontakcie ze znajomą prawniczką, będziemy myśleć co dalej z tym zrobić :yes: Beast dał mi motywację do działania i tym razem nie odpuszczę tak łatwo