Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Szukam chętnych do organizacji zlotu

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
104 odpowiedzi na ten temat

#61 OFFLINE   mjwmierzwiak

mjwmierzwiak
  • 134 postów
  • Województwo: lubuskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.6i C26NE

Napisany 16 października 2012 - 15:24

No to tak ten Ośrodek w Piotrowicach ma 41 pokoi czyli tylko 70 miejsc :( nam potrzeba coś około może nawet ponad 100 miejsc to raczej zostają Rokitki... :) ( I nawet chyba było by lepiej ) Burmistrza nie zastałem niestety był w terenie spróbuję jutro albo nawet pofatyguję się do nie go do domu jeszcze dziś wieczorem... Żeby mieć konkrety jak najszybciej. :D

Zaraz jadę jeszcze się coś zorientować to wieczorem dam znać co i jak... Spróbuję złapać burmistrza...

może jakieś spotkanko na weekend? :)

jutro montuje xenony do siebie :)

S124 320E

SPRZEDAM:

SPRZĘT CAR AUDIO
http://forum.omegakl...ead.php?t=80678

#62 OFFLINE   Lukaszwalbrzych

Lukaszwalbrzych
  • 37 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 2.0 16v X20XEV

Napisany 16 października 2012 - 17:18

A ja mam pomysł na ta imprezę:)A jak by zrobić zlot ale za cel przyjąć zbiórkę pieniędzy na cele charytatywne. Przecież teraz brakuje takich szczytnych celów a media gdy o tym poinformujemy to szybko rozniosą po regionie. W takiej sprawie się nie odmawia. mam kolegę z WSM Chełmiec Pawła Isańskiego który może nam pomóc w zdobyciu kilku firm być może i sponsorów.Paweł to znana osoba we Wałbrzychu i myślę ze nie odmówił by a i przy okazji może jego kolega drifter '' chwastek'' da się wciągnąć i rozszerzyć zakres atrakcji tego przedsięwzięcia:) Ale zanim cokolwiek mu zaproponuje to muszę mieć jakieś konkrety. Tym bardziej że nie rozmawiałem z nim już parę lat..

#63 OFFLINE   bzdynekomnia

bzdynekomnia
  • 69 postów

Napisany 16 października 2012 - 17:23

Ja tez jestem chetny z miła checia przylece

#64 OFFLINE   mjwmierzwiak

mjwmierzwiak
  • 134 postów

Napisany 16 października 2012 - 17:24

A ja mam pomysł na ta imprezę:)A jak by zrobić zlot ale za cel przyjąć zbiórkę pieniędzy na cele charytatywne. Przecież teraz brakuje takich szczytnych celów a media gdy o tym poinformujemy to szybko rozniosą po regionie. W takiej sprawie się nie odmawia. mam kolegę z WSM Chełmiec Pawła Isańskiego który może nam pomóc w zdobyciu kilku firm być może i sponsorów.Paweł to znana osoba we Wałbrzychu i myślę ze nie odmówił by a i przy okazji może jego kolega drifter '' chwastek'' da się wciągnąć i rozszerzyć zakres atrakcji tego przedsięwzięcia:) Ale zanim cokolwiek mu zaproponuje to muszę mieć jakieś konkrety. Tym bardziej że nie rozmawiałem z nim już parę lat..

jeśli chodzi o zbiórkę pieniędzy to pomysł świetny

Ja tez jestem chetny z miła checia przylece

pierw musimy mieć konkretny plan plus miejsce, zgłosimy to wszystko do zarządu i będzie głosowanie :)

S124 320E

SPRZEDAM:

SPRZĘT CAR AUDIO

#65 OFFLINE   Lukaszwalbrzych

Lukaszwalbrzych
  • 37 postów

Napisany 16 października 2012 - 17:26

I nie zrozumcie mnie źle, ze chce wykorzystać taki szczytny cel do własnych potrzeb.:no: Moim zdaniem byłby to lepszy sposób do zorganizowania czegokolwiek. A i zabawa była by lepsza i ciekawsza:)

#66 OFFLINE   mjwmierzwiak

mjwmierzwiak
  • 134 postów

Napisany 16 października 2012 - 17:29

I nie zrozumcie mnie źle, ze chce wykorzystać taki szczytny cel do własnych potrzeb.:no: Moim zdaniem byłby to lepszy sposób do zorganizowania czegokolwiek. A i zabawa była by lepsza i ciekawsza:)

a na co była by przeznaczona skłakdka?

S124 320E

SPRZEDAM:

SPRZĘT CAR AUDIO

#67 OFFLINE   sypus

sypus

Prezes KKK

• 5 433 postów
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 16 października 2012 - 17:36

Moim zdaniem byłby to lepszy sposób do zorganizowania czegokolwiek. A i zabawa była by lepsza i ciekawsza

Mógłbyś to bardziej rozwinąć.

#68 OFFLINE   Lukaszwalbrzych

Lukaszwalbrzych
  • 37 postów

Napisany 16 października 2012 - 18:20

Najlepiej na jakąś znaną organizacje charytatywna lub dom dziecka, bo jak by zbierać dla jednej konkretnej osoby to będzie ciężko o jakiś większy rozgłos.. można w tym celu zorganizować licytacje na której znajda się fanty znanych ludzi.. ale żeby co cokolwiek ruszyć muszę mieć jakiś konkret..

#69 OFFLINE   mjwmierzwiak

mjwmierzwiak
  • 134 postów

Napisany 16 października 2012 - 18:28

Najlepiej na jakąś znaną organizacje charytatywna lub dom dziecka, bo jak by zbierać dla jednej konkretnej osoby to będzie ciężko o jakiś większy rozgłos.. można w tym celu zorganizować licytacje na której znajda się fanty znanych ludzi.. ale żeby co cokolwiek ruszyć muszę mieć jakiś konkret..

spokoo mamy jeszcze sporo czasu. bardzo dobry pomysł z tym i myślę że dom dziecka byłbym świetnym rozwiązaniem

S124 320E

SPRZEDAM:

SPRZĘT CAR AUDIO

#70 OFFLINE   Lukaszwalbrzych

Lukaszwalbrzych
  • 37 postów

Napisany 16 października 2012 - 18:33

Można popytać znanych ludzi z dziedziny motosportu może podstawili by kilki wyczynowych furek do podziwiania. I to już jest wielka atrakcja. Na przykład pan Mazur który organizuje takie pokazy wspólnie z PZM. Nie dawno taki pokaz miał koło mnie w galerii Victoria..zresztą co rusz coś pokazują i organizują. I w ta stronę trzeba iść :)

Takich pomysłów jest wiele ale do tego potrzeba pomocy wpływowych ludzi:hihi:

#71 OFFLINE   mjwmierzwiak

mjwmierzwiak
  • 134 postów

Napisany 16 października 2012 - 18:34

Można popytać znanych ludzi z dziedziny motosportu może podstawili by kilki wyczynowych furek do podziwiania. I to już jest wielka atrakcja. Na przykład pan Mazur który organizuje takie pokazy wspólnie z PZM. Nie dawno taki pokaz miał koło mnie w galerii Victoria..zresztą co rusz coś pokazują i organizują. I w ta stronę trzeba iść :)

i w tą stronę pójdziemy. tylko musimy poczekać na konkrety odnośnie miejsca czy będzie to lotnisko które proponuje zybi - on sie dowie czy da radę i za ilę, potrzebujemy także konkretów odnośnie miejsca noclegu. gdy będziemy mieli pewne te dwie sprawy zaczniemu robić resztę :)

S124 320E

SPRZEDAM:

SPRZĘT CAR AUDIO

#72 OFFLINE   ZYBI007

ZYBI007

Life sucks...!!!

• 129 postów

Napisany 16 października 2012 - 22:05

Nie udało mi się złapać burmistrza ale udało mi się z nim umówić na spotkanie u niego w biurze w Urzędzie Miasta poprzez jego żonę. Tak więc jutro już będę wszystko dokładnie wiedział i wyczerpująco was poinformuję... :D

#73 OFFLINE   mjwmierzwiak

mjwmierzwiak
  • 134 postów

Napisany 16 października 2012 - 22:12

Nie udało mi się złapać burmistrza ale udało mi się z nim umówić na spotkanie u niego w biurze w Urzędzie Miasta poprzez jego żonę. Tak więc jutro już będę wszystko dokładnie wiedział i wyczerpująco was poinformuję... :D

no to bardzo się ciezę że są jakieś konkretne spotkania :) jak Ci się podoba pomysł o zbiórce charytatywnej?

S124 320E

SPRZEDAM:

SPRZĘT CAR AUDIO

#74 OFFLINE   ZYBI007

ZYBI007

Life sucks...!!!

• 129 postów

Napisany 16 października 2012 - 22:37

no to bardzo się ciezę że są jakieś konkretne spotkania :) jak Ci się podoba pomysł o zbiórce charytatywnej?

Pomysł rewelacja i to się może udać :):yes: I bardzo możliwe, że przyciągnie to dużo gapiów jak i może sponsorów. Zobaczymy co się jutro dowiem od Burmistrza... I powiem mu o tej zbiórce może nawet i on się dołączy do tej akcji. Dla nie go to by była promocja Miasta jak i większe szanse na pozostanie na stołku głowy miasta....

Mam jeszcze znajomą która ma firmę która może również wypromować zareklamować o odbywającym się zlocie poprzez ulotki plakaty a specjalizują się w profesjonalnym wykonaniem nadruków na wszelkiego rodzaju odzieży i nie tylko. Promowali Tuningowisko XXL w Legnicy... Też się z nimi skontaktuję. :D

#75 OFFLINE   mjwmierzwiak

mjwmierzwiak
  • 134 postów

Napisany 17 października 2012 - 14:20

Ty ZYBI jest ktoś kogo nie znasz? :D

S124 320E

SPRZEDAM:

SPRZĘT CAR AUDIO

#76 OFFLINE   sypus

sypus

Prezes KKK

• 5 433 postów
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 17 października 2012 - 14:29

Ty ZYBI jest ktoś kogo nie znasz?

Ja :D

#77 OFFLINE   mjwmierzwiak

mjwmierzwiak
  • 134 postów

Napisany 17 października 2012 - 14:32

Ja :D

no nie wiem on chyba wszystkich zna ;] Ty go możesz nie znać ale.... on Ciebie zna :D:hihi:

S124 320E

SPRZEDAM:

SPRZĘT CAR AUDIO

#78 OFFLINE   ZYBI007

ZYBI007

Life sucks...!!!

• 129 postów

Napisany 17 października 2012 - 16:05

no nie wiem on chyba wszystkich zna ;] Ty go możesz nie znać ale.... on Ciebie zna :D:hihi:

He he dobre :up: Niestety ale akurat jego nie, ale przy najbliższej okazji... :D

#79 OFFLINE   DaVePGN

DaVePGN

Drift King

• 4 228 postów
  • Województwo: wielkopolskie
  • Silnik: 3.0 V6 X30XE

Napisany 17 października 2012 - 16:30

Raczej na odwrot, no ale dobra :p mlodzi jestescie :D:D pomylki sie zdarzaja ;)

#80 OFFLINE   ZYBI007

ZYBI007

Life sucks...!!!

• 129 postów

Napisany 17 października 2012 - 16:42

Tak jak pisałem wcześniej, że miałem na dzisiaj umówione spotkanie z Burmistrzem i tak też było. Jak mu przedstawiłem mniej więcej plan zlotu, akcje Charytatywną no dom dziecka czy coś w tym stylu, na plakatach herb miasta itd. to powiem szczerze, że oczka mu się zaświeciły i chce żeby złożyć pismo o zezwolenie i mniej więcej przedstawić plan organizacyjny. Ale od razu był na tak i powiedział, że jak tylko złożymy dokumenty to sam się zajmie sprawami pozwoleń, policji i tym podobnym. Nawet jak byśmy chcieli zrobić korowód, paradę przez miasto to nie widzi problemu, nawet powiedział, że może i nawet by się udało połączyć jakiś festyn z naszą imprezą. Mogli byśmy wjechać autami na nowo odrestaurowany rynek i tam poustawiać auta na czas festynu mimo zakazu wjazdu wydał by zezwolenie dla nas. Oczywiście były by media sam bym się o to postarał napisał gdzie trzeba. Co do noclegu byłem w Piotrowicach w ODR i wstępnie ustaliłem że są w stanie udostępnić 82 miejsca po 33zł os. ( do negocjacji - moja już w tym głowa żeby zejść po niżej 30 zł os.) Oczywiście cały ośrodek był by tylko i wyłącznie do naszej dyspozycji. Możliwe jest wykupienie śniadania( 10zł), obiadu(20zł - zupa, mięso z ziemniakami a do tego dwie surówki) i kolacji (10zł) oczywiście to jest do uzgodnienia. Co do lotniska w Krzywej należącego do Urzędu Gminy w Gromadce będzie gorzej ponieważ Pan odpowiedzialny za to nie słuchając mnie dokładnie stwierdził, że nie jest to instytucja na imprezy "rajdowe" po prostu pan miał jak na dzisiaj pstro w głowie. Dla tego trzeba wystosować odpowiednie pismo z przybliżonym planem, jak nie chce posłuchać to niech poczyta. Pogadam jeszcze z Burmistrzem, może on coś da rade wskórać. Tak z czystej ciekawości popytałem znajomych co by było jak by w naszej okolicy była taka impreza to byli bardzo za, że w końcu coś by się działo.

Musimy się spotkać, żeby obgadać coś nie coś.

Moja wina, że znam parę osób?? :hmm::hihi:

mlodzi jestescie :D:D pomylki sie zdarzaja ;)

Pan stary się odezwał :smiech: