Tak jak pisałem wcześniej, że miałem na dzisiaj umówione spotkanie z Burmistrzem i tak też było. Jak mu przedstawiłem mniej więcej plan zlotu, akcje Charytatywną no dom dziecka czy coś w tym stylu, na plakatach herb miasta itd. to powiem szczerze, że oczka mu się zaświeciły i chce żeby złożyć pismo o zezwolenie i mniej więcej przedstawić plan organizacyjny. Ale od razu był na tak i powiedział, że jak tylko złożymy dokumenty to sam się zajmie sprawami pozwoleń, policji i tym podobnym. Nawet jak byśmy chcieli zrobić korowód, paradę przez miasto to nie widzi problemu, nawet powiedział, że może i nawet by się udało połączyć jakiś festyn z naszą imprezą. Mogli byśmy wjechać autami na nowo odrestaurowany rynek i tam poustawiać auta na czas festynu mimo zakazu wjazdu wydał by zezwolenie dla nas. Oczywiście były by media sam bym się o to postarał napisał gdzie trzeba. Co do noclegu byłem w Piotrowicach w ODR i wstępnie ustaliłem że są w stanie udostępnić 82 miejsca po 33zł os. ( do negocjacji - moja już w tym głowa żeby zejść po niżej 30 zł os.) Oczywiście cały ośrodek był by tylko i wyłącznie do naszej dyspozycji. Możliwe jest wykupienie śniadania( 10zł), obiadu(20zł - zupa, mięso z ziemniakami a do tego dwie surówki) i kolacji (10zł) oczywiście to jest do uzgodnienia. Co do lotniska w Krzywej należącego do Urzędu Gminy w Gromadce będzie gorzej ponieważ Pan odpowiedzialny za to nie słuchając mnie dokładnie stwierdził, że nie jest to instytucja na imprezy "rajdowe" po prostu pan miał jak na dzisiaj pstro w głowie. Dla tego trzeba wystosować odpowiednie pismo z przybliżonym planem, jak nie chce posłuchać to niech poczyta. Pogadam jeszcze z Burmistrzem, może on coś da rade wskórać. Tak z czystej ciekawości popytałem znajomych co by było jak by w naszej okolicy była taka impreza to byli bardzo za, że w końcu coś by się działo.
Musimy się spotkać, żeby obgadać coś nie coś.
Moja wina, że znam parę osób?? :hmm::hihi:
mlodzi jestescie
:D pomylki sie zdarzaja 
Pan stary się odezwał