Nie wiem, ale już nigdy więcej nie jeździliśmy tym autem, potem się kumpel maluchem bujał wszędzie:D

Druciarstwo.
Rozpoczęte przez
czesiek
, 02 wrz 2012, 19:01
24 odpowiedzi na ten temat
Napisany 04 września 2012 - 20:54
Napisany 04 września 2012 - 22:37
czesiek nie jesteś sam. jak widziałeś moją prawa lampe, była coś nie tak do tej drugiej. zajrzałem i okazało sie ze też trzyma sie na trytytce
ale zostawiłem sobie to na inny dzien...

Napisany 04 września 2012 - 23:51
To ja też się pochwalę.
Przy wycinaniu przedniej szyby okazało się, że nie ma grama rdzy na podszybiu. Za to spora jego część jest zbudowana z kilku kilogramów pianki montażowej. :hihi:
Przy wycinaniu przedniej szyby okazało się, że nie ma grama rdzy na podszybiu. Za to spora jego część jest zbudowana z kilku kilogramów pianki montażowej. :hihi:
Napisany 05 września 2012 - 08:33
To ja też się pochwalę.
To akurat nie było druciarskie. Ktoś naprawdę pomyślał. Pianka nie zardzewieje a co za tym idzie szyba nigdy w tym miejscu od rdzy nie pęknie:D
A w temacie:masakra:
Dziś rano demontowałem zderzak w primerze klienta, patrzę a tu zamiast gumy mocującej tylnego tłumika gumka do włosów:p
edit:
to była jednak sznurówka:masakra:
Napisany 13 września 2012 - 09:01
Nie marudzić mi tu na druciarstwo. Wszystko opisane wcześniej to fachowe naprawy :hihi: