no włąśnie chyba ma bo od wypadku zwracam uwagi na bawarki i .... jeszcze nie widziałem żeby jej kierowca jechał normalnie, czy to stary wrak czy nówka i tak zawsze będzie Cie wyprzedzać a szczególnie tam gdzie jest to najbardziej niebezpieczne ... choć czasem pary mu brakuje to i tak z uporem osła będzie próbować a jak mu się jednak nie powiedzie ten zamiar to ci siądzie na bagażniku ...czy to jest bmw czy opel czy coś innego ? Idiota za kierownicą to jest idota a nie auto..

stereotyp BMW
Napisany 05 lutego 2008 - 17:14
Napisany 05 lutego 2008 - 18:03
Napisany 05 lutego 2008 - 22:55

Wiec cos w tym jest ze bymywy przyciaga takich ludzi albo to ludzie sie zmieniaja kiedy dosiada 20sto letnie beemke(

Oczywiscie nie twierdze ze to regula i ze kazdy taki jest, ale w moich oczach to oni sami sobie wyrabiaja taka opinie

Napisany 06 lutego 2008 - 14:07
Napisany 06 lutego 2008 - 14:58
Napisany 06 lutego 2008 - 18:08
Otóż na około miesiąc stałem się posiadaczem BMW E39 M5

Napisany 13 maja 2008 - 22:32
Samochód jak każdy inny. Wyróznikiem jest przyjemność z jazdy.
Ogólnie fajne autka z napędem na tył (a takie tylko kocham).
Tylko głupcy marzą o tym, czego nie mogą mieć ... - król Artur.
Sprzedam Ome-4900zł (uszkodzona ASB i TPS)
Napisany 14 maja 2008 - 13:52
Napisany 14 maja 2008 - 13:57
Napisany 14 maja 2008 - 14:43
Napisany 14 maja 2008 - 18:03
Co do wygody to e39 jest mniej komfortowe od Omegi. Jest bardziej sztywne, nastawione na sportową jazdę..z iskrą. Jedno betom trzeba przyznać-mają dobre silniki. Diesle są rewelacyjne, benzynówki są dopracowane. Weźmy np takie 535d-no majstersztyk. Oczywiście można się jarać wielkimi jednostkami (e39 540, 4,4l V8) ale te psiaczki mniejsze (typu 316, 318, 320, 323 etc) też dają radoche.
Znam wielu fanatyków BMW i widze, że nie chełpią się mocą etc. Łączy ich miłość (serio) do bawarek.
Co moge napisać od siebie. Bawarka..hmm...nie lubie herbaty z mlekiem, wole subtelną, kanapową i rozluźniającą Ome.
Walka ze stereotypem buraka w BMW to nie dla mnie zajęcie. Więcej widziałem nieodpowiedzialnych osób w Calibrach i VW. Ciesze się, że po tym boomie na sprawadzanie ludzie przesiedli się z wysłużonych 125p czy innych leciwych samochodów właśnie na BMW, Audi itp. Mimo wszystko są to lepsze samochody pod względem wykonania, dopracowania, pod względem układów jezdnych itp itd.
Co pociąga potencjalnego nabywce do by my wy? Napęd na tył i sama marka. "Szpan" polegający na kręceniu bączków na łące wśród mleczów w akompaniamencie dziewcząt piszczących z zachwytu

Spójrzcie na mnie. Mam krótkie włosy i nie należę do chudzinek. Jaki jest odbiór mojej osoby gdy np jade tym szwabem po ulicy? No dres, kurna to oczywiste

Jak się kiedyś poznamy na zlocie to Wam przedstawie dokładniej swoje poczucie humoru.
Wielu już się chciało ze mną "ścigać". Sytuacja wyglądała tak, że koleś marszczył tego swojego lanosa czy innego potwora na skrzyowaniu...pot na dłoniach, nerwowe spojrzenia na światła (czerwone...cholera....no no...zmieniać..jestem gotowy) i rrruuuuraaaa na zielonym. Ja w tym czasie bawie się albo radiem, albo specjalnie opuszczam szybe i patrze na pajaca jak szpak w gnat...
Nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora bo tzw dresów nie brakuje także w Omegach, Vectrach ( VA szczególnie).
Dobra sorry ale taki post długi napisałem, że się spociłem z wysiłku. Poza tym musze iść wyrzucić zwłoki z bagaznika (BMW) bo znowu sie policja przyczepi.
Napisany 14 maja 2008 - 19:26
Spójrzcie na mnie. Mam krótkie włosy i nie należę do chudzinek.
no to nie jestem sam :yes_yes: :kumple: :piwo2: :piwo:
Napisany 14 maja 2008 - 19:35

Napisany 16 maja 2008 - 07:41
Nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora bo tzw dresów nie brakuje także w Omegach, Vectrach ( VA szczególnie).
Ja też chodze w dresie i co? Jestem łysy mam dres ale nie jestem dresiarzem bo dresierzy niema!

Są tylko rdzenni mieszkańcy blokowisk w tradycyjnych strojach ludowych :mrgreen:
Napisany 16 maja 2008 - 09:40
żółwik napisał/a:
Spójrzcie na mnie. Mam krótkie włosy i nie należę do chudzinek.
no to nie jestem sam :yes_yes: :kumple: :piwo2: :piwo:
A co ja tam ważę..zaledwie 100 przy wzroście 187cm.
nie jesteście sami

Są tylko rdzenni mieszkańcy blokowisk w tradycyjnych strojach ludowych :mrgreen:

Napisany 16 maja 2008 - 19:09