świecaca sie kontrolka poduszek ;/
Napisany 18 października 2008 - 17:00
Napisany 20 października 2008 - 19:45
Napisany 27 stycznia 2010 - 20:16
no to dzieki dlotiv bede musial podjechac pod kompa i sie dowiedziec co jest nie tak z tymi poduchami
Gdzie pojechac pod takiego kompa do kasowania poduszew w Warszawie
Napisany 27 stycznia 2010 - 20:59
Napisany 27 stycznia 2010 - 21:34
Dzieki za pomoc
Napisany 13 marca 2010 - 22:51
Mam pytanko.Dzisiaj zmieniłem kierownice w swojej omci bo stara się przetarła.Miałem trochę problemu ze zdjęciem starej ale jakoś poszło.Aku miałem odłączone.Po poskładaniu świeci mi się airbag.Czy to tylko błąd, który trzeba skasować ponieważ poducha była odpinana czy coś spitoliłem.Byłem bardzo ostrożny ale obawiam się czy nie szarpnąłem tego żółtego kabla od poduchy.Pytam gdyż nie mam dostępu do techa.Mam nadzieje że to tylko błąd, który wystąpił w wyniku rozpięcia poduchy.Proszę o odpowiedź.Pozdrawiam
Napisany 13 marca 2010 - 23:05
Witam Panowie
Mam pytanko.Dzisiaj zmieniłem kierownice w swojej omci bo stara się przetarła.Miałem trochę problemu ze zdjęciem starej ale jakoś poszło.Aku miałem odłączone.Po poskładaniu świeci mi się airbag.Czy to tylko błąd, który trzeba skasować ponieważ poducha była odpinana czy coś spitoliłem.Byłem bardzo ostrożny ale obawiam się czy nie szarpnąłem tego żółtego kabla od poduchy.Pytam gdyż nie mam dostępu do techa.Mam nadzieje że to tylko błąd, który wystąpił w wyniku rozpięcia poduchy.Proszę o odpowiedź.Pozdrawiam
bez kompa i tak nic nie sprawdzisz. albo uszkodziles tasme albo cos nie tak z kablami jesli miales odpiete aku
Napisany 14 marca 2010 - 11:01
Dzięki beast. Jutro spróbuje podmienić taśmę bo mam drugą, gdyż obawiam się że mogłem ją uszkodzić.Tylko mam dylemat bo z mojej starej taśmy wychodzi jedna kostka ta w stronę licznika a z tej drugiej, którą kupiłem z kierownicą są dwie takie wąskie.Kolory kabli są takie same więc czy mogę podmienić kostki.Ta kierownica którą kupiłem jest z tego samego roku tylko to jest wersja skandynawska.Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc.bez kompa i tak nic nie sprawdzisz. albo uszkodziles tasme albo cos nie tak z kablami jesli miales odpiete aku
Napisany 14 marca 2010 - 18:04
Napisany 24 marca 2010 - 22:35
Podmieniłem taśmę i dalej świeci więc to na pewno błąd.W sobotę będę w kraju to podjadę do kolegi na kompa.Dzięki za zainteresowanie.Ale zanim zaczniesz tak rzeźbić może byś podłączył kompa? Może przy wymianie kierownicy coś na chwilę rozłączyłeś i wystarczy skasować błąd. Po wymianie taśmy prawdopodobnie i tak będziesz musiał skasować kontrolkę.
Napisany 25 marca 2010 - 13:47
Podmieniłem taśmę i dalej świeci więc to na pewno błąd.W sobotę będę w kraju to podjadę do kolegi na kompa.Dzięki za zainteresowanie.
samo nie zgasnie chocbys modly odprawial - na kompa skasowac
Napisany 04 lipca 2011 - 21:26
Napisany 04 lipca 2011 - 21:49
Koledzy, mam Omegę B i zmieniłem fotele na skórę z B fl. Podczas wymiany miałem odłączony akumulator. Wszystko starałem się robić bardzo dokładnie, ale po podłączeniu wszystkiego i tak pojawiła się kontrolka airbag. Jestem już umówiony na kompa, ale czy jest jakaś różnica pomiędzy B a B fl że pojawił się błąd??
Kolega a te fotele z omegi B FL nie mają czasem bocznych poduszek?
Napisany 04 lipca 2011 - 22:25
Napisany 07 lipca 2011 - 07:44
W poprzednich fotelach też miałem poduszki...
A w tych nowych z Bfl-a masz poduszki boczne w fotelach, bo może ktoś wyciągnął przed sprzedażą i są tylko zaślepki? Stąd daje sygnał na kontrolkę.
Napisany 07 lipca 2011 - 08:47