Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Autoflagi

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
113 odpowiedzi na ten temat

#81 OFFLINE   lord_craven

lord_craven

Ciem kotka!

• 5 572 postów
  • Województwo: podkarpackie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 08 maja 2008 - 15:51

Lord jak byś nie zauważył to wyżej w moim poście jest napisane że chodzi o komplet-czyli dwie flagi (prawa i lewa strona) i lista też jest na komplet więc dlaczego kombinujesz i wymyślasz że chcesz jedną

Po pierwsze prosze pana, to trzeba było to wyraźnie zaznaczyć, że zamawiamy tylko po dwie flagi. Ja nie zawsze rozmie co pan z wielkiego miasta pisze.

Od roku nikt się nie kwapił żeby to ruszyć więc jak już idzie i jest na etapie zmówień (przypominam komplet-prawa i lewa) bo tak mam ugadane z gościem to znów zaczyna ktoś mieszać

Po drugie prosze pana, to nie przyspisuj sobie zasług nie swoich. Jak by dalej nie było chętnych, to dalej by temat wisiał nie rozstrzygnięty.

Jeśli chcecie jedną flage to załatwiajcie sobie na własną ręke bo ja niemam czasu na pierdoły i dyskusje.

To się nie bierz za coś co cię przerasta. Zasada jest prosta albo dla wszystkich albo dla nikogo. Żałosne.

#82 OFFLINE   dominik_z

dominik_z
  • 591 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 08 maja 2008 - 16:09

Lord jak byś nie zauważył to wyżej w moim poście jest napisane że chodzi o komplet-czyli dwie flagi (prawa i lewa strona) i lista też jest na komplet więc dlaczego kombinujesz i wymyślasz że chcesz jedną :bad:
Od roku nikt się nie kwapił żeby to ruszyć więc jak już idzie i jest na etapie zmówień (przypominam komplet-prawa i lewa) bo tak mam ugadane z gościem to znów zaczyna ktoś mieszać :bad:

Jeśli chcecie jedną flage to załatwiajcie sobie na własną ręke bo ja niemam czasu na pierdoły i dyskusje.

Sluchaj faktycznie niedokladnie doczytalem o ile flag chodzi, ale nie jest to powod do jezdzenia po kimkolwiek (do tego na forum ogolnym - dziecinne zachowanie)! Jesli to sa flagi zalatwiane dla klubu i istnieje juz lista osob, ktore chcialy po jednej fladze to nie dalo sie zalatwic za jednym razem kompletu i pojedynczych sztuk? Najwyrazniej zalatwiasz flagi tylko dla siebie :wink: (pomysl kompletu wyszedl od Ciebie), a ze chcesz taniej to klubowiczy wciagasz :wink: . Tak jak Lord napisal, powinienes to zalatwic dla wszystkich, nie liczysz sie z osobami, ktore nie maja az tyle kasy do wydania, a na rowni chca promowac klub. Zamiast kasowac nas z listy mogles zapytac PW, czy nie interesuje nas po jednej fladze z kompletu.

Zeby nikt mi postu nie skasowal mam pytanie:
Czy ktos nie chce kupic jednej flagi z kompletu. np. ja na lewa strone, ktos na prawa?

#83 OFFLINE   Sołtys

Sołtys

streetfighter

• 894 postów
  • Województwo: wielkopolskie

Napisany 08 maja 2008 - 16:15

Po pierwsze Sir :twisted: , trzeba czytać dokładnie posty i nie trzeba być z wielkiego miasta, wystarczy skończyć szkołe i umieć czytać ze zrozumienim.

Po drugie Sir :twisted: , nie przypisuje sobie niczyich zasług tylko od samego początku pisze że robie to wraz z Egonem (i to ja sie do jego pomysła podczepiłem)

Po trzecie Sir :twisted: , ty i większość klubowiczy widze że wolicie bić piane niż cokolwiek zrobić bo było kilka dobrych miesięcy żeby coś zadziałać.
:mrgreen: Żałosny to jesteś Ty bo nic nie zrobiłeś a krytykować i rzucać kłody pod nogi kogoś kto próbuje coś zrobić jest najłatwiej

Jeśli chcesz zamówić komplet (dwie autoflagi-prawa i lewa) to się dopisz do listy a jeśli chcesz jedną to nikt Ci nie broni i możesz załatwić też autoflagi i zrobić liste tych którzy chcą jedną sztuke :mrgreen:
Pozdrawiam i kończe dyskusje z sir Lord

#84 OFFLINE   Genas

Genas

Już nigdy nie kupię Omegi

• 1 247 postów
  • Województwo: nie mieszkam w Polsce

Napisany 08 maja 2008 - 21:11

LIsta (zdecydowanych) na komplet autoflag:

1. Egon
2. Sołtys
3. Banan
4. Dobols
5. grzesiekdti
6. marek_kloss
7. Długi
9. Soseq
10. treboR2791
11. Genas

#85 OFFLINE   Piterek

Piterek

ASB killer

• 3 826 postów
  • Województwo: śląskie

Napisany 09 maja 2008 - 09:58

LIsta (zdecydowanych) na komplet autoflag:

1. Egon
2. Sołtys
3. Banan
4. Dobols
5. grzesiekdti
6. marek_kloss
7. Długi
9. Soseq
10. treboR2791
11. Genas
12. Piterek

"Krytykować może każdy głupiec i wielu z nich to robi"
Winston Churchill

#86 OFFLINE   Długi

Długi
  • 128 postów

Napisany 11 maja 2008 - 20:35

Mam pytanie co z tymi flagami niby było ze do poniedziałku wpłacamy kase a tu zadnej wiadomośći na jakie kąto

#87 OFFLINE   Banan

Banan
  • 205 postów

Napisany 11 maja 2008 - 22:27

ze spokojem panowie kolega soltys poda kato flagi sa zamawiane pozdro

#88 OFFLINE   GreGoriO

GreGoriO

carreteras bonitas

• 346 postów

Napisany 12 maja 2008 - 09:01

widze, że ktoś rozróżnia klubowiczy na lepszych i gorszych,
z tego co mi wiadomo statut mówi, że wszyscy mają równe prawa członkowskie, więc jak już ktoś przejmuje pałeczke, i chce załatwić, czy dokonczyć dzieło innego niech robi to dla dobra ogółu...ma racje LORD nie bierz sie za coś co cie przerasta.

wystarczyło by policzyć ilu chetnych jet na pojedyncze flagi dodać jedną do liczby parzystej(ja sie doliczyłem z tych co potwierdzili12!!! ,na poprzedniej stronie post SITASa ) i już masz kolejne komplety FLAG... 6!!! , do tego zadowolonych klubowiczy, a honor... a tak wszyscy biją piane.
do czytania że zrozumieniem trza doliczyc MATEMATYKE sir Sołtys
...jak dzieci

#89 OFFLINE   Sołtys

Sołtys

streetfighter

• 894 postów

Napisany 12 maja 2008 - 09:56

widze, że ktoś rozróżnia klubowiczy na lepszych i gorszych,
z tego co mi wiadomo statut mówi, że wszyscy mają równe prawa członkowskie, więc jak już ktoś przejmuje pałeczke, i chce załatwić, czy dokonczyć dzieło innego niech robi to dla dobra ogółu...ma racje LORD nie bierz sie za coś co cie przerasta.

wystarczyło by policzyć ilu chetnych jet na pojedyncze flagi dodać jedną do liczby parzystej(ja sie doliczyłem z tych co potwierdzili12!!! ,na poprzedniej stronie post SITASa ) i już masz kolejne komplety FLAG... 6!!! , do tego zadowolonych klubowiczy, a honor... a tak wszyscy biją piane.
do czytania że zrozumieniem trza doliczyc MATEMATYKE sir Sołtys
...jak dzieci

Tak jak piszesz, jak dzieci. Liczyć umiem (troche) a tu nie chodzi o to żeby była jedna flaga tak jak wcześniej pisałem żeby złożyć komplet i wyglądac jednakowo a nie jeden z lewej,drugi z prawej a trzeci :censored: wie gdzie. Potem jak pojedziemy (wielkopolska) w niedziele na "Lecha" to nikt nie będzie komentował (kluby-bmw,alfa czy honda) że przyjechały biedaki z opla bo ich nawet na drugą flage nie stać (tak komentuja astre,vectre i calibre). Wydaje mi się że kupując auto za 15-20tys stać właściciela na to żeby wydać 60pln.
Prosze już nie zaśmiecać tematu i jeśli chcecie sobie pojezdzić po Sołtysie to załużcie nowy temat pt. tu gnoimy wszystkich którzy próbują coś zrobić i tam sobie popiszcie.

Wracając do tematu, to z zamówieniem czekam do 13.00 bo okazało się że Piterek ma też firme w Częstochowie i o 12.00 spotyka się z gościem i będzie wiedział za ile on nam zrobi.
Wieczorem na pw prześle wszystkim namiary na konto.

#90 OFFLINE   Piterek

Piterek

ASB killer

• 3 826 postów

Napisany 12 maja 2008 - 10:12

Panowie spokój, bo zacznę warny rozdawać :bad:

"Krytykować może każdy głupiec i wielu z nich to robi"
Winston Churchill

#91 OFFLINE   GreGoriO

GreGoriO

carreteras bonitas

• 346 postów

Napisany 12 maja 2008 - 14:46

Ja nie potrzebuję naprzykład dwóch flag, mnie wystarczy jedna, KLUBOWA. Z racji ze mieszkam poza Polską,
więc nie bede miał okazji pojezdzic, (chociaż w ciekawych miejscach moge pstryknąc fote z logo klubu :mrgreen: )
i z tego powodu czuję sie DYSKRYMINOWANY...
ALE JAK napisał @dominik_z podziele sie z kimś, kto chce tylko jedną flage.
żeby nie było że jestem upierdliwy....
@dominik_z, bierzemy na pół?? wszystko jedno która strona.

#92 OFFLINE   dominik_z

dominik_z
  • 591 postów

Napisany 12 maja 2008 - 18:44

OK!! Ja wole lewa strone :razz: . Na PW dogadamy sie co do wplaty na konto, jak tylko Soltys przesle info.

1. Egon
2. Sołtys
3. Banan
4. Dobols
5. grzesiekdti
6. marek_kloss
7. Długi
9. Soseq
10. treboR2791
11. Genas
12. Piterek
13. dominik_z/GreGoriO

#93 OFFLINE   Sołtys

Sołtys

streetfighter

• 894 postów

Napisany 12 maja 2008 - 21:36

OK!! Ja wole lewa strone :razz: . Na PW dogadamy sie co do wplaty na konto, jak tylko Soltys przesle info.

:mrgreen: sorry chłopaki ale zamówienie już poszło i jeśli zbierzecie 25 ludków to dajcie mi info na pw i napewno dla was zamówie w następnym rzucie. Tak jak pisałem wcześniej liste miałem zamknąć w piątek wieczorem ale gośc powiedział że w poniedziałek jak dostanie liste (ile kompletów) to mu wystarczy.
Więc czekam na info :piwo:

#94 OFFLINE   Soseq

Soseq

Black is beautiful :)

• 3 425 postów

Napisany 30 maja 2008 - 16:30

Sołtys, i jak tam flagi, zlot tuż tuż, uda się je zrobić??

Byłem na:
III Zlot - Lidzbark Warmiński 2007, IV Zlot Kobyla-Góra 2007, V Zlot - Ślesin 2008, VII Zlot - Bocheniec 2009, VIII Zlot - Wawrzkowizna 2009, IX Zlot - Czaplinek 2010, X Zlot Ślesin 2010, XI Zlot - Żagań 2011, XII Zlot - Toruń 2011, XIII Zlot - Ślesin 2012, XIV Zlot Skwierzyna 2012, XV Zlot - Zakrzewo 2013, XVI Zlot - Częstochowa 2013

II Miejsce Car-Audio V Zlot Ślesin, I Miejsce Car-Audio VII Zlot Bocheniec, I Miejsce Car-Audio VIII Zlot Wawrzkowizna, II Miejsce Car-Audio X Zlot Ślesin, I Miejsce Car-Audio XI Zlot Żagań, II Miejsce Car-Audio XII Zlot Toruń, I Miejsce Car-Audio XIII Zlot Ślesin

#95 OFFLINE   dobols

dobols

DobolsGarage dobols.pl

• 917 postów

Napisany 30 maja 2008 - 16:35

Soseq Sołtys jest w pracy na popołudnie wczoraj z nim rozmawiałem to mówił że dzisiaj już ma coś wiedzieć więc wieczorkiem napewno coś wyskrobie

#96 OFFLINE   egon

egon
  • 5 983 postów
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 3.2 V6 Y32SE

Napisany 30 maja 2008 - 16:37

bedą ,bedą rozmawiałem z Wójtem :mrgreen:

#97 OFFLINE   Długi

Długi
  • 128 postów

Napisany 04 czerwca 2008 - 20:50

Wielkie ukłony :pad: :pad: i wielkie podziękowania dla Egona i Sołtysa za załatwienie flag wyszły zajebiśćie :brawo: :brawo: :brawo: macie umnie po :piwo:

#98 OFFLINE   Sołtys

Sołtys

streetfighter

• 894 postów

Napisany 05 czerwca 2008 - 07:02

Od wczoraj mam je w domciu i jestem cały happy. :mrgreen:
W poniedziałek wysłal do mnie paczke rano a jak w radiu usłyszałem że PP zaczyna strajk :shock: to zaraz do niego dzwoniłem żeby wycofał i przysłał kurierem. Poleciał zaraz na poczte ale babsko w okienku powiedziało że już była odprawa i paczki pojechały, więc pozostało tylko czekać :mur: , pogadać z :ksiadz: i modlić się co by po drodze żaden urząd nie strajkował.
Miałem :censored: takiego stresa że nie przyjdą na czas ale się udało :peace:

1. Egon
2. Sołtys (odebrał)
3. Banan (odebrał)
4. Dobols (odebrał)
5. grzesiekdti (odebrał)
6. marek_kloss
7. Długi
9. Soseq
10. treboR2791
11. Genas
12. Piterek Dodany obrazek Dodany obrazek Dodany obrazek