Zakręciłem się troszkę w Sulechowie (woj.Wlkp)...
Ja jestem z Sulechowa i proszę mnie nie przyłączać do pyrlandii. To woj. Lubuskie

Napisany 16 października 2014 - 23:34
Zakręciłem się troszkę w Sulechowie (woj.Wlkp)...
Napisany 17 października 2014 - 06:43
wybacz
![]()
to nie widziales mnie czasem ?
Napisany 17 października 2014 - 15:46
Napisany 17 października 2014 - 16:21
to tak jak z Omegami
niektórzy stąd myślą że będą jeździć po płatkach róż
ale tak nie jest
Napisany 17 października 2014 - 17:43
Potwierdzam :yes:A Ty myślisz, że wszyscy w oknach czekają na Twój przyjazd?? Jak jedziesz to dzieci kwiaty rzucają, a po zaparkowaniu pod szoferkę rozwijają czerwony dywan...
:nie: :nie:
Takie rzeczy to tylko......
w Biedronce![]()
Napisany 18 października 2014 - 11:58
Napisany 18 października 2014 - 13:33
Aktualnie po EL niestety jeździ się zle. Ludzie maja już dosyć ciągłych remontow, stania w korkach i notorycznych zmian w organizacji ruchu.Raz miałeś przypadek że złotówa by walnął i do końca świata będziesz pisał ze w Łodzi się jeździ źle?
Napisany 18 października 2014 - 14:43
Po Łodzi się jeździ lepiej niż po Warszawie. Raz miałeś przypadek że złotówa by walnął i do końca świata będziesz pisał ze w Łodzi się jeździ źle?
Napisany 18 października 2014 - 17:55
No to teraz utwierdziłeś mnie w przekonaniu, żeby kupić w końcu rejestrator. W ciągu ostatnich dwóch tygodni przynajmniej 2 razy bym miał obcierkę z taryfą, a o wymuszeniach pierwszeństwa nie wspomnę. Nagminne zmiany pasów na centymetry, często bez kierunkowskazów.Co do zdarzeń z udzialem zlotow to średnio raz na tydzień jest rozbite przynajmniej jedno taxi w czasie nocy pt-sb/sb-nd i sprawcami w 99% przypadkow ku niepocieszeniu niektórych niestety nie sa zlotowy.
Napisany 19 października 2014 - 15:02
Aktualnie na licencje wystarczy odpowiedzieć na 20-pare pytan typu "muzeum takie i takie/szpital/kosciol jest na ulicy iksinskiej, numer: A, B czy CZastanawiam się jak tacy kierowcy zdobywają licencję na przewóz osób. O ile mają a nie tak jak ostatnio wyszło po nocnym nalocie Policji z ITD na postoje w Łodzi...
Prawda lezy po srodku... Znaczna większość kierowcow widzac taxi pierwsze co zrobi to pomyśli - a niech zlotowa stoi. I niestety czasem trzeba się po chamsku wepchnąć. W zasadzie taksowke bez marudzenia tylko wpuści zawodowy kierowca (dla niektórych tzw. morderca w TIRzeNagminne zmiany pasów na centymetry
Napisany 19 października 2014 - 15:30
??dlaczego tak wolno
Napisany 19 października 2014 - 16:58
No nie do końca...Taksometry liczą godziny? myślałem, że kilometry?
Napisany 27 listopada 2014 - 03:46
Napisany 27 listopada 2014 - 06:06
zamienilem Tescolota na Biedronkolota
czas troche pomieszkac w domu :yes:
Napisany 27 listopada 2014 - 07:23