Wydech na dwie strony
Napisany 15 lutego 2015 - 16:47
Ostatni tłumik usunąłem bo się rozpadł przy probie ściągnięcia.
Jutro umieszcze ja swoje zdjecie Jack to zrobilem go jeszcze wszyscy pomysla ze rowniez mam taka ulepe.
Kolego jesli tlumik side rozsypal calkowicie to bylo wstawic chociaz jakas uzywke a nice usuwajac go calkowicie.
Ja
.... To że pod samochodem to nie znaczy że można kleić z czego popadnie.... Pomysł spoko ale jakość wykonania.... Co to za zakręty ostre po prawej??
Niewiem czy przygladales side u mnie Jack to jest zrobione, ale raczej nie w ten sposob.
Napisany 15 lutego 2015 - 22:20
Jutro umieszcze ja swoje zdjecie Jack to zrobilem go jeszcze wszyscy pomysla ze rowniez mam taka ulepe.
Kolego jesli tlumik side rozsypal calkowicie to bylo wstawic chociaz jakas uzywke a nice usuwajac go calkowicie.
Niewiem czy przygladales side u mnie Jack to jest zrobione, ale raczej nie w ten sposob.
U ciebie fotki nie działają więc nie widziałem.
a druga sprawa że robiłem to po pracy dwa dni przed świętami bez możliwości zakupu czegoś innego. Wyjazd na śwęta by nie poczekał. Po świętach zostało oszlifowane i pomalowane aby jakoś to wyglądało. A rury są z pozostałości po drugiej omedze ze środkowych tłumików. Wszystko robiłem sam w garażu z brakiem trzeciej ręki co by mi cokolwiek przytrzymała.
Więc pisanie że taki ulep itp można sobie podarować. Niejeden jeździ po warsztatach i nic przy omie się nie dotykają, a na forum się przechwalają jak to przy omie namodzili.
Napisany 16 lutego 2015 - 06:22
U ciebie fotki nie działają więc nie widziałem.
a druga sprawa że robiłem to po pracy dwa dni przed świętami bez możliwości zakupu czegoś innego. Wyjazd na śwęta by nie poczekał. Po świętach zostało oszlifowane i pomalowane aby jakoś to wyglądało. A rury są z pozostałości po drugiej omedze ze środkowych tłumików. Wszystko robiłem sam w garażu z brakiem trzeciej ręki co by mi cokolwiek przytrzymała.
Więc pisanie że taki ulep itp można sobie podarować. Niejeden jeździ po warsztatach i nic przy omie się nie dotykają, a na forum się przechwalają jak to przy omie namodzili.
Kolego wystarczy wejsc na strone o mojej omedze ( link w sygnaturze DLA ulatwienia)
Duzo rzeczy I napraw rowniez wykonuje Sam lub z pomoca, MECHANIK w ostatecznosci.
Nice mowie nic zlego na twoje wykonanie ale skoro robiles to w swoim aucie to bylo raczej sie przylozyc nice zganiajac na czas lub break pomocy czy brak mmiejsca.robi side talkie rzecy raz a dobrze.
Napisany 17 lutego 2015 - 10:28
Kolego wystarczy wejsc na strone o mojej omedze ( link w sygnaturze DLA ulatwienia)
Duzo rzeczy I napraw rowniez wykonuje Sam lub z pomoca, MECHANIK w ostatecznosci.
Nice mowie nic zlego na twoje wykonanie ale skoro robiles to w swoim aucie to bylo raczej sie przylozyc nice zganiajac na czas lub break pomocy czy brak mmiejsca.robi side talkie rzecy raz a dobrze.
tak się składa że zdjęcia z duplexem się nie otwierają więc ich nie widziałem.
A druga rzecz to przeczytaj jeszcze raz i zwróć uwagę na ten kawałek
Po świętach zostało oszlifowane i pomalowane aby jakoś to wyglądało.
Napisany 17 czerwca 2015 - 19:50
Napisany 01 lipca 2015 - 07:00
Co o tym myślicie,czy bedzie przeszkadzać to że niby jest pod diesla??
Edytowany przez gietki86, 01 lipca 2015 - 07:06.
Napisany 01 września 2015 - 20:16
Co prawda brak na rynku ori materiałów
![:]](http://forum.omegaklub.eu/public/style_emoticons/default/splash.gif)
Napisany 08 września 2015 - 20:40
Napisany 08 września 2015 - 21:01
Ja juz sobie odpuściłem duplex. Odkąd mam bastucka nie myślę w ogóle o ulepszaniu układu wydechowego. A jestem gowniarzem i ciągle mi mało takich rzeczy. Poza tym nik tu sie nie chwali, to i nie mam na co się napalać

Napisany 28 września 2015 - 18:10
Napisany 28 września 2015 - 18:52
Dałoby radę drugi tłumik stz założyć na drugą stronę. Cały nie końcówki, nawet mogę przerobić bak na mniejszy. Da się coś wykombinować?
Wszystko się da, Ulter już tak rzeźbi któryś rok

Edytowany przez Boscorelli, 28 września 2015 - 18:52.
Napisany 28 września 2015 - 19:21

Napisany 01 marca 2018 - 16:27
mozna odswierzyc. Fotki. Chcialbym zobaczyc jak to wykonac, zamontowac itdDziękuję panie sekretarzu
Jutro porobię fotki, ale najpierw TopTom je obejrzy
Tak mnie wyszedł duplex:
Zderzak jeszcze wymaga trochę pracy - muszę zalepić oryginalny otwór na końcówki i dopieścić parę szczegółów. Ale ogólnie jestem zadowolony z efektu
Edytowany przez cinu22, 01 marca 2018 - 16:29.