Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

kupno auta

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
24 odpowiedzi na ten temat

#21 OFFLINE   smadapmega

smadapmega
  • 776 postów
  • Województwo: mazowieckie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: 3.0 V6 X30XE

Napisany 06 maja 2012 - 22:41

wiesz, idąc tokiem myślenia że samochód jeździ to można i V6 za 4 tyś kupić i być zadowolonym bo jeździ :) Ja oczywiście życzę bezawaryjności i jak najmniejszych kosztów eksploatacji ale twierdzenie że auto jest sprawne bo jeździ to taki dosyć kiepski wyznacznik sprawności auta :)

#22 OFFLINE   dejwww

dejwww

Zbanowany

• 142 postów

Napisany 06 maja 2012 - 22:48

przeczytalem swój post jeszcze raz.. i gdzie ja napisałem że wyznacznikiem jest "że auto jedzie" :p dobra nie wnikam bo wiadomo robimy duzy ot :D dzieki za bezawaryjnosci i mam nadzieje że tak bedzie jak najdluzej ;)

#23 OFFLINE   smadapmega

smadapmega
  • 776 postów
  • Województwo: mazowieckie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: 3.0 V6 X30XE

Napisany 06 maja 2012 - 23:02

v6 98r za 8k i co zle ? , odpukac autko swietnie smiga i nic sie nie dzieje ;)

nie czytaj dosłownie moich słów, ująłem w przenośnii "odpukać auto świetnie smiga" i odniosłem to do ceny, słów innych wypowiedzi kwitując w porównaniu że każde będzie jeździło a stan faktyczny dla Ciebie może być rewelacja a dla reszty "jeżdząca" - świetnie śmiga i za 8 tyś (czytaj dobra cena) to względne sformułowanie bo dla jednych brak osłony to już niekompletne auto czego np. Ty nawet nie uznasz za dekeomplet :)

Tak jak napisał Beast- to co dla jednego jest sprawne dla drugiego może niekoniecznie bo a to coś piszczy a to trzeszczy a dla Ciebie przykładowo jest ok :)

idę spać, dla wszystkich posiadaczy V6 bezawaryjności :jump:

#24 OFFLINE   Colman

Colman
  • 69 postów

Napisany 07 maja 2012 - 09:02

u mnie jest wada jak chamuje to mi się koła składają do środka zrobiłem geometrie i zbieżność i jest to samo nie moge dojść co to może być

#25 Guest_DaroX25XE_*

Guest_DaroX25XE_*

Napisany 07 maja 2012 - 14:42

Lepiej benzynowego 318 IS albo R6 jeśli o BMW chodzi.

oo omedze to mi nic nie wspominaj skarbonka bez dna

do swoich nie dołożylem ani złotówki:P przynajmniej na razie