kupno auta
Napisany 05 maja 2012 - 12:52
Napisany 05 maja 2012 - 13:33
Napisany 05 maja 2012 - 19:36
to w bmw jakie silniki były najbardziej udane ??
W tamtych latach to tylko benzyniaki i to najlepiej R6 lub V8

Napisany 05 maja 2012 - 19:36
to w bmw jakie silniki były najbardziej udane ??
na pewno dobre sa 2.5 24 zaworowy bo były jeszcze wanosy 12 zaworowe troszkę bardziej awaryjne lub 2.8 w benzynie też fajnie chodzą
obecnie Omega B Fl 2001r. 3.2 V6 automat sedan
WYPADEK - przeczytaj jak pomóc lub zachować się podczas takiej sytuacji.
http://www.straz.szczecin.pl/rz/wypadek.pdf
Napisany 05 maja 2012 - 19:39
Napisany 05 maja 2012 - 23:26

To zupełnie tak jak z Omegą...
Napisany 06 maja 2012 - 13:57
oo omedze to mi nic nie wspominaj skarbonka bez dna
Zwlaszcza jak sie kupi auto w promocji:) od dziadka z niemiec z malym przebiegiem.
Napisany 06 maja 2012 - 13:57
o omedze to mi nic nie wspominaj skarbonka bez dna
jak się chciało zaoszczędzić i źle kupiło to tak jest:) a niestety tacy jak Ty, psują renome Omegi

Napisany 06 maja 2012 - 14:58
jak się chciało zaoszczędzić i źle kupiło to tak jest:) a niestety tacy jak Ty, psują renome Omegi
przecież ja nie psuje tylko mówie że kupiłem taki a nie inny lecz jest pocieszenie jest już ogarnięty tak że mucha nie siada złego słowa nie powiem na omegę lecz z początku się zdołowałem ... ale żeby samochód kupić ogarnięty to trzeba z 20 kafli mieć ...

Napisany 06 maja 2012 - 21:31
przecież ja nie psuje tylko mówie że kupiłem taki a nie inny lecz jest pocieszenie jest już ogarnięty tak że mucha nie siada złego słowa nie powiem na omegę lecz z początku się zdołowałem ... ale żeby samochód kupić ogarnięty to trzeba z 20 kafli mieć ...
co ty opowiadasz za brednie ;| ?
ja szukalem szukalem , jezdzilem jezdzilem , szukalem szukalem i znalazlem

Napisany 06 maja 2012 - 21:34
Napisany 06 maja 2012 - 21:37

Napisany 06 maja 2012 - 21:47

Na rozrząd mam pewna dokumentacja ( tak mi sie wydaje ) tzn, pieczatka, faktura itp itd mam do przejechania na nim 30k (bo wymienia się co 60k)?
Beast czytając Twoje posty i widząc jaką jesteś osoba(oczywiście na + tak jak i Pan "topserwis" szacun dla Was

teraz czas na filtry i oleje wszystkie no i dla świetego spokoju zrobię ten rozrząd jak by nie patrzeć nie ufa się sprzedającemu na słowo

Auto od jednej osoby od 2008 w polsce oczywiscie a teraz u mnie.
Naprawdę jestem zadowolony a ogladalem żeby nie skłamać może jakieś 12 omeg to co naliczyłem...... fakt chciał więcej ale jakoś ....
Napisany 06 maja 2012 - 21:47

Napisany 06 maja 2012 - 21:51
poczatku mi powiedzial ze pompa abs jest do wymiany i to wszystko
A pompy jak nie bylo tak ni ma:p
TO chyba kwestia szczescia

Napisany 06 maja 2012 - 21:55
a jak rozbierzesz zawieszenie okarze się że połowa do wymiany i rdza zaczyna podchrupywać
jeździć jakoś jeździ ale nie bajeruj wszystkich nowych forumowiczów bo sie naczytają że ktoś tam kupił tanio w miarę jeżdżącą sztukę i potem sami będą szukali i wyjdą tak jak większość na tych okazjach
Ja mam można napisać igłę, przez rok włożyłem ponad 10 tyś i coś tam by się znalazło jakby dokładnie fachman poszukał bo jak się chce zawsze coś się znajdzie a w Twoja za 8 i taka fest
? nie bejeruj tych co się mniej znają bo potem ktoś przeczyta o V6 za 8 tyś, kupują i płaczą po zakupie :oonie:
nie nie nie kolego zebyś mnie źle nie zrozumiał , ja nie napisałem że mam IGLE ale mam naprawdę sprawną. Nie mam zamiaru nikogo bajerować czarować czy co kolwiek . A ci co tu są i chcą kupić v6 to wiedzą jakie są ceny. Mi się może po prostu udało? Nie wiem ... Jestem zadowolony i tyle tym bardziej jak porównam sobie inne samochody które oglądałem poczynając od v6 za 3k a najdroższa za 10k i tez jej nie wziołem bo od dolu nie fajna była:) fachman oczywiście ze mnie kompletnie żaden , szukałem auta z bratem i znajomym bo sam to bym kupił v6 za 5k i płakał

A pompy jak nie bylo tak ni ma:p
TO chyba kwestia szczesciaalbo sie trafi albo placze:)
HAH u tu Cię kolego mam

( w drodze, jak da radę to Pan kolega Kocyk mi pomoże ją wsadzić )
a żeby nie było tak kolorowo bo ktoś pomyśli jaki debiul ze mnie wychwala v6 za 8k czy coś... przednie drzwi od dołu łapie ruda ale to ino połysk złotego koloru jest