Windows 7 ktoś ma ?
Rozpoczęte przez
Iwona
, 11 kwi 2012, 10:53
26 odpowiedzi na ten temat
Napisany 12 kwietnia 2012 - 16:20
Obecnie normalka... Ale to oznacza że masz partycję recovery

Napisany 12 kwietnia 2012 - 16:45
Powinieneś mieć ukrytą partycję, poczytaj dobrze instrukcje od komputerów, tam musi być opis jak uruchomić proces odzyskiwania z takiej partycji. MS daje producentom komputerów (OEM) 2 opcje: albo partycja recovery albo płyta.
W biznesowych laptopach HP masz partycje, ale jeśli poprosisz HP Polska to Ci przyślą płytę
Wiem bo sam to robiłem, mimo że laptopa kupiłem używkę...
W biznesowych laptopach HP masz partycje, ale jeśli poprosisz HP Polska to Ci przyślą płytę

Napisany 12 kwietnia 2012 - 17:01
Obawiam się że kiedyś się przyda... Zwłaszcza że ten Windows z partycji recovery będzie ładnie "automatycznie" zaktywowany i takie tam

Napisany 13 kwietnia 2012 - 11:04
Obyś nie musiał z tego korzystać za często... Z mojej strony proponuję jeszcze zrobic dvd z kopią sytemu (Recovery disk) Powinieneś mieć do tego aplikację, coś w stylu recovery manager, czy coś takiego. Przyda się to w momencie np jakiegoś uszkodzenia fizycznego dysku, gdzie będzie się on nadawał do śmieci lub też złapiesz jakieś paskudne wiry, które są w stanie tak zainfekować dysk, że też nie będzie z niego większego pożytku tylko format całego dysku i wtedy tą partycje szlag trafi
Napisany 14 kwietnia 2012 - 08:17
w sumie to jest jakies wyjscie
trzeba tylko co 29 dni zarezerwować sobie z godzike wolnego na instalke
Jak dobrze ze istnieje takie cos jak Cr*k i jest info ze zostal Ak*****ny:D:D:D