aha, u nas nie można mieć własnego zdania, trzeba być lemingiem i przyklepywać wszystko, obojętnie jakim szajsem by nie było :pokoj:
Nie wiem co brałeś, czy może elpidzi przedostaje Ci się do kabiny ale przyczepiłem się tylko do selekcji. Bo ilość takich samych golfów to przesada.
piss joł i wyluzuj. za rok może będzie inna selekcja, może zgłoszą się inni, Ci którzy teraz nie mogli 
Ale ktoś przynajmniej się stara, a najwięcej jak zwykle mają do powiedzenia Ci co nic nie robią...Uważasz, że tegoroczna impreza to lipa?Od czegoś trzeba zacząć, człowiek uczy się na błędach, nie od razu Kraków zbudowano...
Ale własne zdanie, tudzież konstruktywna krytyka a p****e o Chopinie i ciągłe narzekanie to dwie różne rzeczy.
Gdybyś powiedział co Ci nie pasuje, dodając co jest na + to by było w porządku, a tak ma wrażenie, że narzekasz na wszystko i na wszystkich jak typowy Polak...
A po co mi argumenty? ja chciałem wyrazić swoje zdanie na temat tych fur/selekcji i już nagle wleźliście na mnie.
To, że się wszystkim jaracie to spoko, ja widać mam kiepski, spaczony gust i zbyt wygórowane wymagania.

Argumenty służą d orzeczowej dyskusji, a nie przepychanki jak dziecko w piaskownicy "Bo moja kopalka jest najlepsia i juś..."
I nikt na Ciebie nie będzie włazil - ja i Meush jestesmy hetero:D