Suzuki GSF600S Bandit:)

Napisany 19 lutego 2012 - 13:24
znajomy w restauracje junaka M 10 włożył ok 12tys ... teraz leżą mu już 2 ramy chyba ze 3 katrery kilka glowic itp....
no to witam w gronie;) ja jestem w trakcie restauracji/remonciku jawy 175...narazie mam kilka chromów teraz piaskowanie itd....ale mozolnie mi to idzie ....zawsze kase na coś innego przeznacze ale jeszcze rok studiów to potewm go już na 100% skoncze bo bedzie wiecej kasy:D:p
Napisany 19 lutego 2012 - 22:17
respekt;)ile wynosi taka restauracja moto wogóle tak z ciekawości? szkiełkujesz też ?.... a te szparunki reczne czy z allegro...Ja restauracja i odbudowa zajmuje się profesjonalnie
Kilka fotek dzieł
Napisany 20 lutego 2012 - 08:13
No bracie, musisz zwiększyć poziom humoru, hehe!! Nikt nie jest ani obrażony ani urażony. Ja sam się śmieję, bo za pół roku wybije 40-stka na karku, a wtedy to już faktycznie wkroczę do świata zgrzybiałych zamoli, hehehe!przepraszam jeśli ześta sie obrazili nie chciałem nikogo urazić....
Heh, w roku 1999 miałem Junkersa ale zrobiłem z niego fajnego chopperka i poszedł do ludzi.Na rozpoczęcie jadę odbudowanym Junakiem
I taka maszyna też się u mnie przewinęła. Nie pamiętam który to był rocznik ale kolor miała... ciemno fioletowy...Na fotach moja Pannonia z 58r
Fajna maszyna. Doskonała na wypady w bardziej nieprzewidywalne tereny.ale ten mi się podoba super moto w trase...
Mi też taki GS się podoba ale mam jednak nieco inny gust. Wolę cruiser'a więc wybór padł na Royalkę chociaż celowałem w Shadowkę... Ale cóż, to była okazja no i poszło.kiedyś tam kupie sobie takiego GS'a bądź jakiegoś cruisera ....
Napisany 20 lutego 2012 - 16:16
respekt;)ile wynosi taka restauracja moto wogóle tak z ciekawości? szkiełkujesz też ?.... a te szparunki reczne czy z allegro...
Napisany 20 lutego 2012 - 20:36
no to spokoNo bracie, musisz zwięks:Dzyć poziom humoru, hehe Nikt nie jest ani obrażony ani urażony. Ja sam się śmieję, bo za pół roku wybije 40-stka na karku, a wtedy to już faktycznie wkroczę do świata zgrzybiałych zamoli, hehehe
znajomemu juz sie chyba ze 5do10 silników i ramow przez ręce przewinęło zawsze tuninguje je na swój sposób teraz coś tam składa z harleya....A do tego można jeszcze dodać Simsona AVO
+ kastla piwa:pObecnie z kumplem śmigamy sobie na imprezy lokalne "rusem", a moje miejsce jest zawsze w bajwagenie...
Napisany 20 lutego 2012 - 20:55
no to spoko cza by kiedys zrobic spocik forumowy ale na 2 kolkach ............
Napisany 20 lutego 2012 - 21:10
Napisany 21 lutego 2012 - 23:40
Napisany 23 lutego 2012 - 08:51
No stary, bierz sie do pracy, bo sezon niebawem rusza, hehe!! Na "Burn Out Party" w Starym Oleśnie będziesz się wybierał? No w końcu masz blisko...chyba pójdzie dobrze
Napisany 23 lutego 2012 - 15:19
zależy kiedy to będzie bo od lipca do końca września siedze zawsze w de w robocie;)Na "Burn Out Party" w Starym Oleśnie będziesz się wybierał? No w końcu masz blisko...
Napisany 23 lutego 2012 - 18:05
W ubiegłym roku był w terminie 24-26. czerwiec. W tym roku jeszcze nie wiadomo. Pewnie wszystko będzie wiadomo po Kongresie MC.zależy kiedy to będzie
Napisany 23 lutego 2012 - 21:02
hi hi tu to raczej nie zajadę bo na jesiennym kongersie rozmowy z PRM jakoś kiepsko im wyszły :0tongue: :metal2:Pewnie wszystko będzie wiadomo po Kongresie MC.
Napisany 24 lutego 2012 - 22:53
Czym śmigacie, jakie macie plany sprzętowe??
Napisany 28 lutego 2012 - 21:04
Napisany 03 marca 2012 - 08:48
Zgadza się... Kurka, źle na kalendarz spojrzałem... Tzn, dobrze ale nie na ten co trzeba, hehehe!!ostatni weekend w czerwcu tj od 29 czerwca do 1 lipca
Napisany 08 marca 2012 - 23:58
Napisany 09 marca 2012 - 08:18
Napisany 09 marca 2012 - 19:00
Stary, Junkersy zawsze są na topie. Wybierasz się na OldtimerbazaR do Katowic w niedzielę?? Ja tam będę, bo z kumplem do rusa jeszcze parę drobiazgów potrzebujemy, a ten bazar to niezłą kopalnia...już niedlugo jeździmy