znajdziesz sam naprawiam jeśli użyjesz SZUKAJ na forum!Witam
A może podałby ktoś adres gdzie można zassać "sam naprawiam" do OMEGI B lub jeśli można to prosiłbym na crreig@wp.pl
Z góry thx

np. tu: sam naprawiam
Napisany 17 sierpnia 2007 - 06:26
znajdziesz sam naprawiam jeśli użyjesz SZUKAJ na forum!Witam
A może podałby ktoś adres gdzie można zassać "sam naprawiam" do OMEGI B lub jeśli można to prosiłbym na crreig@wp.pl
Z góry thx
Napisany 26 sierpnia 2007 - 20:42
Napisany 26 sierpnia 2007 - 21:12
Czytałem też, że można gdzieś je ściągnąć, ale po przeszukaniu forum na nic nie traflem.
Napisany 26 sierpnia 2007 - 21:12
Witam,
przed kilkoma dniami mój ojczulek kupił sobie Omcię z 2001r, 2,2 Diesel (oznaaczenie silnika Y22-DTH). Autko chyba dobre (sam jeszcze go nie widziałem), jedyny szkopuł w tym, że to autko z Holandii... Wszystko (menu komutera, itp) jest po holendersku i przydałaby się jakaś instrukcja do podstawowych rzeczy w autku... (coby język zmienić...)
Czytałem też, że można gdzieś je ściągnąć, ale po przeszukaniu forum na nic nie traflem.
Prosze o info skad ewentualnie mógłbym taka instrukcję ściągnąć (angielską lub polską).
Big thx z góry i sorka za zawracanie głowy - lece dalej przeszukiwać neta
PS. Na maila bądź PW
Napisany 26 sierpnia 2007 - 21:29
:
:
: :zdziwnienie:
Przecież kilka postów wyżej podawałem link do instrukcji obsługi
Napisany 27 sierpnia 2007 - 12:51
Napisany 27 sierpnia 2007 - 15:10
Niestety Sam naprawiam zniknęło z forum i nie można tego znalezc albo moja wiedza się kończy gdy trzeba głęboko pokopać :mrgreen: Jeśli ktoś miałby linka do ściągnięcia książki sam naprawiam Omega B to proszę na zdzislaw.skorka@wp.pl dzięki
Napisany 27 sierpnia 2007 - 17:49
Edit-Waldemarz - Dobrze szukali, ale te linki co podajecie razem z Chomiczkiem są widoczne tylko dla "KLUBOWICZY" :mrgreen:
Napisany 27 sierpnia 2007 - 20:02
Niestety Sam naprawiam zniknęło z forum i nie można tego znalezc albo moja wiedza się kończy gdy trzeba głęboko pokopać :mrgreen: Jeśli ktoś miałby linka do ściągnięcia książki sam naprawiam Omega B to proszę na zdzislaw.skorka@wp.pl dzięki
Napisany 10 września 2007 - 21:54
Napisany 04 października 2007 - 21:35
Napisany 08 czerwca 2010 - 15:26
Napisany 08 czerwca 2010 - 18:57
Napisany 09 czerwca 2010 - 09:58
a sobie ściągnąć nie możesz??
- tam wyżej jest
no chyba że szukasz kogoś kto Ci ją jeszcze poczyta - to się nie wtrącam:D
Napisany 09 czerwca 2010 - 10:04
Sam Naprawiam Opla Omegę B/BFL>> http://rapidshare.co...023/BFLOOSM.rar hasło :samnaprawiamWitam jestem nowy na tym forum jak również świeżo upieczonym posiadaczem omegi . Niestety dane mi było kupić ów cudo bez książki . Dlatego proszę jeśli to możliwe o przesłanie mi jej na adres ( xarax4@gmail.com ) ewentualnie w inny sposób . Z góry dziękuje .