Napisany 10 lutego 2012 - 19:29
Napisany 15 lutego 2012 - 11:12
Napisany 15 lutego 2012 - 11:40
Witam Mobilki podepne sie pod temat
mnie tez to meczy z poznejszym przelaczaniem na gaz.Jakos miesiac temu bylem na regulacji gazu wszystko pieknie ustawil mi na 30 stopni bo mialem na 90 stopni (wiadomo mniej bezyny) jednak ustawienie temp. nie pomoglo. Dzisiaj bylem u gazownika powiedzialem co jest ...... spedzilem troche czasu na forum poczytalem posty kolegow (chcialem sie bardziej dowiedziec co jest grane) wracajac do Gazownika Reduktor/parownik Firma ZAVIOLII mial z 20 stopni ciepla a weze od nagrzewnicy gorace. Powiedzial ze mam zostawic auto i zobaczy o co Kaman
a i powiedzial ze w najgorszym przypadku wymiana Parownika Koszt 450 pln (parownik i robocizna) teraz mam pytanie czy padajacy Parownik ma jakis wplyw na tak duze spalanie ?? Jak uslyszalem taka cene to nogi sie troche ugiely
ale sam w najgorszym przypadku wymienie parownik ... najpierw przeczyszcze go z poradami na Forum
i wymienie czujnik temperatury jak to nie pomoze to wymiana Parownika
oby nie ... Wiem ze to nie jest temat na takie pytanie ale jak juz tu pisze to zapytam a dokladniej ciagle wyskakujemi blad na komputerze Kuhmitell stand za malo plynu ale uzupelniam go i blad wyskakuje mi Moze poprostu zalac go calego nowym plynem i dodam ze mam slabe ogrzewanie w aucie cos tam grzeje ale licho (weze pod maska gorace) mialem juz przczyszczana nagrzewnice i wymieniony Filterek przepraszam ze to pytanie padlo w tym Rozdziale Pozdrawiam (Instalacja Diego 3)
Napisany 15 lutego 2012 - 13:37
najprędzej membrany w parowniku są do **** już, ja przerabiałem to u siebie już tylko ja mam znajomego gazownika i zamówił mi parownik lovatto po kosztach i wymienił i problem się skończył
Napisany 15 lutego 2012 - 15:40
tak można. A ile masz przejechane na tym reduktorze?
Napisany 15 lutego 2012 - 15:44
nie da sie jakos tych membran naprawić wymienić na nowe ?
Napisany 16 lutego 2012 - 21:29
Napisany 16 lutego 2012 - 21:48
Napisany 17 lutego 2012 - 18:51
najprędzej membrany w parowniku są do **** już, ja przerabiałem to u siebie już tylko ja mam znajomego gazownika i zamówił mi parownik lovatto po kosztach i wymienił i problem się skończył
jeśli chodzi o nagrzewnice to może płukanie jej już nic nie pomóc tylko wymiana na nową, a błędy kasowałeś?? i pojawia się to cały czas nawet po skasowaniu błędów kompem
Napisany 17 lutego 2012 - 19:57