KSW 17 łódz 26.11.2011 - kto sie wybiera ?
Napisany 26 listopada 2011 - 23:33

Napisany 26 listopada 2011 - 23:34
Nagrywal to ktos?
![]()
Czemu wylaczyli - co za cenzura, eh te parszywceNiezle mu nie pyklo
ze tyle reklam
bzyq - zas napisz, co tam sie dzialo wewnatrz:)
No lipa lipa.Ciekaw jestem co bylo....
trzeba poznej szukac na YT
Napisany 26 listopada 2011 - 23:47
Napisany 26 listopada 2011 - 23:52

ta walka trwała za krótko

Napisany 27 listopada 2011 - 00:06
to już jest po wszystkim
no

Co powiedział Thompson po walce z Pudzianem?
gratulował Pudzianowi

Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
Napisany 27 listopada 2011 - 00:21
Napisany 27 listopada 2011 - 00:23
Powinien przegrać ewentualnie dogrywka...
Napisany 27 listopada 2011 - 09:21
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 27 listopada 2011 - 21:55
Ogólnie ta cała walka mi się nie podobała... wiedziałem że obaj to cyrkowcy, nie wojownicy i niczego nadzwyczajnego się nie spodziewałem. No ale fakt, faktem, jestem pod wrażeniem, że jednak Pudzian ma coraz więcej umiejętności i kondycha inna

Natomiast co do Mameda to super!

Jak wchodzi na ring to nie wiem czemu ale mi w pewnym momencie ciary przechodzą po plecach hehehe :jump:
Napisany 28 listopada 2011 - 08:56
Nagrywal to ktos?
![]()
Czemu wylaczyli - co za cenzura, eh te parszywceNiezle mu nie pyklo
ze tyle reklam
bzyq - zas napisz, co tam sie dzialo wewnatrz:)
nic wiecej na zywo nie bylo. thompson oddal mikrofon. swoja droga patrzac na to co sie dzialo i potem na powtorke pudzian zadal wiecej ciosow ktore doszly. thompson mial kilka sprowadzen rodem z ruskiego wesela i to tyle. nawet bedac na gorze nie za bardzo trafial ciosami. na moje pudzian wygral. co innego chmielu i zikic - tu na moje wygral zikic. dzis o 12 konferencja na polsat sport odnosnie wynikow.
Napisany 28 listopada 2011 - 13:42

w walce z Pudzianem powinna być dogrywka jak nic, ale Thompson za mało zrobił żeby wygrać, Pudzian był aktywniejszy, leżeniem na Pudzianie walki nie mógł wygrać. W tym tempie nie wydaje mi się żeby Pudzian zabłysnął na międzynarodowej arenie.
Wszystko byłoby ok gdyby nie mądrzenie się Pudziana po walce co On to jeszcze nie pokaże...

Mamed mistrzostwo świata jak zawsze technicznie jest the best.
Ogólnie gala całkiem fajnie przygotowana, fajnie że i w Polsce coś w tym kierunku dzieje

EDIT:
Wiadomość z ostatniej chwili hehehe wycofuję swoje ostatnie zdanie

http://sport.wp.pl/k...1d766&_ticrsn=3

Napisany 28 listopada 2011 - 16:08
Napisany 28 listopada 2011 - 16:22
Napisany 28 listopada 2011 - 16:27
Napisany 29 listopada 2011 - 09:49
Mimo to walka do końca drugiej rundy była remisowa, a gdyby nie żenujący pokaz Thompsona mogli sędziowie orzec wygraną Pudziana. Na całym świecie od zawsze w sporcie bardzo wiele walk czy meczy są ustawiane i to nie ma nic wspólnego z prawdziwym sportem i sprawiedliwością, czy uczciwością. Gdyby orzekli przegraną Pudziana , a tez mogliby tak zrobić na pewno zresztą by tak było gdyby to było w USA np. to Pudzian byłby skończony mniejsza kasa dla Niego i właścicieli KSW. Ale organizatorzy w żenujący sposób się wytłumaczyli i wycofali z werdyktu, bo wystraszyli się ze nie będzie dzyngów z walk zagranicznych gwiazd. Fakt - powinna być dogrywka, ale to nie daje nikomu prawa do tak chamskiego zachowania - można złożyć reklamacje do sędziów jak i samego wyniku. - A nie wyrywanie mikrofonu i obrażanie organizatorów i przede wszystkim oglądających!

A sam Thompson nie jest jakaś wielką gwiazdą jego zawodowy bilans walk to 50% wygranych i 50% przegranych. Nie mniej jednak nie wróżę Pudzianowi wielkich wyników w tej dziedzinie, jest raz że za stary, dwa nie ma żadnego przygotowania wcześniejszego do tego typu walk, bo to że trenował kiedyś coś tam coś tam to jak pewnie 50% z Nas coś kiedyś trenowało.
No ale pożyjemy zobaczymy.
Napisany 29 listopada 2011 - 10:48
Miał dwie bardzo dogodne sytuacje żeby kończyć z Thomson'em przez poddanie... Gdyby tylko docisnął dźwignię na duszenie.. raz puścił uścisk drugi raz zacisnął i go obalił zamiast trzymać...
Jak dla mnie to bardzo słaba walka...

ZWYKŁY KLUBOWICZ