Instrukcja po Polsku do NCDC 2015
Rozpoczęte przez
sscorpion
, 15 lip 2007, 17:54
29 odpowiedzi na ten temat
Napisany 23 kwietnia 2008 - 11:55
ENG
dobra sprawa - jednak nie każdy jest na tyle biegły żeby zrozumieć co gdzie i jak - znam eng i sam się zakręciłem jak .... Jeśli ktoś ma wersje PL chętnie też bym sam poczytał w rodzimym języku. Przyłączamy się do prośby o instrukcje PL

Napisany 23 kwietnia 2008 - 13:36
Ja również dzięki życzliwości (wcześniej) kolegów, otrzymałem ang. instr. Niestety niewiele z niej mogłem skorzystać. Do wielu rzeczy dochodzę sam. Ale niestety nie wszystko mi się udaje. Dlatego ponowiłem ten temat. Nieumiejętność wykorzystania wszystkiego czym dysponuje wspomniane radio, ogranicza nasze mozliwości.

Moja krowa nie daje mleka, ale z pod tyłka ucieka
Napisany 30 kwietnia 2008 - 11:27
RaV, osobiście dziękuję. Już nawiązałem kontakt ze sprzedajacym i wstepnie uzgodniłem kupno.

Napisany 30 kwietnia 2008 - 19:25
ludziska -szkoda kasy na instrukcje -właśnie wrzuciłem na ftp klubowe w katalogu "dokumenty/Omega_C".Brakuje w niej tylko instr.obsługi telefonu ale to pestka .
Zapraszam na ftp.
Zapraszam na ftp.
mgboczna
Napisany 30 kwietnia 2008 - 20:29
Jakby ktoś dał radę wrzucić tą instrukcję na Rapida czy coś podobnego to był bym wdzięczny...
Pozdr.
M.
Pozdr.
M.
Napisany 30 kwietnia 2008 - 22:35
RaV, osobiście dziękuję. Już nawiązałem kontakt ze sprzedajacym i wstepnie uzgodniłem kupno.
slawekbor jak już będziesz miał tą instrukcje to zapodaj :pad:
mgboczna napisał
ludziska -szkoda kasy na instrukcje -właśnie wrzuciłem na ftp klubowe w katalogu "dokumenty/Omega_C".
mgboczna to jest instrukcja do samochodu nie do radia NCDC 2015

Napisany 01 maja 2008 - 12:26
Łobuz popatrz dokładnie -sam ją tam wczoraj wrzuciłem i jest na bank.
mgboczna
Napisany 01 maja 2008 - 17:36
Łobuz, o ile da się to wszystko zeskanować, to z cała pewnością trafi na forum. Niemniej trochę to czasu potrwa.

Napisany 20 maja 2008 - 20:49
Oj i mnie jest potrzebna takowa instrukcja :sad: :sad:
Może jednak coś drgnie :neutral:
Może jednak coś drgnie :neutral:
Nasi następcy już SĄ