blaszki i bolce tylnych klocków do tarcz wentylowanych
Napisany 09 październik 2011 - 10:42
ktoś wie gdzie można zdobyć blaszki i bolce trzymające klocki w tylnych zaciskach? Chodzi mi o wersję do tarcz wentylowanych.
W aso ponoć te elementy można kupić tylko w zestawie z klockami za chore pieniądze...
Napisany 09 październik 2011 - 11:06
witam,
ktoś wie gdzie można zdobyć blaszki i bolce trzymające klocki w tylnych zaciskach? Chodzi mi o wersję do tarcz wentylowanych.
W aso ponoć te elementy można kupić tylko w zestawie z klockami za chore pieniądze...
sprawdze ile kosztuje u nas taki zestaw naprawczy, ale jeszcze nie spotkalem sie z czyms takim ze musze kupic klocki bo nie sprzedaja oddzielinie samych blaszek czy bolcow
EDIT:
ewentualnie napisz do Dejva on rozbiera 3.2 wiec moze by sprzedal ci te blaszki
Napisany 09 październik 2011 - 11:10
"blaszki po 16 pln/szt czas też 10 dni roboczych
bolce w ASO po 20 pln/szt. czas ok.10 dni roboczych"
Jak co, to pisz do niego.
Serek, ja tylne zakladam do siebie

Napisany 09 październik 2011 - 13:35
Serek, a mógłbyś ustalić nr katalogowy?
Napisany 09 październik 2011 - 20:58
jutro wracam na wyspy to poszukam i podesle nrdzięki, sprawdzę w aso (choć ostatnio jak pytałem to gość stwierdził, że nie ma w katalogu samych blaszek)
Serek, a mógłbyś ustalić nr katalogowy?
Napisany 10 październik 2011 - 09:39
Napisany 10 październik 2011 - 09:56
Napisany 10 październik 2011 - 21:40
Napisany 10 październik 2011 - 22:06
Napisany 11 październik 2011 - 06:11
ja teraz u siebie zmieniałem i za meyle HD dałem 230 PLN za kompleto ile pełne można kupić za psie pieniądze to wentylowane poniżej 300 nie schodzą.
Napisany 11 październik 2011 - 08:04
wentylowane tarcze z tyłu to w omedze kosmos o jakim się sklepikarzom nie śniło... Za malo egzemplarzy wyszło z tymi tarczami by ktoś wyprodukował zamienniki. Podobnie z tarczami - o ile pełne można kupić za psie pieniądze to wentylowane poniżej 300 nie schodzą.
Święta prawda. Mi w Norauto wmawiali, że chyba wentylowane sam zamontowałem bo oni w katalogu nie widzą żeby były wentylowane

Napisany 15 październik 2011 - 21:54
Kupiłem w sklepie u mojego kolegi za 19 zł...ktoś wie gdzie można zdobyć blaszki i bolce trzymające klocki w tylnych zaciskach?

Ostatnio zakupiłem komplet (przód i tył) nawiercanych i wentylowanych wraz z klockami. Imprezka wyniosła mnie niecałe 500 zł. Oczywiście w sklepie kolegi...wentylowane tarcze z tyłu to w omedze kosmos o jakim się sklepikarzom nie śniło... Za malo egzemplarzy wyszło z tymi tarczami by ktoś wyprodukował zamienniki.

Napisany 16 październik 2011 - 06:57
Ty z tyłu masz wentylowane tarczobębny ?zakupiłem komplet (przód i tył) nawiercanych i wentylowanych
Napisany 16 październik 2011 - 21:44
Zgadza się mój kolego sympatyczny...Ty z tyłu masz wentylowane tarczobębny ?

Mogę zrobić zdjęcie i zaprezentować...

Napisany 17 październik 2011 - 17:28
Zgadza się mój kolego sympatyczny...
Mogę zrobić zdjęcie i zaprezentować...
to ja też chętnie zobacze te wentylowane tylne tarcze bo nie dowierzam.
Mam nadzieje że nie mylisz tarcz wentylowanych z nawiercanymi??
Napisany 17 październik 2011 - 19:36
to ja też chętnie zobacze te wentylowane tylne tarcze bo nie dowierzam.
Mam nadzieje że nie mylisz tarcz wentylowanych z nawiercanymi??
wystarczy zmienić zacisk i można do każdej omegi założyć wentyle. Ja w desperacji myślałem o zmianie w drugą stronę - w górach nie jeżdżę (choć w wakacje wdrapałem się omegą na Ještěd w Czechach i zjechałem - jakieś 400 metrów różnicy poziomów wąską i stromą dróżką :-D) w kjs-ach nie startuję...