A ty myslisz ze ta Nokia to w Finlandii produkowana:Dbo w takiej cenie sie nic lepszego na dual sim nie kupi poza jakims chinskim badziewiem typu myPhone

Jaki telefon dual-sim?
Rozpoczęte przez
eMdzeJ
, 21 wrz 2011, 19:56
21 odpowiedzi na ten temat
Napisany 24 stycznia 2012 - 13:52
Napisany 24 stycznia 2012 - 16:54
chodzi mi o marke
czyli o zaplecze serwisowe, mozliwosc dokupiuenia do tego czesci w razie uszkodzenia
czy jaka kolwiek pomoc techniczna
wejdzcie sobie na allegro w telefony>>inne marki
zobaczcie sami jakie chinskie cuda tam mozna znalezc
sam mialem juz telefon typowo chinski w ktorym bardzo szybko popsul sie wyswietlacz dotykowy a najlepsze jest to ze dokupic sie go nie dalo
marka to jakis "cect phone"
brat kupil "my phone" tez dual sim
kiedys zgniotl go w kieszeni, wyswietlacz pekl a niestety do tego modelu na allegro nie bylo nic a w serwisach gsm kazdy mowil a co to za model, pierwszy raz widze
jestem pewny ze gdy popsuje cos w tej nokii bez problemu dokupie to na allegro czy serwisie nokii
czyli o zaplecze serwisowe, mozliwosc dokupiuenia do tego czesci w razie uszkodzenia
czy jaka kolwiek pomoc techniczna
wejdzcie sobie na allegro w telefony>>inne marki
zobaczcie sami jakie chinskie cuda tam mozna znalezc
sam mialem juz telefon typowo chinski w ktorym bardzo szybko popsul sie wyswietlacz dotykowy a najlepsze jest to ze dokupic sie go nie dalo
marka to jakis "cect phone"
brat kupil "my phone" tez dual sim
kiedys zgniotl go w kieszeni, wyswietlacz pekl a niestety do tego modelu na allegro nie bylo nic a w serwisach gsm kazdy mowil a co to za model, pierwszy raz widze
jestem pewny ze gdy popsuje cos w tej nokii bez problemu dokupie to na allegro czy serwisie nokii