Naj film kinowy ostatniego czasu
Napisany 15 listopada 2008 - 18:13
Napisany 16 listopada 2008 - 22:03
1. Nocny pociąg z mięsem.
2. Transporter 3 - ale tego jeszcze w kinach nie ma.
Napisany 16 listopada 2008 - 22:33
Prosta polska komedia. Dużo smiechu i humoru.
Rewelacja
Napisany 16 listopada 2008 - 22:57
Napisany 17 listopada 2008 - 18:57
"Podejrzani" - fajni aktorzy, dość ciekawa i zamotana akcja, w czasie filmu naprawdę chcesz się dowiedzieć... Kevin Spacey jako Verbal wymiata

"Tropa de Elite" - kawał świetnego brazylijskiego kina - rewelacyjne wstawki muzyczne
"Prestiż" niedawno był w tv to mnie się przypomniał - świetne odnośniki do geniuszu Tesli
no i "Job" polska lekka komedia o tym czym mogą się skończyć zakupy na jarmarku europy

a i jakże mógłbym zapomnieć "MOTÓR" - koniecznie trzeba obejrzeć

Napisany 17 listopada 2008 - 19:27
Napisany 19 listopada 2008 - 20:34

Indiana Jones i Królestwo Kryształowej Czaszki - już nie to samo ale można obejrzeć
Get Smart (Dorwać Smarta) - lekka i łatwa komedyjka ale wrażenia pozytywne

Death Race - doooobry

Babylon A.D. - tu mam dylemat, mi osobiście nie podszedł ale niektórym się podoba, moim zdaniem przereklamowany.
Ze starszych:
Memento - dramat, zakręcony, film puszczany scenami od końca do początku, POLECAM
8 mm - ale tylko i wyłącznie pierwsza część (niesamowita muzyka i klimat)
Napisany 19 listopada 2008 - 20:51
Fabuła z d*py, ale to ma być kino akcji i tej akcji dostarcza wystarczająco :mrgreen:Wanted - taki jakiś dziwny, ale nie wiedzieć czemu już 3 razy oglądałem
Dokładnie, ni ziębi ni parzyIndiana Jones i Królestwo Kryształowej Czaszki - już nie to samo ale można obejrzeć
Dobra komedyja z lekko głupkowatym poczuciem humoruGet Smart (Dorwać Smarta) - lekka i łatwa komedyjka ale wrażenia pozytywne
Bardzo dobre kino akcji, jeden z lepszych aktorow StathamDeath Race - doooobry Jason Statham + 650PS Mustang + broń

Gorszy od Death Race'a, ale ogolnie mi sie podobalBabylon A.D. - tu mam dylemat, mi osobiście nie podszedł ale niektórym się podoba, moim zdaniem przereklamowany.
Film fajny, ciekawy innowacyjny pomysl, ale ogolnie nie rozumiem tego zachwytu nad tym filmem - w rankingach swiatowych filmow stoi bardzo wysokoMemento - dramat, zakręcony, film puszczany scenami od końca do początku, POLECAM
Napisany 19 listopada 2008 - 21:05
Napisany 19 listopada 2008 - 21:16
Przeczytaj książkę a zmienisz zdanie. Film do książki się nie umywa.Wg mnie najlepsze filmy szpiegowskie jakie powstały.
Napisany 20 listopada 2008 - 23:04

Z Innej beczki jeszcze mi się przypomniała Kung Fu Panda na której się nieźle ubrechtałem (dubbing)
Jak ktoś lubi inne filmy, polecam Sweeney Todd: The Deamon Barber Of Fleet Street - m.in. rewelacyjna muzyka

Nie polecam Mumi: Grobowiec Króla Smoka - moim zdaniem kicha jak nieszczęście (a poprzednie części łacznie z Królem Skorpionem mi się podobały).
Zawiodłem się też na Zdarzeniu (The Happening), jakoś mnie nie przekonał pomysł zabójczych drzewek

Napisany 20 listopada 2008 - 23:14
Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street
Max Payn - czasami nudnawy ale ogólnie dobry
Chłopaki też płaczą (Forgetting Sarah Marshall) komedia romantyczna - nie zabierajcie na nią dzieci poniżej 18 roku życia :twisted: - ogólnie dobry filmik
Bangkok Dangerous - wg mnie bardzo dobry film o płatnym zabójcy
Righteous kill - naprawdę bardzo dobry film sensacyjny z facetem w czerni i młodym Ojcem Chrzestnym - ten gorąco polecam - trochę psychologii w nim też jest, ale jednak bardziej sensacyjny
Szczerze nie polecam
The Dark Knight (Mroczny rycerz, tj. Batman) - 2,5 godziny naprawdę nudnej akcji i gadaniny - stracony czas
Napisany 20 listopada 2008 - 23:24
Pogratulować panie magazynierze17.11.2008 - normalnie od tego dnia mam coś o co długo walczyłem - wyższe wykształcenie

Napisany 21 listopada 2008 - 09:10
niezłe :piwo:facetem w czerni i młodym Ojcem Chrzestnym

Napisany 22 listopada 2008 - 01:19
Napisany 22 listopada 2008 - 08:09
Za to mogę jak najbardziejn polecić American Gangster.
Hancock też nie był najgorszy.
Moja narzeczona wychodzi za mąż, fajne.
pysio1981, era torrentów i p2p skończona... bynajmniej ja skończyłem. Teraz śicąga się z serwerów typu rapidshare, od siebie itd.
Piła IV Lektor - http://nedds.pl/IV-P...&st=60&start=60
Piła V Cam + Napisy - http://nedds.pl/Pila...745.html&hl=saw
I ogólnie do takich rzeczy polecam stronę nedds.pl.
PS: Żeby widzieć linki trzeba się zarejestrować, ale jeśli nie chcesz, napisz mi na PW, to Ci powysyłam bezpośrednie linki.
Napisany 22 listopada 2008 - 08:17
Przeczytaj książkę a zmienisz zdanie. Film do książki się nie umywa.Wg mnie najlepsze filmy szpiegowskie jakie powstały.
ale mówimy o filmach, a nie książkach.
Jak widac nie warto czytać książek, zeby nie psuć sobie filmów

Napisany 22 listopada 2008 - 09:23
Daj spokój, jakby nie książki to zostałbym wtórnym analfabetąJak widac nie warto czytać książek, zeby nie psuć sobie filmów

Napisany 22 listopada 2008 - 11:03

Co do tematu: obejrzałem przedwczoraj "The Forbidden Kingdom" - baśń w realiach starożytnych Chin, latające kung fu (w stylu "Przyczajony tygrys...") i z ulubionymi aktorami - Jackie Chan oraz Jet Li. Przyjemnie się ogląda, choć raczej film na jeden raz.
Wczoraj natomiast obejrzałem "Z archiwum X: Chcę wierzyć" - nudy na pudy, słabizna.