Z tego co widzę to dość dużo tego oleju dolewasz, więc gdzieś ten olej musi uciekać, skoro z dnia na dzień jest go coraz mniej... Są tylko dwie możliwości - uchodzi spalany przez rurę albo gdzieś jest nieszczelność - Jedną i drugą rzecz napewno łatwo mógłbyś przyobserwować. W pierwszym przypadku dym gdy spojrzysz w lusterko wsteczne podczas ruszania lub mocnego deptania, w drugim plama pod samochodem.
Ja miałem podobny problem ale w mniejszej skali. Mianowicie wykryto mi nie szczelność między silnikiem a skrzynią biegów. Uszczelka w tym miejscu poprostu puszczała olej. Problem polegał na tym, iż samo usunięcie tego jest dość kłopotliwe i ogromnie praco/czaso chłonne. Auto musi być rozebrane w tym miejscu na czynniki pierwsze i ogólnie trwa to około jednej nocy w pełni przesiedzianej pod autem.
Zdecydowałem się o tym napisac ponieważ poinformowano mnie, że rozszczelnienie to napewno by się powiększało pod wpływem wstrząsów i drgań związanych z dużą ilością elementów ruchomych w tym miejscu i zaniedługo byłoby to mocno odczówalne.
Nie wiem jak w Twoim silniku się sprawa przedstawia i czy możliwa jest taka usterka - pewnie tak. Popytaj o uszczelkę między silnikiem a skrzynią(sprzęgłem).
Z tym, że u mnie jest ASB choć tak jak wspomniałem - taka nieszczelność zapewne jest możliwa również w manualu...
POZDRAWIAM

!