to znaczy ze mnie moze mechanik osukal i nie porobil co mowil?

Sprzegło klimatyzacji ..? metaliczny dzwiek
Rozpoczęte przez
Ajjjc
, 13 sie 2011, 15:49
25 odpowiedzi na ten temat
Napisany 25 sierpnia 2011 - 06:39
Napisany 26 sierpnia 2011 - 13:21
Czyli mechanik spisał sie na medalu mnie właśnie po wymianie łożyska ustał ten metaliczny dźwięk

to własnie jest najgorsze. Podejrzewam ,że wogóle nie wymienił Ci łozyska.Moze nawet nie dotknał sie do spręzarki,gdyz nie miał pojecia co z tym fantem zrobic by bardziej nie spier...to znaczy ze mnie moze mechanik osukal i nie porobil co mowil

Napisany 26 sierpnia 2011 - 18:12
ale cos zrobic musial poniewaz wczesniej nie chlodzila i wogole nie pracowala a teraz czuc chlod a takze widac jak przydusi silnik. sam nie wiem.
on powiedzial ze to przy sprzegielku sa jakies 3 metalowe blaszki czy cos i to one halasuja, wiecej nie moze podgiac bo by sie zlamaly.
on powiedzial ze to przy sprzegielku sa jakies 3 metalowe blaszki czy cos i to one halasuja, wiecej nie moze podgiac bo by sie zlamaly.
Napisany 26 sierpnia 2011 - 21:03
Równie dobrze mogła Ci spasc kostka zasilajaca,i wystarczy ,że ja wpiał.ale cos zrobic musial poniewaz wczesniej nie chlodzila i wogole nie pracowala

:confused: byc może czas juz sprzegiełko wymienic.powiedzial ze to przy sprzegielku sa jakies 3 metalowe blaszki czy cos i to one halasuja
Napisany 27 sierpnia 2011 - 13:12
[quote name='Czarny']Czyli mechanik spisał sie na medal 
jaki mechanik? no proszę Cie:P wszystko sami zrobiliśmy:))

jaki mechanik? no proszę Cie:P wszystko sami zrobiliśmy:))
Napisany 27 sierpnia 2011 - 20:25
ooo kolego Czarny pomacham Ci jak się będziemy mijać EKU:P

gratulujewszystko sami zrobiliśmy