Opinie Omega 3.2 BL
Napisany 05 sierpnia 2011 - 20:45
Napisany 07 sierpnia 2011 - 15:49
I tylko w omegach z silnikiem R6 i V6.
Tzn w innych silnkach bedzie normalny grill ?
Napisany 07 sierpnia 2011 - 21:09
Napisany 09 sierpnia 2011 - 22:50

Napisany 10 sierpnia 2011 - 17:07
No i byłem zobaczyć omegę z linka: straszna padaka, szyby z różnych roczników, odpryski farby prawy bok przy zderzaku, komputer w ogóle nie działa i na tym zakończyłem oględziny:masakra:. Będę zmuszony chyba jechać po autko za zachodnia granice..
Wszystko na fotkach wyglada zachecajaco a w rzeczywistosci prawie same szroty.
Napisany 10 sierpnia 2011 - 21:23
Wszystko na fotkach wyglada zachecajaco a w rzeczywistosci prawie same szroty.
nie spodziewaj się że spotkasz wypieszczoną omegę, już nie te czasy kiedy omegi kosztowały po 30-40 tyś i były zacne sztuki na rynku.
Napisany 11 sierpnia 2011 - 05:27
nie spodziewaj się że spotkasz wypieszczoną omegę, już nie te czasy kiedy omegi kosztowały po 30-40 tyś i były zacne sztuki na rynku.
Niestety musze ci przyznac racje , autka sie stazeja z roku na rok , ale mozna znalezc jescze ladny egzemplaz . Swego czasu w podobnym temacie razem z Jareckym podjechalismy na prosbe jednego z forumowiczy ogladanac 3.0 MV6 z 98r w Olawie . Na miejscu mile zostalismy zaskoczeni byla w prawie idealnym stanie , mankamentem byly bable na prawym tylnym natkolu a tak poza tym nic , nawet nie miala gazu. A co do wypieszczonych omeg to sa w OKP tylko nikt nie chce sie ich pozbyc

Pozdrawiam
Napisany 11 sierpnia 2011 - 08:37
Napisany 11 sierpnia 2011 - 09:09
Nie tylko w OKP.A co do wypieszczonych omeg to sa w OKP tylko nikt nie chce sie ich pozbyc
Zagadaj do kolegi zyga_wr. On od niego kupil 2.2 z naprawde niskim przebiegiem.A co powiecie na temat tej: http://otomoto.pl/op....C19924730.html Warto jest jechać ok 300km i obejrzeć ?
Napisany 11 sierpnia 2011 - 17:40
święte słowa... dlatego właśnie Ci co mają teraz porządną Omegę to tak łatwo jej nie sprzedadzą

Napisany 12 sierpnia 2011 - 21:09
Napisany 12 sierpnia 2011 - 21:19
święte słowa... dlatego właśnie Ci co mają teraz porządną Omegę to tak łatwo jej nie sprzedadzą
chciałem swoją oddać to jakoś nikt nie chciał

Napisany 12 sierpnia 2011 - 22:24
chciałem swoją oddać to jakoś nikt nie chciał
Pewnie o cenę chodziło
![]()
![]()
no właśnie nie rozumiem co Ty odwaliłeś z tym ogłoszeniem

Napisany 13 sierpnia 2011 - 00:44
tzn?
Gdybym szukal Bfl całlkiem możliwe że rozmawiałbym właśnie z Tobą w tej kwestii

Wbrew pozorom są ludzie którzy potrafią skalkulować cenę zakupu omegi i jej dalsze koszty eksploatacji w oparciu o nią.
Napisany 27 sierpnia 2011 - 10:49
Żeby już nie zakładać kolejnego tematu typu kupno Omegi 2.2 dti

Dziś oglądałem tą sztukę: http://otomoto.pl/op...-C19746172.html .
Ładnie ogólnie wygląda. Właściciel ok 50lat i posiada ten samochód od 2005r, kupił go sprowadzonego w komisie. Wymienił w nim (z tego co mówił): koło dwumasowe, jakiś stabilizator przy silniku i ogólnie części eksploatacyjne. Webasta nie posiada tak jak w opisie - jest to jakieś ogrzewanie silnika. Przyglądałem się jej dłuższy czas i wszystko wygląda ok - szczeliny w drzwiach równe, metki przy pasach nie urwane. Mankamentem jest wychodząca ruda na prawych bocznych drzwiach chyba pasażera przód po listwą. Jezdzić nie jeździłem ponieważ stała na giełdzie i nie było jak wyjechać. Co o niej myślicie? Warto jest jechać jeszcze raz po nią? Czy jest ktoś z Sochaczewa i może podjechać i ją obejrzeć ?
Napisany 27 sierpnia 2011 - 15:15
Nistety autko z Wrześni zostało już sprzedane jakiś czas temu.
Żeby już nie zakładać kolejnego tematu typu kupno Omegi 2.2 dtipiszę w tym:)
Dziś oglądałem tą sztukę: http://otomoto.pl/op...-C19746172.html .
Ładnie ogólnie wygląda. Właściciel ok 50lat i posiada ten samochód od 2005r, kupił go sprowadzonego w komisie. Wymienił w nim (z tego co mówił): koło dwumasowe, jakiś stabilizator przy silniku i ogólnie części eksploatacyjne. Webasta nie posiada tak jak w opisie - jest to jakieś ogrzewanie silnika. Przyglądałem się jej dłuższy czas i wszystko wygląda ok - szczeliny w drzwiach równe, metki przy pasach nie urwane. Mankamentem jest wychodząca ruda na prawych bocznych drzwiach chyba pasażera przód po listwą. Jezdzić nie jeździłem ponieważ stała na giełdzie i nie było jak wyjechać. Co o niej myślicie? Warto jest jechać jeszcze raz po nią? Czy jest ktoś z Sochaczewa i może podjechać i ją obejrzeć ?
Ten silnik ma chyba 120KM , a nie 144KM. Tą drugą wartość ma benzyna 2,2 16v.
Napisany 27 sierpnia 2011 - 15:39
Po autko chciałbym jechać tak wtorek lub środa. Czy jest jakiś serwis aso w tej miejscowości? Lub ktoś może z kolegów znających się na tych dieslach i omegach ma chęć się przejechać? Oczywiście nie za darmo:)
Napisany 28 sierpnia 2011 - 20:52
EDIT: Nikt nie pomoże?