Przedzlotowy spam
Napisany 05 sierpnia 2011 - 19:42
Startujesz ??
:yes: chciałem nawet pomóc przy organizacji ale osoby startujące nie powinny zajmować się konkurencją więc czekam... może kto inny się zgłosi

Napisany 05 sierpnia 2011 - 19:45
:yes: chciałem nawet pomóc przy organizacji ale osoby startujące nie powinny zajmować się konkurencją więc czekam... może kto inny się zgłosi
No własnie i tu jest zdeczka pies pogrzebany

Napisany 05 sierpnia 2011 - 19:48

Napisany 05 sierpnia 2011 - 20:40
Jądruś! jakby co to ja mogę z Tobą ciągnąć omcie jeśli pozwolisz
:p
Oki,moge ciagnac Omege:spacer: z toba,ale dajmy jeszcze jakis tydz na odpowiedz dla Tomka wro .
Jezeli nic nie odpisze to smialo dopisuj sie do mnie:looz:
Napisany 05 sierpnia 2011 - 20:47
Oki,moge ciągnąć Omege:spacer: z toba,ale dajmy jeszcze jakis tydz na odpowiedz dla Tomka wro .
:
Jassna sprawa, ziomala przecież nie wygryzę

Napisany 05 sierpnia 2011 - 21:18
Jassna sprawa, ziomala przecież nie wygryzę
Rozumie sie,ale mysle ze jak bedziemy razem targac Omege to pobijemy rekord toru

Napisany 05 sierpnia 2011 - 21:44
Na czym polega ten KJS? co tam się robi itp?
bo ja nie mam zielonego pojęcia
Yyyyy tam to się chyba na czas jeździ po torze

Wczasy nad morzem? Zapraszam http://kaczor.afr2.pl/
Facebook: https://www.facebook.com/domkikaczor
Napisany 05 sierpnia 2011 - 22:18

- korekta lakieru (polerowanie mechaniczne, usuwanie rys)
- woskowanie
- czyszczenie wnętrza
- polerowanie lamp
- przygotowanie auta na specjalną okazję (sprzedaż, wesele)
Zapraszam! Info na PW
Odpicuj swoją omegę xd
Napisany 05 sierpnia 2011 - 22:29
Kornik dzięki za uprzejmość
Nexus dzięki za pamięć, postaram się szybciej ogarnąć temat mojego przyjazdu na zlot. Może będziemy mieli lepszy czas jakby co, zacząłem ćwiczyć na siłce
:D:D
Ja to mam silke w robocie.Cwicze codziennie z paletami przy rozladunku i zaladunku mojej ciezarowki.Damy rade

Napisany 06 sierpnia 2011 - 00:56
jak zwykle żarcik udany.......:laugh: a cwiczysz to tylko kawę na rampie.....he he heJa to mam silke w robocie.Cwicze codziennie z paletami przy rozladunku i zaladunku mojej ciezarowki.
Napisany 07 sierpnia 2011 - 20:12
Napisany 07 sierpnia 2011 - 20:14
moze jakąs konkurencje dla niego wymyslic ????
wiercenie do źródeł geotermalnych na czas??

Napisany 07 sierpnia 2011 - 20:44
kjs maybachemOjca Rydzyka nie zaprosicie ? moze jakąs konkurencje dla niego wymyslic ????
Napisany 07 sierpnia 2011 - 20:48
Tu masz pewnie rację obydwaj nie małych rozmiarów w kwiecie wieku. Nie ma mocnych,ale mysle ze jak bedziemy razem targac Omege to pobijemy rekord toru

Jazda po torze na czas . Ja jeżeli dane mi będzie być i startować pewnie moim aftomatem to tylko sobie dla frajdy mogę pojechaćNa czym polega ten KJS?

Moje ople , byłe i obecny .
Napisany 07 sierpnia 2011 - 20:53
Jazda po torze na czas . .
Misiek, jakis Ty mądre żyjątko :mrgreen: tyle to i ja wiem. Chciałem więcej info, to możne bym wtedy pomógł przy ogarnięciu konkurencji

Napisany 07 sierpnia 2011 - 20:58
To co jako najlepszy drajwer z regionu nie będziesz startował w dwóch konkurencjach. ???? Czytałem że kto organizuje to nie może startować.to możne bym wtedy pomógł przy ogarnięciu konkurencji
Moje ople , byłe i obecny .
Napisany 07 sierpnia 2011 - 21:05
To co jako najlepszy drajwer z regionu nie będziesz startował w dwóch konkurencjach. ???? Czytałem że kto organizuje to nie może startować.
No to w kjs sie bym nie startował. Tylko pomagał w organizacji