Przedzlotowy spam
#41 OFFLINE
#42 OFFLINE
#43 OFFLINE
Napisany 05 sierpień 2011 - 19:42
Startujesz ??
:yes: chciałem nawet pomóc przy organizacji ale osoby startujące nie powinny zajmować się konkurencją więc czekam... może kto inny się zgłosi
#44 OFFLINE
Napisany 05 sierpień 2011 - 19:45
:yes: chciałem nawet pomóc przy organizacji ale osoby startujące nie powinny zajmować się konkurencją więc czekam... może kto inny się zgłosi
No własnie i tu jest zdeczka pies pogrzebany szkoda ze nie mozna prowadzic konkurencji i brac udziału w niej.
#45 OFFLINE
Napisany 05 sierpień 2011 - 19:48
#46 OFFLINE
Napisany 05 sierpień 2011 - 20:40
Jądruś! jakby co to ja mogę z Tobą ciągnąć omcie jeśli pozwolisz :p
Oki,moge ciagnac Omege:spacer: z toba,ale dajmy jeszcze jakis tydz na odpowiedz dla Tomka wro .
Jezeli nic nie odpisze to smialo dopisuj sie do mnie:looz:
#47 OFFLINE
Napisany 05 sierpień 2011 - 20:47
Oki,moge ciągnąć Omege:spacer: z toba,ale dajmy jeszcze jakis tydz na odpowiedz dla Tomka wro .
:
Jassna sprawa, ziomala przecież nie wygryzę
#48 OFFLINE
Napisany 05 sierpień 2011 - 21:18
Jassna sprawa, ziomala przecież nie wygryzę
Rozumie sie,ale mysle ze jak bedziemy razem targac Omege to pobijemy rekord toru :D:D:)
#49 OFFLINE
Napisany 05 sierpień 2011 - 21:44
Na czym polega ten KJS? co tam się robi itp? bo ja nie mam zielonego pojęcia
Yyyyy tam to się chyba na czas jeździ po torze tak szybko ile tylko się da tymi małymi silniczkami :jump:
Wczasy nad morzem? Zapraszam http://kaczor.afr2.pl/
Facebook: https://www.facebook.com/domkikaczor
#50 OFFLINE
Napisany 05 sierpień 2011 - 22:18
- korekta lakieru (polerowanie mechaniczne, usuwanie rys)
- woskowanie
- czyszczenie wnętrza
- polerowanie lamp
- przygotowanie auta na specjalną okazję (sprzedaż, wesele)
Zapraszam! Info na PW
Odpicuj swoją omegę xd
#51 OFFLINE
Napisany 05 sierpień 2011 - 22:29
Kornik dzięki za uprzejmość Nexus dzięki za pamięć, postaram się szybciej ogarnąć temat mojego przyjazdu na zlot. Może będziemy mieli lepszy czas jakby co, zacząłem ćwiczyć na siłce :D:D
Ja to mam silke w robocie.Cwicze codziennie z paletami przy rozladunku i zaladunku mojej ciezarowki.Damy rade i ogarniaj ten temat szybciej i dopisuj sie do mnie
#52 OFFLINE
Napisany 06 sierpień 2011 - 00:56
jak zwykle żarcik udany.......:laugh: a cwiczysz to tylko kawę na rampie.....he he heJa to mam silke w robocie.Cwicze codziennie z paletami przy rozladunku i zaladunku mojej ciezarowki.
#53 OFFLINE
Napisany 07 sierpień 2011 - 20:12
#54 OFFLINE
Napisany 07 sierpień 2011 - 20:14
moze jakąs konkurencje dla niego wymyslic ????
wiercenie do źródeł geotermalnych na czas?? :D
#55 OFFLINE
Napisany 07 sierpień 2011 - 20:44
kjs maybachemOjca Rydzyka nie zaprosicie ? moze jakąs konkurencje dla niego wymyslic ????
#56 OFFLINE
Napisany 07 sierpień 2011 - 20:48
Tu masz pewnie rację obydwaj nie małych rozmiarów w kwiecie wieku. Nie ma mocnych .,ale mysle ze jak bedziemy razem targac Omege to pobijemy rekord toru
Jazda po torze na czas . Ja jeżeli dane mi będzie być i startować pewnie moim aftomatem to tylko sobie dla frajdy mogę pojechać .Na czym polega ten KJS?
Moje ople , byłe i obecny .
#57 OFFLINE
Napisany 07 sierpień 2011 - 20:53
Jazda po torze na czas . .
Misiek, jakis Ty mądre żyjątko :mrgreen: tyle to i ja wiem. Chciałem więcej info, to możne bym wtedy pomógł przy ogarnięciu konkurencji
#58 OFFLINE
Napisany 07 sierpień 2011 - 20:58
To co jako najlepszy drajwer z regionu nie będziesz startował w dwóch konkurencjach. ???? Czytałem że kto organizuje to nie może startować.to możne bym wtedy pomógł przy ogarnięciu konkurencji
Moje ople , byłe i obecny .
#59 OFFLINE
Napisany 07 sierpień 2011 - 21:05
To co jako najlepszy drajwer z regionu nie będziesz startował w dwóch konkurencjach. ???? Czytałem że kto organizuje to nie może startować.
No to w kjs sie bym nie startował. Tylko pomagał w organizacji