jak dla mnie wdecheHej.
I ja mam w planie zrobić tatoo. Nawet mam już motyw. Wprawdzie znaleziony ale mi się podoba. Jednak mam zamiar przenieść go na ramię. Co Wy na to?
Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)

Napisany 16 sierpień 2011 - 22:20
jak dla mnie wdecheHej.
I ja mam w planie zrobić tatoo. Nawet mam już motyw. Wprawdzie znaleziony ale mi się podoba. Jednak mam zamiar przenieść go na ramię. Co Wy na to?
Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)
Napisany 17 sierpień 2011 - 20:18
Napisany 18 sierpień 2011 - 20:45
bolało ??Zrobionyy Dwa dni temu
Napisany 18 sierpień 2011 - 20:56
bolało ??
Napisany 19 sierpień 2011 - 17:58
Napisany 20 sierpień 2011 - 13:04
Napisany 21 sierpień 2011 - 18:24
Napisany 23 sierpień 2011 - 00:18
DziękiBestia fajna dziarka:D(
Nie ma czego, trochę bólu, trochę krwi i po sprawie:Dchciałabym coś większego;) ale się troche boje:(
Napisany 23 sierpień 2011 - 19:49
Napisany 24 sierpień 2011 - 09:51
Ej, to Twoja ręka tak? Masz ochotę to robiszBestia ale nie mam pojęcia gdzie bym go chciałam najlepiej w takim miejscu żeby było go widać
. Mam wogóle ochote tego smoka co mam na ramieniu dorobić coś do niego i pociągnąć na całą ręke:). Ale podejrzewam że by mnie zakopali żywcem:masakra:. No i jeszcze łydka wchodzi w gre:D. A ty gdzie robisz następny podsuń mi jakiś pmysł
Napisany 24 sierpień 2011 - 17:43
Misiek super spora dziara;) ja swoim też stary tatuaż zakryłam i ładnie wyszło nic nie widać ze starego:)
Napisany 24 sierpień 2011 - 17:50
Napisany 24 sierpień 2011 - 17:52
Mam potworną ochote coś zrobić ale nie mam pojęcia jaki motyw wybrać
. Co ja moge do tego smoczyska dorobić żeby to jakoś wyglądało?
Napisany 25 sierpień 2011 - 02:34
Mam wogóle ochote tego smoka co mam na ramieniu dorobić coś do niego i pociągnąć na całą ręke:)
Może brzuszek lub łopatka, kobiety dość często odsłaniają te części ciała, zresztą co tu dużo mówić jak widzę tatuaż u kobiety to od razu mi się japa cieszy i nie mogę oderwać wzroku. Dziś w realu też zarobiłem od żony w łeb, szło dziewczyna z tatoo na łopatce miała niebieski kwiat lotosu taki wielki no po prostu wyglądał bosko:).Bestia ale nie mam pojęcia gdzie bym go chciałam najlepiej w takim miejscu żeby było go widać
.
A ty gdzie robisz następny podsuń mi jakiś pomysł
Napisany 25 sierpień 2011 - 07:48
A jak jeszcze ma otwartą puszkę piwa w łapie to już jest miodzio :hehe:zresztą co tu dużo mówić jak widzę tatuaż u kobiety to od razu mi się japa cieszy i nie mogę oderwać wzroku.
Napisany 25 sierpień 2011 - 19:28
Napisany 25 sierpień 2011 - 20:31
Hehe ale z oczami trafiłemBestia powiem ci że oczka zrobiłam czerwone:) środek pyska też czerwony:) a kły ma na biało pociągnięte żeby się odróżniały:D
Rozumiem że pantera czarna będzie z odwróconym łbem, do tego dodał bym elementy krwi na kłachJa to najchętniej na łydce wspinająca się pantere z czerwonymi śladami po pazurach:)