Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

nie mogę otworzyć auta piloty nie działają co robic

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
23 odpowiedzi na ten temat

#21 OFFLINE   Ziutek50

Ziutek50

**** świat do góry nogami

• 7 326 postów
  • Województwo: łódzkie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 14 lipca 2011 - 05:47

bardzo dobry sposób to próba "włamania" się przez instalację elektryczną...
zrób tak... odizoluj jeden z przewodów od klaksonu... podlacz prad z innego akumulatora... sposób dobry przy rozładowanym akumulatorze... moze nie raguje Ci pilot bo akumulator padl...

na przyszłość jak będziesz dawał rady to je pierw sprawdź je, w omedze klakson masz sterowany masą więc z tego nic nie wyjdzie, po drugie ktoś musiał by siedzieć w środku by nacisnąć klakson :mrgreen:

#22 OFFLINE   swiniaa

swiniaa

Zbanowany

• 166 postów

Napisany 14 lipca 2011 - 07:24

po pierwsze wybiłem szybę od kierowcy w ten sam dzień 8 km odemnie kupiłem ja za 19zł w świetnym stanie z tego samego rocznika nie mal że taka sama więc samo mówi za siebie.
Ale jak miałbym się podłączyć do klaksona jak auto jest zamknięte ( gdy jeszcze szybki nie wybite) . A wybijanie szyby jest "fajne" szybko fajnie ale ALE WSTAWIĆ JA ! :D tzn. teraz to juz by nie był problem ale wczoraj... teraz zostało mi wstawić bębenek i nie wiem czy z tym jest dużo ciapania się.

#23 OFFLINE   lewlub

lewlub

archeologia automobilizmu

• 63 postów

Napisany 19 lipca 2011 - 22:56

jak położysz się pod auto od strony kierowcy z przodu... masz dwa klaksony... odchodzi wiązka 4 przewodów (dwie pary) pod jedną się podłączyć, zewrzec i smiga... każdą omcie tak otworzysz...;)

#24 OFFLINE   swiniaa

swiniaa

Zbanowany

• 166 postów

Napisany 19 lipca 2011 - 22:59

ee ostatnio ściągałem przedni zderzak i było faktycznie od klaksonu i z boku wystawała wiązka przewodów ? a co to dokładnie ?